کد خبر 1356833
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
امسال قیمت دارو افزایش نمی یابد

رئیس کمیسیون بهداشت گفت: قیمت تجهیزات پزشکی و مایحتاج مردم نباید نسبت به شهریور سال ۱۴۰۰ افزایش یابد.

به گزارش مشرق، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره تصمیمگیری برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو ، گفت: از آنجایی که آیت الله رئیسی، رئیس جمهور دغدغه سلامت مردم را دارد قطعا با رایزنی‌های که با وی خواهیم داشت، امیدواریم که ارز ترجیحی حذف نشود و اگر قرار است که ارز ۴۲۰۰ تومانی برای دارو حذف شود منابع مالی طوری پیشبینی شود که قیمت تجهیزات پزشکی و مایحتاج مردم نسبت به شهریور ۱۴۰۰ گرانتر شود.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس بیان کرد:مجلس در این زمینه به وظیفه خود عمل کرده و به دولت اختیار داده و دست آن را باز گذاشته است تا بگونه‌ای عمل کند تا به مردم فشار نیاید.

* تکلیف ارز ۴۲۰۰ روشن شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست روز  (یکشنبه، ۱۵ اسفند) قوه مقننه و  در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با پیشنهاد اصلاح کل بند الحاقی (۱) تبصره (۱) ماده واحده لایحه مذکور موافقت کردند.

در بند الحاقی (۱) تبصره (۱) ماده واحده لایحه آمده است: در سال ۱۴۰۱ تا معادل سقف ردیف ۱۸ جدول مصارف تبصره ۱۴ این قانون را از طریق تأمین منابع مابه التفاوت ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجهیزات مصرفی پزشکی، چنانچه دولت قصد دارد کالایی را از سبد ارز ترجیحی حذف نماید باید قبلا ترتیبات قانونی جبران زیان رفاه مصرف کننده برای کالاهای اساسی را از طریق کالابرگ الکترونیکی در امور پزشکی از طریق بیمه‌ها و یا طرق جایگزین مطمئن به انجام رسانده باشد به طوری که افراد بتوانند این کالا و خدمات را به نرخ پایان شهریور ۱۴۰۰ و در سقف سهمیه تعیین شده تهیه کنند.

* حذف ارز دارو نداریم، ارز ترجیحی به بیمه‌ها منتقل می‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو کشور  در همین باره گفت:️ در سال ۱۴۰۱ با انتقال منابع ارز ترجیحی به بیمه‌ها، ارز دارو مستقیما به دست بیماران می‌رسد و این سازوکار باعث از بین رفتن کمبودهای دارویی خواهد شد.

* توضیحات مسئول وزارت بهداشت درباره حذف

محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت نیز درخصوص جزییات ارز ترجیحی و ارز نیمایی گفت:️تاکنون حذف ارز ترجیحی برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی به وزارت بهداشت در بودجه سال ۱۴۰۱ اعلام نشده و کماکان ارز ترجیحی ادامه دارد. در صورت حذف ارز ترجیحی، مابه التفاوت بجای پرداخت به تامین کننده، عملا به مصرف کننده انتقال خواهد یافت.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • علی IR ۱۲:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    4 0
    رفتم قرص 40میلی ب6 بگیرم افزایش 200درصدی داشت
  • IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    2 0
    دیگه بیشتر از این هم مگه میشه ؟ داروهایی که مورد نیاز بیماران هست معمولا تحت پوشش بیمه نیستند و باید آزاد خریداری بشن . این مساله رو انگار مسئولین نمی دونن یا خودشون رو زدن به ندونستن. اونهایی که تحت پوشش بیمه هستند هم معمولا نسخه الکترونیک به بیمه متصل نمیشه بیمار مجبور میشه آزاد بخره . به این نکته ها توجهی نمیشه
  • IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    2 0
    ارز۴۲۰۰ حذف میشه اما قیمت دارو زیاد نمیشه.احتمالا شعبده بازی میخان بکنن!! قیمت دارو میره بالا خوبم میره
  • حسن IR ۱۵:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    1 0
    ضمن احترام به نظر دولتی ها و مجلسی ها،ولی ببخشیدا،تجربه چیزی دیگری میگه...و به نظر من هم قیمت افزایشی خواهد بود،امیدوارم که نظر من اشتباه باشد...
  • IR ۱۸:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    4 0
    دولتی که نتواند مدیریت یک اصلاح ساده رانت و دزدی را بکند. برای مردن خوب است. قطعا افزایش قیمت و تورم خواهد بود. قشر حقوق بگیر و مستمری بگیر تحت فشار خواهند بود. خوب حقوق ومستمری را مناسب کنید.
  • IR ۱۹:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    0 0
    بیخیال امکان نداره.
  • IR ۲۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    0 0
    کی ارز دارو حذف شد؟ چرا اینقدر داروها گران شد؟
  • میثم IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
    0 0
    خدا ریشه هرچی مسول بی عرضه رو خشک کنه
  • DE ۱۴:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۱
    0 0
    ان شاالله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس