کد خبر 1377416
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۴
وزیر ارشاد: سرورد "سلام فرمانده" کودک تا سالمند را جذب کرد/ موسیقی مقامی محلی را باید گسترش دهیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سرود سلام فرمانده که ریتم جذابی دارد و از کودکان تا سالمندان را جذب می‌کند، نمونه کار ارزشمند و اثرگذار است که باید چنین فعالیت‌هایی همه‌گیر شود.

به گزارش مشرق، محمدمهدی اسماعیلی عصر امروز در مراسم افتتاح تالار مرکزی ارومیه اظهار داشت: در کشور ۱۵ مجموعه مشابه تالار ارومیه آماده شده و اعتبار فوق العاده‌ای برای این افتتاح‌ها تخصیص یافته که حدود ۲۵ میلیارد تومان است.

وی افزود: ۴۰ میلیارد تومان توسط رئیس جمهور برای تکمیل، توسعه و بهره برداری از تالار مرکزی ارومیه تخصیص یافت که به عنوان آبروی شهر مطرح است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: مجموعه فرهنگی سردشت هم تکمیل نشده بود که پنج میلیارد تومان را امروز برای اتمام این مجموعه تخصیص دادیم تا نماد خوبی برای مصدومان شیمیایی سردشت باشد.

اسماعیلی ادامه داد: بسیاری از ایرانیان به ویژه نوجوانان و جوانان شاید ندانند که سردشت کجا است و چه اتفاقی در آن افتاده و بر همین مبنا لازم است که سردشت به ایرانیان و جهانیان شناسانده شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به اینکه تالار مرکزی سردشت باید کانون جوشش هنر و هویت فرهنگی ما باشد، گفت: غربی‌ها سال‌ها دنبال این بودند که هویت ایرانی را در مقابل هویت اسلامی قرار دهند آن‌ها با تمام توان به دنبال هویت زدایی دینی هستند و باید در این زمینه هوشیار باشیم.

وی خطاب به مدیران استانی در مورد استفاده از ظرفیت تالار مرکزی و مراکز فرهنگی، ابراز داشت: مبادا این اماکن را به مکان هنرهای وارداتی تبدیل کنید، اینجا نمادهایی از تاریخ ایرانی اسلامی بایدجاری باشد. فرزندان ما این روزها به جای خواندن اشعار سخیف، باید هنر اصیل را یاد گرفته و با این روش جامعه را به سمت معنویات و جامعه آرمانی سوق دهند.

وی از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی خواست تا در مجموعه تالار مرکزی شهر، فکری به حال کتاب هم کنند تا فرصتی برای تعالی فرهنگی باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مصرف فرهنگی موسیقی و فیلم را در کشور بالا عنوان کرد و ابراز داشت: سرود سلام فرمانده که ریتم جذابی دارد و از کودکان تا سالمندان را جذب می کند، نمونه کار ارزشمند و اثرگذار است که باید چنین فعالیت‌هایی همه‌گیر شود.

وی در پایان سخنان خود، گفت: نگذارید افراد بی هویت نسل نوجوان ما را فریب دهند. ما باید قدرت بهره برداری از فرهنگ خود را داشته باشیم. موسیقی مقامی محلی را باید گسترش دهیم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • US ۰۰:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۳۱
    0 0
    در این هنگام بود که اسفندیار خان طالشی بسوی پادشاه ایران تاخت و فریاد کشید: ای شاه ایرانمان، مردان مردان طالش اجازه نبرد میخواهند. __ شاه اسماعیل آذریِ ایرانی، نگاهی به جانب او افکند و سکوت کرد... عثمانی با توپهایشان درحال کشتار ایرانیان بودند. ___ ((شاه اسماعیل بنام سکوت مظلومانه ات اکنون در قرن ۲۱ ایرانیان آذرنشان انتقامت را از اردوغان و عثمانی خواهیم گرفت.))
  • IR ۰۵:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۳۱
    0 0
    کار های مثبت فرهنگی کدومشون مربوط به نهاد های فرهنگی بوده تا الان؟ایشالله از این به بعد اونا هم کاری کنن
  • ناشناس IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
    0 0
    الحمد لله، با این موفقیت و توفیق چرا این همه غضبناک و خشمگین هستید و از تمام توان امپراطوری رسانهٔ ای حاکمیت استفاده می کنید که بگویید این سرود خوبی است و اصلاً خوشحال نیستید!!! سرود «ایران، ایران، ایران رگبار مسلمانها» و چندین سرود اول انقلاب که با خلاص تمام سروده و اجرا شده بودند بعد از گذشت قریب به نیم قرن هنوز ورد زبان صغیر و کبیر جامعه است این در حالی است که حاکمیت حتی یک ریال هم بابت آنها خرج نمی کند و تمام جامعه با جان و دل پذیرای آن سرودها می باشند، چرا که اخلاص پشت آن خوابیده است! اما سرودی که اخلاص در پی آن نباشد و صرفاً با اغراض حاکمیتی و سیاسی سروده و اجرا شود هیچ جایگاهی بین آحاد مردم پیدا نخواهد داشت هر چند به ظاهر دارای مضامین دینی و ملودی بالایی باشد! تلاش زیادی عِرض خود بردن و رنجهٔ دیگران دیگران داشتن است!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس