نماینده سابق تهران در دوره مجلس هفتم، جبهه متحد اصولگرایان را پیروز انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی دانست و خواستار آن شد که جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری انقلاب اسلامی تا حد ممکن اشتراکات لیست های خود را افزایش دهند.

به گزارش مهر، حسین شیخ الاسلام در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی جبهه متحد اصولگرایان به موضوع انتخابات پیش رو وحدت میان اصولگرایان پرداخته است.

قائم مقام سابق وزیر امور خارجه  که سابقه نمایندگی مجلس هفتم از شهر تهران را نیز در کارنامه دارد؛ در حال حاضر به عنوان مشاور رئیس مجلس و دبیرکل کمیته حمایت از انتفاضه فلسطین فعالیت می کند.

متن کامل این گفتگو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جبهه متحد اصولگرایان در پی می آید:

 مقام معظم رهبری در خطبه های نمازجمعه این هفته تهران صحبت های بسیار مهمی داشتند در خصوص تهدیدات متقابل ایران علیه غرب و اینکه جمهوری اسلامی از این فرصت به وقت خودش استفاده خواهد کرد. از نظر شما مهمترین محورهای سخنان ایشان کدام نکته بود؟

سخنان رهبری در این خطبه ها بسیار سخنان دقیق و بجایی بود که خطبه های سال گذشته ایشان در همین برهه تاثیرات بسیار زیادی خواهد داشت. همانطور که خود حضرت آقا نیز اشاره کردند در طول این یکسال اتفاقات بسیار زیادی رخ داد از جمله سرنگونی دیکتاتورهای تونس لیبی و مهمتر از همه مصر. این سخنان در حقیقت منشوری بود برای راهنمایی ملت های مسلمان تا آنهایی که تاکنون موفق شدند از این به بعد برای حفظ انقلاب باید چه کار کنند و همینطور آنهایی که هنوز به پیروزی کامل نرسیدند، چه برنامه هایی را در پیش بگیرند. علاوه بر این، خطبه های مقام معظم رهبری چند وجهی بود یعنی هم به مسائل مثبت اشاره داشتند و هم نقاط آسیب. چرا که خطاب ایشان هم ملتهای منطقه بود، هم استکبار و هم احزاب و نخبگان سیاسی.

 در صحبت هایتان به استکبار اشاره داشتید. با توجه به نزدیکی انتخابات مجلس شورای اسلامی، جنابعالی اهم برنامه های استکبار را در این مقطع چه می دانید؟

  به نظر من اولین و مهم ترین برنامه دشمن برای انتخابات همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز به آن اشاره داشتند، عدم حضور پررنگ مردم در انتخابات است و اینکه دشمن بتواند نشان دهد که جمهوری اسلامی که اکنون به سمبل کشورهای منطقه تبدیل شده، بعد از سی سال کشور موفقی نبوده است. از این رو، ملت ما باید تلاش کند که عکس این قضیه را نشان دهد. علاوه بر آن، توطئه هایی که در گذشته توسط آنها اجرا شد نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت. اگر بخواهم در خصوص انتخابات مثالی برای شما بزنم باید گفت که انتخابات در نظام مردمسالاری دینی مانند یک زره است که یک رزمنده به تن می کند. از این رو هر یک رایی که مردم در صندوق ها می اندازند، حکم یک گره برای زره را دارد. همانطور که زره از حلقه های زیاد تشکیل شده است، هر یک رای نیز حلقه ای از حلقه های استحکام نظام را شکل می دهد. اگر همه مردم شرکت کنند، این زره استحکام بیشتری به نظام و انقلاب می دهد اگر هر یک نفر، رای ندهند جایی را در این زره برای نفوذ دشمن باز می گذارند.

 با این برداشت، می توان گفت که تفرقه میان نیروهای انقلاب قطعا یکی از برنامه های اصلی دشمن خواهد بود.

 بله قطعا همینطور خواهد بود. آنها هرکاری که از دستشان بربیاید برای ضربه زدن به انقلاب انجام خواهند داد. دشمنان ما در طول سال های انقلاب کاری را که نتوانستند انجام ندادند اما خوشبختانه ملت ما آگاه است و پشت سر مقام معظم رهبری و در خط انقلاب حرکت می کند. از سوی دیگر تهدیدات روزافزون دشمنان ایجاب می کند که حزب اللهی ها همگرایی بیشتری با یکدیگر داشته باشند. همانطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند وحدت بین کلیه نیروهای ارزشی و همینطور وحدت بین کلیه قوا و سازمان های مسئول حیاتی است. به نظرم این همگرایی در زمان حاضر اهمیت دوچندانی می یابد چراکه یک زمانی مسائل داخلی ما صرفا به خودمان مربوط می شد اما الان ما الگوی کشورهای منطقه شدیم و در نتیجه هر خللی در انقلاب بر نهضت بیداری کشورهای اسلامی تاثیر منفی خواهد گذاشت.

 شما به عنوان یک کارشناس منطقه خاورمیانه، چه ارتباطی میان انتخابات اسفندماه با تحولات اخیر این کشورها می بینید؟

همانطور که عرض کردم همه ما از یک بدنه هستیم البته ما سی سال پیش راه افتادیم اما کشورهای منطقه با تاخیر به ما پیوستند اگر خدای ناکرده خللی در کار ما پیش بیاید، کسانی که دارند دنبال ما حرکت می کنند، قطعا دلسرد خواهند شد و بالعکس یعنی ماها که داریم می بینیم که دوستانمان دارند راه ما را طی می کنند، طبیعی است که دلگرم شویم. این نکته در فرمایشات حضرت آقا نیز واضح و روشن بود. پس این تاثیر متقابل است و در صورت هم افزایی، توانایی های دوطرف را افزایش خواهد داد.

با توجه به حضور گسترده جریانات فتنه و انحرافی در انتخابات پیش رو، درباره ضرورت وحدت نیروهای انقلابی چه نکاتی را توصیه می کنید؟

  ببینید این خیلی واضح است که ما اصولگرایان و نیروهای انقلاب، اگر دو جناح شویم طبیعتا قدرتمان نصف و شکسته می شود و اگر خدای ناکرده بیشتر از دو جناح شویم، قدرتمان به همان نسبت خرد می شود. همان مثالی که در کتاب های قدیم بود درباره کشاورز و فرزندانش که چند تکه چوب را به آنها می دهد تا ضرورت وحدت را به آنها نشان دهد طبیعتا اینجا هم صدق می کند. از سوی دیگر باید در نظر داشته باشیم که در اینکه آمریکا و غرب می خواهد نیروهای انقلاب را بشکند، شکی نیست چون که ما سی سال پیش سیلی محکمی به گوش استکبار زدیم و آنها را سرجایشان نشاندیم. خب آنها می خواستند استفاده های نامشروعی از امکانات کشورمان داشته باشند که جلوی آن گرفته شد. طبیعی است که آنها می خواهند به هر قیمتی که شده برگردند و در این مسیر از وسیله ای استفاده می کنند که یکی از مهم ترین آنها همین تفرقه میان خودی هاست.

 تاثیرگذاری جریانات فتنه و انحرافی را در مسیر انتخابات مجلس نهم چقدر می بینید؟

  به نظر من این جریانات یکی از وسائلی هستند که دشمن از آنها برای ضربه زدن به انقلاب استفاده می کند ولی ان شالله با آگاهی و حضور گسترده مردم در انتخابات موفق نخواهند شد. هر چند که بنده اینها را دولبه یک قیچی می دانم که در نهایت به یکدیگر می رسند، اما با آگاهی مردم ره به جایی نخواهند برد. چرا که در حد و اندازه ضربه زدن به انقلاب بزرگ ما نیستند. البته آنها بسیار برای انتخابات این دوره برنامه ریزی و تلاش می کنند، اما قدرت مردم بر آنها غلبه خواهد کرد.

 اخیرا برخی از گروه های اصولگرا از ارائه لیست جداگانه سخن گفته اند. آیا این موضوع را در شکسته شدن سبد رای اصولگرایان موثر نمی دانید؟

 نظر بنده این است که جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری انقلاب اسلامی تا جایی که ممکن است باید اشتراکات لیست های خود را افزایش داده تا بتوانیم به وحدت مطلوب نزدیکتر شویم. برداشت بنده این است که تاکید آقا نیز بر روی نزدیک شدن گروه ها به یکدیگر و دوری از تفرقه و تخریب است. از این رو استراتژی نخست اصولگرایان مبنی بر اینکه یک لیست بدهند استراتژی بسیار درستی بود حالا که این امر محقق نشد باید تلاش بر بالا بردن اشتراکات باشد.

پیش بینی شما از نتیجه انتخابات نهم مجلس چگونه است؟ کدام جناح را پیروز میدان انتخابات می دانید؟

 پیروزی که از نظر من از آن اصولگرایان خواهد بود و اکثریت مجلس آینده را ان شالله اصولگرایان تشکیل می دهند و بنده نگرانی ای از این موضوع ندارم.

 اخیرا ما شاهد یکسری بداخلاقی هایی از سوی برخی گروه های سیاسی بودیم و به عنوان مثال موضوع انتشار جزوه تخریبی را می توان مثال زد که در آن یکسری تخریب هایی در خصوص آیت الله مهدوی کنی آمده بود. شما ریشه این تخریب ها را در کجا می بینید؟

  این قبیل بحث ها اساسا در خصوص شخصیت وارسته آیت الله مهدوی کنی نمی تواند تاثیری داشته باشد. بنده ایشان را قبل از انقلاب می شناسم و در مسجد جلیلی پشت سر ایشان نماز می خواندم. حالا جالب اینجاست که کسانی که به ایشان توهین می کنند اصلا سنشان به تاریخ انقلاب هم نمی رسد که بخواهند از ایشان گله کنند. ایشان از جمله افرادی هستند که در زمان رژیم سابق کتک خوردند و شکنجه شدند. من نمی گویم که اینها اشتباه ندارد نه، اما توهین سخن دیگری است و به نظرم کار احمقانه ای به نظر می رسد. اصلا مثل این می ماند که کسی روی شاخه ای بنشیند و همان شاخه را ببرد. بهرحال من دست استکبار را در این مسائل می بینم چرا که اگر شما ریشه این قضیه را پی بگیرید، به ترفند دشمنان مبنی بر اختلاف افکنی میان نیروهای انقلاب می رسید.

اگر بخواهید یک ارزیابی کلی از عملکرد مجلس هشتم ارائه دهید، چه مواردی را ذکر می کنید؟

  البته بنده بیشتر از جهت مسائل سیاست خارجی می توانم مجلس را نقد کنم. واقعیت این است که مجلس هشتم به نسبت مجلس هفتم در زمینه سیاست خارجی، فعالتر عمل کرده است. البته مجلس هفتم هم در تشکیل اتحادیه بین المجالس کشورهای آسیایی خیلی توانست نقش ایفا کند. در زمینه مسائل داخلی هم مجلس هشتم بخصوص در موضوع هدفمندی یارانه ها خیلی خوب کار کرد. همینطور فعالیت هایشان در خصوص اصل 44 خیلی خوب، مهم و ضروری بود. البته اشکالاتی نیز به عملکرد این دوره وارد است.

 به عنوان سوال آخر بفرمایید که چه عواملی موجب شد تا تصمیم به حضور در انتخابات مجلس این دوره گرفتید؟

 علت اصلی که موجب شد تا بنده برای انتخابات این دوره بیایم، این بود که ان شالله بر مشارکت عمومی موثر است و همچنین یکسری نظراتی درباره سیاست خارجی دارم که فکر می کنم طرح آنها می تواند مفید و تاثیرگذار باشد و شاید برخی بخاطر علاقه به این نوع تفکر در سیاست خارجی بیایند و رای بدهند. حالا انتخاب بشوم و یا نشوم خیلی مهم نیست.

 یکسری کلماتی هستند که دوست داریم نظر شما را درخصوص آنها در حد چند کلمه بدانیم:

تسخیر لانه جاسوسی: افتخار ایران و عزت اسلام

آقای موسوی خوئینی ها: کسی که تمام زحماتش را حرام کرد

اصفهان:نصف جهان!

سوریه: مقر مقاومت

مجلس هفتم: مجلس اصولگرا

تنگه هرمز:مهم ترین نقطه استراتژیک دنیا

جبهه متحد اصولگرایان:ان شاءالله پیروز انتخابات آینده

آیت الله مهدوی کنی:عزیز همه نیروهای انقلاب