کد خبر 1338253
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
نشست وین

وزیر امور خارجه آلمان اعلام کرد که مذاکرات هسته‌ای با ایران وارد «مرحله نهایی» خود شده است.

به گزارش مشرق به نقل از آسوشیتدپرس، «آنالنا بائربوک»، وزیر امور خارجه آلمان روز پنجشنبه گفت که مذاکرات هسته‌ای با ایران وارد «مرحله نهایی» خود شده است و این توافق هسته‌ای منطقه را امن تر می‌کند.

این اظهارات وزیرخارجه آلمان در یک نشست خبری مشترک با همتای اسرائیلی او، «یایر لاپید»، در تل آویو مطرح شد.

بیشتر بخوانید:

اظهارات ایران‌هراسانه لاپید در حضور وزیر خارجه آلمان

در این نشست خبری همچنین وزیرخارجه رژیم صهیونیستی با تکرار اتهامات و اظهارات ضدایرانی خود گفت که او و بائربوک در مورد مذاکرات هسته‌ای گفتگو کردند و «ایران هسته‌ای نه تنها اسرائیل بلکه کل جهان را به خطر می‌اندازد.»

با وجود اظهارات وزیرخارجه رژیم صهیونیستی، اما وزیرخارجه آلمان گفته است که متقاعد شده که احیای کامل برجام [برنامه جامع اقدام مشترک] منطقه را امن‌تر خواهد کرد، در غیر این صورت، ما این گفتگوها را انجام نمی‌دادیم.

این مقام آلمانی افزود که مذاکرات با ایران به «نقطه بسیار حساسی» رسید و ایران باید «با تمایل به سازش و بدون درخواست حداکثری» به مذاکره ادامه دهد.

بائربوک گفت: «ما می‌خواهیم هر کاری که می‌توانیم انجام دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که با این توافق، امنیت تضمین می‌شود.»

از سوی دیگر، «نفتالی بنت»، نخست وزیر رژیم روز پنجشنبه با این مقام آلمانی دیدار و گفتگو کرد.

در این ارتباط گفته شده که دو طرف درباره مسائل امنیتی منطقه‌ای گفت‌وگو کردند، هرچند مذاکرات هسته‌ای ایران در رأس دستور کار قرار داشت.

در این دیدار، بنت با طرح برخی بهانه‌های امنیتی مدعی شد که امضای توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی اشتباهی است که خاورمیانه را به خطر می‌اندازد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین پیشنهاد کرد که ضرب الاجلی برای تکمیل توافق تعیین شود زیرا طولانی شدن مذاکرات در وین نیز منافع ایران را تأمین می‌کند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۲
    1 0
    امام خامنه‌ای فرمودند: «سیاست کشور را ما اعلام کردیم و به مسئولین هم گفته‌ایم؛ هم از نزدیک گفتیم، هم با نوشته گفتیم، هم در جلسات گفتیم، هم در صحبت عمومی گفتیم؛ سیاست کشور معلوم است که چه کار باید بکنند. خب حالا تشخیص‌ مسئولین ما این است که برویم مذاکره کنیم تا همین سیاست را اِعمال کنیم؛ ما بحثی در این زمینه نداریم، منتها باید مراقبت بشود که مذاکره فرسایشی نباید بشود؛ نباید جوری باشد که طرف‌ها بخواهند همین طور مدام این مذاکره را کش بدهند که این برای کشور ضرر دارد. این را هم توجّه داشته باشید اینکه آمریکایی‌ها دائم اسم مذاکره را می‌آورند و مذاکره‌ی مستقیم با ایران را ما حاضریم و مانند این حرف‌ها، این جور نیست که آمریکا بخواهد مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقّی را قبول کند؛ نه، می‌خواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند! اصلاً کار او این جوری است، وَالّا اینکه حالا یک حرف حقّی را بشنوند، تصدیق کنند، قبول کنند، این جوری نیست؛ کما اینکه همین آقایان اروپایی‌ها هم در بعضی از جلسات خصوصی که گزارشش را مسئولین ما، مأمورینِ ما به ما می‌دهند، اقرار می‌کنند که حق با ایران است. ما گفتیم که باید اوّل تحریم‌ها برداشته بشود، چون ما خاطرجمع نیستیم به اینکه آن‌ها وعده بدهند که تا حالا ده‌ها بار به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند و ضدّ وعده عمل کرده‌اند، و حالا هم همین کار را خواهند کرد، لذا بایستی آن‌ها کاری را که ما می‌گوییم اوّل انجام بدهند تا ما خاطرجمع بشویم که انجام گرفت، بعد ما آنچه تکلیفمان است انجام خواهیم داد. این مذاکره‌کنندگان اروپایی گاهی در جلسات خصوصی تصدیق می‌کنند که همین سیاست، درست است و حق با ایران است امّا در مقام تصمیم‌گیری خب تابع آن‌ها هستند و خودشان واقعاً هیچ استقلالی ندارند. آمریکا هم زورگو و تحمیل‌کننده است و مسئله‌اش این است؛ بنابراین پیشنهادهایی هم که میکنند، غالباً پیشنهادهای متکبّرانه و تحقیرآمیزی است که حتّی قابل نگاه کردن نیست.»

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس