به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، دكتر حمید فاضلی افزود: منطقه جنوب شرقی كشور بهترین نقطه از نظر ایمنی برای تاسیس این پایگاه است . زیرا این منطقه نزدیك اقیانوس هند و بسیار كم جمعیت است . براساس مصوبات شورای عالی فضایی، مدیریت كلان این پایگاه بر عهده سازمان فضایی است و در حال حاضر مطالعات این پروژه در حال تكمیل است .
سرپرست سازمان فضایی خاطرنشان كرد: تمامی تجهیزات مربوط به استقرار ماهواره بر و نصب ماهواره در این پایگاه نصب می شود و تست های مربوط به سازگاری و پرتاب ماهواره در این پایگاه انجام می شود .
وی گفت : از طریق این پایگاه می توان حتی ماهواره های سنگین را به فضاپرتاب كرد و این امر درصورتی انجام می شود كه بتوان ماهواره برها را در این پایگاه نصب كرد .
سرپرست سازمان فضایی ایران خاطرنشان كرد: این پایگاه به عنوان یك مركز پرتاب سیویل (غیرنظامی) پیش بینی شده و قرار است در زمینه پرتاب موجود زنده، پرتاب ماهواره های سنجشی و ماهواره مخابراتی در مدار ژئو فعالیت كند چرا كه این پرتاب ها به شرایط ویژه ای نیاز دارد و حتی الامكان باید در شرایط نزدیك به منطقه استوایی صورت گیرد تا هزینه های پرتاب و انجام مانورهای مداری آن به حداقل رسد.
وی افزود : پایگاه ملی پرتاب با هدف انجام آخرین آزمایش های تاكتیكی قبل از پرواز مانند یكپارچه سازی، همسان سازی و سازگاری بین ماهواره ها و ماهواره برها ایجاد می شود.
کد خبر 144995
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۹
- ۰ نظر
- چاپ
سرپرست سازمان فضایی ایران گفت: پایگاه پرتاب ملی در منطقه چابهار(در جنوب شرق كشور) و به ابعاد پنج درپنج هكتار ایجاد می شود.