*شنیده ایم آقای هاشمی رفسنجانی در جلسه ای گفته است اگر ولایتی برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شود علاوه بر رأی اصولگرایان، می تواند نظر مثبت اصلاح طلبان را نیز جلب نموده و یک اجماع ملی را رقم بزند.
*یک عضو جریان انحرافی گفته "ما دیگر برای انتخابات ریاست جمهوری آینده شانسی نداریم. باید از سرگرم بودن گروه های سیاسی به انتخابات ریاست جمهوری استفاده کنیم و سرمایه گذاری خود را معطوف شورای شهر تهران کنیم. ما می توانیم از طریق تسخیر منصب شهرداری به قدرت برگردیم."
*آیت الله محمد یزدی به عنوان رئیس وآقایان مقتدایی و مؤمن به عنوان نایب رئیس اول و دوم و بوشهری و عبداللهی به عنوان منشی های جامعه مدرسین انتخاب شدند. آقایان رجبی و خاتمی در این دوره در هیئت رئیسه حضور ندارند.
*شبکه بی بی سی در گزارشی به تحلیل سخنان چندی قبل عبدالکریم سروش در بنیاد" کارل پوپر" پرداخت که در آن مدعی شده بود محمد خاتمی، رئیس جمهور پیشین ایران در اوایل دوره ریاست جمهوری اش خواندن کتاب"درس های این قرن" از آثار پوپر را به اعضای کابینه اش توصیه کرده بود. اظهارات سروش با استقبال رسانه های غربی و سکوت اطرافیان خاتمی مواجه شده است. یکی از نکته های قابل تامل سخنرانی سروش در این بنیاد این بود که از نگاه پوپر دموکراسی تنها "وسیله ای برای به پایین کشیدن آسان حاکمان است نه نصب آنان".
*فراکسیون اساتید دانشگاههای کشور در مجلس نهم شکل خواهد گرفت. شنیده ایم نخستین جلسه این فراکسیون با حضور بیش از 80 نماینده در دفتر وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری برگزار شده است.
*دانشگاه بریستول انگلیس اقدام به برپایی دوره ای آموزشی با عنوان" راههای مقابله با سخت گیری های جنسی" کرده است. دعوت شدگان به این همایش از مسؤولان اتحادیه میهنی کردستان عراق، تنی چند از دانشجویان ایرانی دانشگاه سلیمانیه و تعدادی از چهره های کُرد ایرانی، سوری، عراقی و ترک بوده اند. یکی از اساتید این دوره، پروفسور "چیل هیگ" یهودی بود که به مواضع ضد ایرانی شهرت دارد.
*حضرات آیات استادی، بوشهری، نکونام، غروی، وافی، مقتدایی و خاتمی به عنوان اعضای جدید شورای مدیریت حوزه علمیه قم انتخاب شده اند. در دوره جدید، آقایان عبداللهی و رجبی حضور ندارند.
*اعضای حزب مؤتلفه، فراکسیون رهروان ولایت، فراکسیون اقلیت، جبهه ایستادگی، فراکسیون اهل سنت، اقلیت های دینی و چهره هایی چون ابوترابی، مصباحی مقدم، جهانگیرزاده، تابش، باهنر، مطهری، جلالی و شجاعی از ریاست علی لاریجانی در مجلس نهم حمایت می کنند.
از سوی دیگر اکثریت اعضای جبهه متحد اصولگرایان، اعضای جبهه پایداری، جمعیت رهپویان، جمعیت ایثارگران و چهره هایی چون توکلی، نادران، کوثری، زاکانی، آقاتهرانی، مرندی، رحماندوست و زارعی از ریاست حدادعادل حمایت می کنند.
*پیش بینی کارشناسان حکایت از رقابت جدی میان "عبدالمنعم ابوالفتوح" و "عمرو موسی" در انتخابات مصر دارد. اگرچه برخی نظرسنجی ها حکایت از پیروزی ابوالفتوح در دور اول انتخابات دارد اما برخی کارشناسان معتقدند انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد. ابوالفتوح دارای گرایش معتدل و اخوانی است. عمرو موسی که سوابقی چون وزارت خارجه مصر در دوره مبارک و دبیرکلی اتحادیه عرب را يدک مي کشد، عنصری ناسیونالیست به حساب می آید.
* هفته گذشته شاهد برگزاری تجمعاتی در برابر مجلس بودیم که پیگیری های مشرق نشان می دهد برخی از این تجمعات از سوی سازمان ها و مراکز مختلف با هدف تخصیص بودجه بیشتر به دستگاه ها سازماندهی شده بود. این سازمان ها با اتوبوس های اداری اقدام به انتقال تجمع کنندگان در برابر مجلس می کردند.
*رصد فضای سایبر در هفته های اخیر نشان می دهد سایت های وابسته به بهائیت، اپوزیسیون و سلطنت طلبان، برنامه ریزی گسترده ای برای ارائه مدهای جدید و خلاف شؤون اسلامی و انسانی در فضای مجازی دارند. این سایت ها اقدام به معرفی و تبلیغ گسترده انواع و اقسام مدل های جدید آرایش بانوان، مدل های غربی لباس و پوشاک بهاره و تابستانی، ادکلن های محرک و وسایل ضدبارداری می کنند. کارشناسان فرهنگی می گویند در سال جاری هر هفته شاهد ارائه مدل های جدیدی از آرایش و پوشاک ویژه بانوان در این سایت ها هستیم که این موج جدید، نشان از سرمایه گذاری ویژه دشمنان نظام اسلامی در این بخش دارد.
*عوامل گروه شیطان پرستی "ارتعاش" در مهاباد دستگیر شدند. از محل استقرار این گروه که اقدام به اجرای 18 آهنگ هیپ کرده، ابزار و نمادهای شیطان پرستی و وسایل فساد به دست آمده است.