به گزارش مشرق ،  در هفته گذشته شاهد رخدادهای سیاسی بسیاری بودیم که از مهمترین آنها می توان به جلسه این هفته مجلس اشاره کرد که نمایندگان با حضور فرمانده نیروی انتظامی و وزیر ارشاد به بررسی وضعیت فرهنگی - اجتماعی پرداختند.  تصویب  اعتبارنامه احمد توکلی به عنوان آخرین اعتبارنامه ، پاسخ جالب شریعتمداری به انتقادات سید محمد خاتمی از کیهان ، به ریاست رسیدن کاظم جلالی در مرکز پژوهش ها و  حضور مسئولین نظام در همایش بزرگداشت روز سرباز گمنام امام زمان (عج) نیز از خبرهای مهم سیاسی این هفته بود.



* نماینده اصلاح طلب : عبدالله نوري در حد اظهار نظر درباره خاتمی نیست

فعالیت های اخیر عبدالله نوری برای انتخابات پیش‌رو و جلسات متعددی که این روزها از آن اخبار جسته و گریخته ای منتشر می شود گویای آن است که انتخابات ریاست جمهوری دولت یازدهم برای جبهه اصلاحات از اهمیت فراوانی برخوردار است به طوری که در یکی از جلسات اصلاح طلبان که حجاریان و عبدی نیز در این جلسه حضور داشته‌اند در خصوص انتخابات  "گزینه حداقلی" را پیشنهاد داده اند.

تئوری خط سازش گویا در میان اصلاح طلبان مخالفان سرسختی دارد و برخی از اصلاح طلبان حاضر به قبول "گزینه حداقلی" نیستند و درمقابل این رویه تن به وحدت نمی دهند . داريوش قنبري عضو حزب مردم سالاري با اشاره به ادعاهاي اخير عبدالله نوري درباره عدم صلاحيت خاتمي به عنوان محور اصلي اصلاحات گفته بود که افرادي امثال نوري نبايد خود را با خاتمي برابر بداند.  عبدالله نوري در حد اظهار نظر درباره صلاحيت يا عدم صلاحيت خاتمي به عنوان محور اصلي اصلاحات نيست چرا که بنيان‌گذار اصلاحات نوري نيست که در مورد حذف خاتمي اظهارنظر کند.




* میزان تاثیرگزاری لاریجانی در رهروان

سید رمضان شجاعی کیاسری به عنوان یکی از اعضای فراکسیون "رهروان" در پاسخ به این سؤال که اگر نظر آقای لاریجانی به عنوان یک عضو شاخص این باشد که فراکسیون رهروان زیر مجموعه فراکسیون واحد اصولگرایان قرار گیرد، شما چه تصمیمی می‌گیرد، گفت: ما باز کار خودمان را می‌کنیم؛ ما فراکسیون تشکیل دادیم تا یک روش و حرف جدید داشته باشیم و حرف جدید نیز پرهیز از افراط و تفریط و پرداختن به مسائل اصلی و مشکلات کشور است.

لازم به ذکر است که پیش از این نیز جلالی دبیر موقت هئیت موسس فراکسیون رهروان ولایت درباره اصولگرایانی که قصد دارند فراکسیون واحد اصولگرایان را شکل دهند گفت: پیشنهادمی‌کنیم فراکسیون رهروان، فراکسیون پایداری و رهپویان در مجلس تشکیل شود و بعد از تشکیل این سه فراکسیون، مجمع اصولگرایان برای بحث و بررسی مسائل کلان کشور با مبانی اصولگرایانه تشکیل شود.


* واکنش حداد به تصمیمات عجیب احمدی نژاد

غلامعلی حداد عادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یکشنبه در جمع خبرنگاران درخصوص تغییرات انجام شده در استانداری‌ها اظهار داشت: ما در مقدمات این مسئله نیستیم که بتوانیم درباره تصمیم گیری‌های دولت صحبت کنیم ، تصمیم گیری‌ها در دولت آقای احمدی نژاد این طور است ؛ ما 8 سال است که عادت کرده‌ایم به تصمیم گیری‌های غیر قابل پیش بینی دولت آقای احمدی نژاد.


* تقدیر شریعتمداری از اقدام وزیر نفت / از ابزار"بستن تنگه هرمز" استفاده کنید

حسین شریعتمداری در سرمقاله روزنامه کیهان با اشاره به فرازهایی از بیانات امام راحل درباره بسته شدن تنگه هرمز نوشت : همانگونه که به وضوح دیده می شود، حضرت امام(ره) تصریح می کنند که بستن تنگه هرمز به روی کشتی های نفتکش و در صورت لزوم کشتی های تجاری یکی از اهرم های کارآمد و مشروع جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با زورگویی و باج خواهی آمریکا و متحدانش است و ایران اسلامی می تواند و _ به فرموده ایشان _ باید از این اهرم در صورت نیاز استفاده کند.

حضرت آقا نیز بارها تاکید فرموده اند که اگر آمریکا و متحدانش علیه جمهوری اسلامی ایران دست به حماقت بزنند، منافع آنان در هیچ نقطه دنیا از حمله و یورش رزمندگان و ملت پاکباخته و جان برکف این مرز و بوم در امان نخواهد بود.

حسین شریعتمداری در ادامه تصریح می کند: چند روز قبل، وزیر نفت جنگ آزموده کشورمان که سال ها خاک جبهه خورده است در پی اطلاع از پیوستن کره جنوبی به تحریم نفتی اتحادیه اروپا، با صلابتی که بایسته رزمندگان اسلام است اعلام کرد در صورت پیوستن کره جنوبی به تحریم نفتی اتحادیه اروپا، از واردات این کشور به جمهوری اسلامی ایران جلوگیری خواهد شد. به دنبال این هشدار، نیمه شب همان روز، مسئولان بلند پایه کره جنوبی که معلوم بود ضربه را سخت تر از تصور خود دیده اند با آقای قاسمی وزیر نفت کشورمان تماس گرفته و از اعزام نماینده ویژه کره جنوبی برای مذاکره در این باره خبر دادند.

حالا تصور کنید که اگر فعالیت شرکتهایی نظیر سامسونگ ، ال جی، هیوندای، کیا، دوو و ده ها شرکت دیگر کره جنوبی در ایران ممنوع شود _ که باید بشود _ چه بلای ویرانگر و خرد کننده ای بر سر اقتصاد کره جنوبی آوار خواهد شد؟
همین تصمیم درباره سایر کشورهایی که به تحریم نفتی اتحادیه اروپا پیوسته اند قابل اجراست. نیست؟!


* طائب: جریان انحرافی آشکار یکی دو نفر بیشتر نیستند / جریان انحرافی به CIAمتصل‌ است

حجت الاسلام مهدی طائب رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار با بیان اینکه انجمن حجتیه تشکیلاتی است که هدف نهایی آن گرفتن روحیه استکبارستیزی از مردم و خاموش کردن موتور انقلاب است اظهار داشت : جریان انحرافی آشکار یکی دو نفر بیشتر نیستند، مثل مشایی كه به عنوان لیدر این جریان معرفی می‌شود. مدل تفکرات مشایی مدل بازدارندگی از صدور انقلاب است.

طائب با بیان اینکه هدف جریان انحرافی متوقف کردن حرکت قطاری است که به سرعت رو به ظهور می‌رود گفت : من اعتقاد دارم همان کسانی که از اول انجمن حجتیه را به وجود آوردند جریان انحرافی را به وجود می‌آوردند ، یعنی دو شاخه‌ای است که به یک مرکز وصل شده است. من به دنبال یافتن ارتباط ارگانیک بین جریان انحرافی و انجمن حجتیه نیستم و شما باید ارتباط ارگانیک جریان انحرافی با مرکز استکبار که سازمان سیا است را بشناسید.


* عباس غفاری به 8 سال زندان و شلاق محکوم شد

عباس غفاری از مرتبطین جریان انحرافی که پرونده وی به خاطر اقدامات رمالی و جن گیری مورد توجه رسانه ها قرار گرفته بود ،‌ به خاطر توهین به مقدسات اسلامی به 5 سال حبس، توهین به امام (ره) و رهبر انقلاب 2 سال حبس و فعالیت تبلیغی علیه نظام به 1 سال حبس و بابت ارتباط نامشروع نیز به 99 ضربه شلاق محکوم شد.

* انتقاد روانبخش از ورود زودهنگام برخی اشخاص به بحث انتخابات

روانبخش عضو جبهه پایداری با انتقاد از اصولگرایانی که زودتر از صوت داور شروع به تبلیغات انتخاباتی کرده اند با بیان اینکه ورود به بحث کاندیداهای انتخاباتی زودهنگام است ، گفت : برخی از کاندیداها مانند قالبیاف چند سال است که کار خود را برای انتخابات ریاست جمهوری آغاز کرده و محسن رضایی نیز اخیرا بطور رسمی کار خود را کلید زده است و کارگزاران هم اعلام کرده حتما نامزدی خواهد داشت ولی اصلاح طلبان از کاندیدای اصولگرایی که مواضعش به اصلاح طلبی نزدیکتر باشد حمایت می کنند که قالیباف شانس بیشتری برای جلب آراء آنان دارد.


* همایش انتخاباتی سیدمحمدخاتمی

در روزهای اخیر دعوتنامه هایی خطاب به وزراء واستانداران سابق دوره سازندگی و اصلاحات، نمایندگان ادوار مجلس ،روسای ستادهای انتخاباتی و اعضای بنیاد باران سراسر کشور جهت شرکت در همایش انتخاباتی ریاست جمهوری یازدهم ارسال شده است. قرار است تا قبل از فرارسیدن ماه رمضان این همایش انتخاباتی برگزار شود و محمد خاتمی به عنوان سخنران در آن حضور پیدا کند.


* تصویب اعتبارنامه توکلی در مجلس / توکلی: از مبارزه با رانت‌خواری و انحراف دست نمی‌کشم

در این هفته کمیسیون تحقیق با دریافت پاسخ استعلام از نهادهای مربوطه درباره احمد توکلی تشکیل جلسه داد ، پس از بحث و بررسی اعتبارنامه احمد توکلی منتخب تهران با اکثریت آرا در کمیسیون تحقیق به تصویب رسید و گزارش کمیسیون  تحقیق در خصوص اعتبارنامه توکلی اولین دستور کار جلسه مجلس بود که با با 204 راي موافق به تاييد نمايندگان مجلس شوراي اسلامي رسيد.

به تصویب رسیدن اعتبارنامه توکلی با مخالفت علی ایرانپور نماینده مبارکه همراه بود او با بیان اینکه  بنده به دنبال تلافی کردن نیستم گفت : اگر برادر بزرگوارمان آماده بود، در حضور نمایندگان مجلس عذرخواهی کند، دست شما را هم می‌بوسیدیم و افتخار هم می‌کردیم و بهتر است این فرد ثابت کند که به دنبال حل مشکلات مردم است نه به دنبال جو‌سازی در مجلس.

پیرامون همین موضوع علی لاریجانی با اعلام حمایت از عملکرد احمد توکلی گفت : آقای توکلی قبل و بعد از انقلاب با اعتقاد مبارزه کرد و او همواره با اعتقاد کار می‌کند.  مطالب عنوان شده علیه آقای توکلی در مقابل خدمات ایشان موضوعی قابل اعتنا نیست.



احمد توکلی نیز برای دفاع از خود در مقابل معترضین در صحن علنی مجلس عنوان کرد : یکی از معترضین من متولد سال 54 است یعنی زمانی که من در زندان بودم و یکی دیگر هم متولد سال 1359 است یعنی زمانی که من در حال مبارزه با بنی‌صدر بودم.

توکلی منتخب مردم تهران با بیان اینکه سرمنشا تمام دروغ ها و تهمت ها را می دانم گفت : من از مبارزه با فساد، انحراف، استبداد، قانون‌شکنی و رانت‌خواری دست نمی‌کشم و این کار را برای نجات اسلام و مردم می‌کنم.


* احمدی مقدم: ظواهر جامعه بهتر شده است / مطهری: وزیرارشاد تابع اسلام باشد نه مشایی! / وزیرارشاد: محوریت طرح حجاب وزارت کشور است نه وزارت ارشاد

* سردار اسماعیل احمدی مقدم  فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در جلسه علنی مجلس طی سخنانی درباره محدودیت اخلاقی- اجتماعی گفت: در حال حاضر شاهد عادی شدن فعالیت‌ها در راستای اجرای این طرح هستیم و باید بگویم از سال 86 تا کنون بر اساس نظر فرهنگ عمومی و نهادهای عمومی، ظواهر جامعه کمی بهتر شده است و ما این موضوع را با مستندات می‌گوییم و قابل اثبات است وآمارها به مراتب بهتر شده است.

* علی مطهری نماینده مردم تهران بعد از صحبت های سردار احمدی مقدم خطاب به وزیر ارشاد گفت : ایرادی که ما به وزیر فرهنگ و ارشاد داریم عدم استقلال در مقابل نگاه خاص دولت است. می‌دانیم که دولت نگاه خاصی در برخورد با مسائل فرهنگی دارد و سیاستگذاری آن هم توسط آقای مشایی انجام می‌شود که آقای مشایی هم از حمایت بدون قید و شرط آقای رئیس جمهور برخوردار است.



عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه در فیلم "شبانه‌روز" آنقدر روابط نامشروع و خیانتها در هم تنیده است که معلوم نیست زنی که باردار است پدر فرزندش کیست خطاب به وزیر ارشاد گفت : با وجود این فیلمها نیازی به وجود شبکه فارسی1 که مروج روابط جنسی میان زنان شوهردار و غیره است نداریم.

علی مطهری با اشاره به اشکال های متعدد در ساختار تصویب فیلمنامه‌ها گفت : اشکال کار در مرحله تصویب فیلمنامه‌ها و نبود نظارت در مراحل مختلف ساخت فیلم است که بعد از ساخت فیلم می گویند چون هزینه‌ سنگینی شده پس مجبوریم مجوز اکرن بدهیم. تا پولش را دربیاورد که مثال آن فیلم‌های عصر جمعه و آتشکار است. فیلم آتشکار را اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم مشاهده کردند و به اتفاق آراء به آن نظر منفی دادند و وزارت ارشاد قول داد که این فیلم اکرن نشود و اگر مجبور به اکران شدند تبلیغ تلویزیونی نخواهد شد ولی فیلم هم اکران شد و هم تبلیغ تلویزیونی شد.

* سیدمحمد حسینی وزیر ارشاد که برای ارائه گزارشی در راستای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی  حضور یافته بود با بیان اینکه محوریت اجرای طرح حجاب و عفاف وزارت کشور است نه وزارت فرهنگ گفت: این که عنوان می شود که اعتقادی به اجرای طرح عفاف و حجاب دردولت وجود ندارد حرف نادرستی است.


* وکلای ملت: با 100میلیون تومان نمی‌توانیم خانه رهن کنیم!

 علیلو نماینده مردم شبستر این هفته در مصاحبه ای با یک خبرگزاری با بیان اینکه برخی نمایندگان مجلس با میزان مبلغ اختصاص داده شده برای رهن خانه اعتراض کردند گفت : "با توجه به افزایش اجاره بها امکان تهیه مسکن با 100 میلیون تومان وجود ندارد." همین مصاحبه کافی بود تا اعتراض رسانه ها و مردم را در این شرایط سخت اقتصادی به همراه آورد و جنجال تازه ای پیرامون خرج تراشی‌های نمایندگان داشته باشد.

با اینکه علیلو فردای آن روز سخنان خود را پیرامون این موضوع تکذیب کرد و گفت من در هیچ کجای مصاحبه خود از اعتراض نمایندگان به میزان اجاره بها سخن نگفتم و متن منتشر شده طبق نظر شخصی خبرنگار است ولی خبرگزاری مربوطه با انتشار جوابیه ای هرگونه تخلف در انتشار این اخبار را تکذیب کرد و نوشت "متن خبر کاملا منطبق با سخنان این نماینده تنظیم شده و در صورت لزوم فایل صوتی صحبت های آقای علیلو را منتشر می کنیم."


* اتحاد نظر مسئولان در دفاع از کیان اسلامی / عملکرد هوشمندانه وزارت اطلاعات در انتخابات مجلس

در آستانه ولادت با سعادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج) و به مناسبت گرامیداشت نیمه شعبان، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور، آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی و سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش سراسری بزرگداشت روز سرباز گمنام امام زمان (عج) شرکت و به ایراد سخن پرداختند.

احمدی نژاد به عنوان سخنران این همایش با بیان اینکه در مقابل تحریم ها عقب نشینی نخواهیم کرد گفت : امروز دشمن با حربه تحریم‌ها می‌خواهد جمهوری اسلامی را در نقطه ضعف قرار دهد. در حالی که ما با استفاده از اهرم‌های عقبه سیاسی و اجتماعی خودمان، مشکلات را تحمل کرده و سلاح تحریم را از دست دشمنان خواهیم گرفت.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز عملکرد وزارت اطلاعات در انتخابات مجلس را هوشمندانه توصیف کرد و عنصر مجاهدت و شهادت‌طلبی را از خصیصه های کارکنان این وزارت خانه دانست.

سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این همایش با بیان اینکه تهدیدات و تنش ها نباید مانع از حرکت رو به جلو انقلاب شود اظهار داشت : ما امروز به یک رصد راهبردی دقیق نیاز داریم تا بتوانیم با اطلاعات موجود، نقاط ضعف دشمنان را شناسایی، تهدیدات را پیش بینی و متناسب با آن برنامه عملی داشته باشیم.

سردار سرلشکر جعفری فرمانده سپاه پاسداران نیز در این همایش ضمن تبریک پیروزی‌های اخیر سربازان گمنام امام زمان (عج) در شناسایی و دستگیری عوامل دخیل در ترور دانشمندان هسته‌ای کشور گفت: با وجود اینکه دشمنان داخلی و خارجی از هیچ کوشش و ابزاری در برهم زدن امنیت داخل کشور فروگذار نکرده‌اند، لیکن در عرصه امنیت شرایط مطلوبی داریم.


* خاتمی:کیهان امروز ، هیچ نسبتی با اعتقادات ما ندارد / حسین شریعتمداری : باعث افتخار ماست

* سیدمحمد خاتمی ، رئیس جمهور دولت اصلاحات و مرد حامی فتنه در سال 88 در مصاحبه‌ خود با سایت "تاریخ ایرانی" با بیان اینکه عملکرد کیهان با اعتقادات ما فاصله زیادی دارد اظهار داشت که : حقیقت این است که کیهان امروز، کیهان امروز است. هیچ نسبتی با کیهانی که ما دلمان می‌خواست و اعتقاد دارم که امام هم می‌خواست، ندارد. حالا هیچ نسبتی نمی‌خواهم بگویم اما خیلی فاصله دارد با آنچه که در ذهن ما بود. خیلی از بداخلاقی‌هایی که در جامعه به صورت سنت درآمده است، یکی از مجاری آن - اگر نگویم منابع- خود کیهان است. نسبت‌های ناروا دادن، تهمت زدن و.... گویا برنامه این است که دفع حداکثری و جذب هیچ اتفاق بیفتد.



* حسین شريعتمداري مدیر مسئول روزنامه کیهان درباره اظهارات سيد محمد خاتمي درخصوص این روزنامه و طرح برخي ادعاها توسط اين چهره اصلاح‌طلب اظهار داشت: آقاي خاتمي مي‌گويد كيهان امروز با كيهاني كه ما دلمان مي‌خواست با آنچه آقاي خاتمي مي‌خواهد نسبتي ندارد؛ در اين باره بايد عرض كنم اينكه كيهان با آنچه آقاي خاتمي مي‌خواهد نسبتي ندارد باعث افتخار ماست و اگر كمترين نسبتي با ايشان داشتيم بايستي در حركت خود عميقا دچار ترديد مي‌شديم.

شريعتمداري در ادامه تصريح كرد: آقاي خاتمي در جريان فتنه آمريكايي ـ اسرائيلي 88 به گونه‌اي آشكار و بي‌پرده با منافقين، سلطنت‌طلب‌ها، ماركسيست‌ها و بهايي‌ها ائتلاف كرده بود؛ آيا حضرت امام (ره) طرفدار اين گروه‌هاي تروريستي و ضدانقلاب و اسلام بودند و آيا ‌جناب خاتمي مي‌تواند‌ ائتلاف اعلام شده خود با اين جريانات را انكار كند؟

مديرمسئول كيهان با اشاره به موضع گیری خاتمی نسبت به نهضت آزادی در مصاحبه اخیرش گفت: بايد از آقاي خاتمي پرسيد كيهان كه مواضع روشن و مستدلي عليه نهضت آزادي داشته و دارد،‌ با حضرت اما همخوان نيست يا شما كه دقيقا عليه نظر صريح آن حضرت موضع گرفته‌ايد؟

شريعتمداري درمورد بداخلاقي‌هاي روزنامه کیهان که خاتمی از آن نام برده بود گفت: آيا ملاقات خاتمي با جرج سوروس صهيونيست و توطئه عليه مردم ايران، بداخلاقي است يا افشاي آن ‌از سوي كيهان؟ آيا روشنگري كيهان درباره كمك‌هاي مالي كلاني كه خاتمي براي فتنه 88 از ملك عبدالله سعودي و برخي سران كشورهاي اروپايي دريافت كرده بود، بداخلاقي است؟ و يا وطن‌فروشي ايشان و دوستانشان.


* ریاست مرکز پژوهش ها پست جدید نماینده شاهرود / جلالی: بعضی ها نسبت به من عداوت دارند!

پس از آنکه در چند روز اخیر، پست های ریاستی کاظم جلالی (ریاست منطقه 10 دانشگاه آزاد و ریاست مرکز پژوهش های مجلس) هر چند روز یک بار به روز شده اند، نماینده مردم رباط کریم هم گفته: با توجه به گرایش اعضای فراکسیون رهروان ولایت برای ریاست جلالی می توان شانس زیادی را برای وی در نظر گرفت!

در همین راستا روز یکشنبه اعلام شد که کاظم جلالی به عنوان رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و بر کرسی احمد توکلی پرتجربه که روزهای سختی را در مجلس نهم سپری می کند تکیه زد تا ترکیب مجلس نور علی نور شود.

با این حال نماینده مردم شاهرود اکنون قرار است هم درباره موضوعات و مشکلات کشور نظر بدهد، ‌قانونگذاری کند و بر همه دستگاه‌ها نظارت داشته باشد؛ هم قرار است نماینده مردم حوزه انتخابیه اش باشد و نیازها و خواسته‌های آنان را پیگیری کند؛ هم رئیس منطقه 10 دانشگاه آزاد باشد و بر واحدهای دانشگاهی استان‌های سمنان و گلستان نظارت و به مسائل آنان رسیدگی کند و همچنین برپایه پست جدیدش موظف است که مرکز حساس پژوهش‌ها را مدیریت و در جهت صحیح و کارآمد هدایت کند.



کاظم جلالی که از اعضای موثر فراکسیون رهروان به حساب می آید به دنبال انتقاداتی که از چند شغله بودنش شده بود با اظهار ناراحتی نسبت به منتقدین این انتقادات را ناعادلانه خواند و گفت : بعضی آقایان در مجلس بالای 20-30 عنوان دارند اما کسی انتقاد نمی کند اما بنده روستازاده که نه پدرم مرجع تقلید بود! ونه پولدار بودیم و با سختی مدارج تحصیلی را طی کردم این جوسازی ها نسبت به بنده وجود دارد.

این عضو فراکسیون رهروان دلیل هجمه ها و انتقادات را تاثیرگذاری وی در ترکیب هیئت رئیسه بیان کرد و گفت : بعضی ها نسبت به من عداوت دارند دلیلش هم این است که می خواستند هیئت رئیسه شکل دیگری داشته باشد.


* انتقاد رضایی از مناظره‌های سال 88 / رضایی: در انتخابات آینده از هیچکس حمایت نخواهم کرد

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، که از او به عنوان یکی از کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری 92 نام می برند این هفته در گفتگویی به بیان اولویت ها در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم پرداخت و مشکلات اقتصادی کشور را از جمله اولویت ها و محورهای کاری دولت آینده برشمرد.

محسن رضایی با تاکید بر اینکه در انتخابات آینده از هیچ کس حمایت نخواهم کرد ، درخصوص مناظرات انتخاباتی گفت : مناظره یک وسیله خوبی برای اطلاع رسانی مردم است ولی یکبار مناظره کافی نیست. اگر در سال 88  دوبار یا سه بار افراد با هم مناظره می کردند ، باعث می شد بسیاری از فضاهای احساسی و عاطفی به مرور کاهش یابد و مردم با یک فرصت بیشتر می توانستند فکر کنند.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس