به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت در جوابيه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي آمده است: سيدمحمدحسيني، در پاسخ به پرسشي مبني بر اعطاي مجوز فعاليت مجدد به شبکههاي بيبيسي و العربيه بيان داشت: بناي ما بر اين است که دفاتر خبرگزاريها و شبکههاي راديويي، تلويزيوني که در ايران هستند يا تقاضا براي فعاليت ميدهند در نگاه اول جمهوري اسلامي ايران با ديدي مثبت به اينها مينگرد: در حال حاضر 122 دفتر در تهران وجود دارد که از خبرگزاريها و شبکههاي مختلف خبرنگاران مقيم هستند.
وزير ارشاد تاکيد کرد: اين خبرنگاران نبايد صرفا به مسائل سياسي توجه کنند؛ چرا که ما در ايران اسلامي جاذبههاي فراوان و فعاليتهاي متنوعي داريم که اگر اينها منعکس شود، چهره درستي از ايران را منتقل ميکند، بنابراين اصل اوليه بر آن است تا تعامل ما با خبرگزاريها و شبکهها، تعاملي مثبت و خوب باشد.
وي گفت: اما اگر در مواردي تخلفي انجام شود، از پيگيري فعاليت جلوگيري خواهد شد، چرا که ضوابط و شرايطي در هر کشور وجود دارد. وزير ارشاد با اشاره به اغتشاشات سال گذشته افزود:
با توجه به مسائل خاص سال گذشته برخي شبکهها واقعا نقش مخربي را ايفا کرده و در پوشش خبرنگار و گزارشگر عمل نکرده و فراتر از آن فعاليتهاي سياسي را اتخاذ ميکردند که با آنها برخورد شد، لذا اگر پس از مدتي اين شبکهها همانند BBC فارسي براي فعاليت درخواستي داشته باشند، طبق ضوابط درخواست بررسي و موارد منتقل خواهد شد.
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در پاسخ به برخي اخبار غير واقعي به نقل از وزير فرهنگ، موافقت با داير شدن دفتر بي بي سي و العربيه در تهران را تکذيب کرد.<BR>