به گزارش مشرق، دكتر آناهیتا والی در گفت و گو با ایرنا افزود: آكنه یك بیماری التهابی مزمن پوست است كه بیش از نیمی از دختران و پسران در سن بلوغ به آن دچار می شوند و احتمالا رژیم غذایی سبب تشدید این بیماری می شود.
وی اضافه كرد : این بیماری در برخی نواحی گرم و مرطوب تشدید می شود و افرادی كه درآشپزخانه و رختشویی ها كار می كنند بیشتر مستعدد آكنه اند.
این متخصص پوست و مو با بیان اینكه از فشار دادن ضایعات آكنه ای باید خوداری كرد گفت :جوش ها را باید به آرامی تخلیه كردو نباید فشار زیاد و مداوم بر روی این ضایعات وارد شود زیرا مواد محرك وارد پوست اطراف ضایعات شده و آن را عمیق تر و وسیع تر خواهد كرد و در نتیجه سبب طولانی شدن زمان بهبودی و احتمالا بروز جوشگاه خواهد شد.
والی افزود : اكثر بیماران تا سن 25 سالگی بهبود می كنند و فقط 5 درصد خانم ها و یك درصد آقایان ممكن است مدت طولانی تر دچار آكنه شوند.
متخصص پوست و مو یاد آور شد : وضعیت اعصاب و روان مانند استرس ،اضطراب و نگرانی سبب تشدید عارضه آكنه می شود و شدت یافتن آكنه سبب تشدید مشكلات روانی بیمار می شود .
وی اظهار داشت :در صورت ادامه این بیماری به مدت چند سال باید از داروهای موضعی استفاده كرد و می بایستی داروهای خوراكی به بیماران مبتلا به آكنه تجویز شود.