به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، این دو دانشجو که برادر هستند این دستگاه را درمدت 18 ماه ساختند .
دبیر منطقه چهار دانشگاه آزاد اصفهان امروز گفت:پوتین مین یاب همچون پوتین های نظامی طراحی شده و تنها تفاوت آن در سنسورهای نصب شده در آن است .
آقای مجلسی افزود: افراد نظامی قادراند با پوشیدن این پوتین و نصب نمایشگر آن بر روی مچ دست خود به راحتی از میدان مین دشمن عبور کنند .
وی گفت: هنگام عبور فرد از میدان مین فاصله و محل جغرافیایی قرار داشتن مین در صفحه نمایشگر ، نمایش داده می شود .
آقای مجلسی افزود:توانایی تولید برق برای شارژ تجهیزات همراه افراد نظامی از جمله بی سیم ، تلفن همراه و G.P.S و هیتر گرم کننده ازجمله ویژگیهای پوتین تولید برق با قابلیت مین یاب است .
وی گفت: این پوتین قادر است هنگام حرکت فرد نظامی با آن حدود پنج ولت برق تولید کند .
دبیر منطقه چهار دانشگاه آزاد ضد آب بودن ، قدرت محافظت در برابر حملات حیوانات موذی از جمله مار و عقرب را از دیگر ویژگیهای این پوتین دانست.
وی گفت: پوتین تولید برق با قابلیت مین یاب به همراه نمایشگر آن قادر است با دستگاههای گیرنده مقر مرکز فرماندهی ارتباط برقرار کند و محل دقیق قرار گرفتن فرد نظامی و همچنین موقعیت وی را روی نقشه نشان دهد .
آقای مجلسی افزود: صفحه نمایشگر بسته شده روی مچ دست، همه مسیرهای پیموده شده را برای فرد ذخیره می کند و در صورتی که وی مجبور باشد در راه بازگشت بار دیگر از همان میدان مین عبور کند اطلاعات و مسیر بازگشت ایمن را در اختیارش قرار می دهد .
برای طراحی و ساخت این نوع پوتین سه میلیون ریال هزینه شد که در صورت تولید انبوه ،قیمت آن به کمتر از 500 هزار ریال کاهش می یابد .
پوتین تولید برق با قابلیت مین یاب ساخته دو دانشجوی برادر آقایان حسین وفرامرز ابراهیمی به شماره 73433 ،هفته گذشته در اداره کل ثبت شرکتها ومالکیت صنعتی به ثبت رسید .
دو دانشجوی مبتکر خمینی شهری موفق به طراحی و ساخت پوتین مین یاب شدند .