کد خبر 148997
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۸

مرغ یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در ایران است.ولی متعصفانه روشهای تبخ زیادی برای این نوع گوشت استفاده نمی شود.

به گزارش مشرق به نقل از مجله زن روز،طرز تهیه مرغ مکزیکی:

مواد لازم:

سینه مرغ ۱عدد
پودر کاکائو ۱قاشق چای خوری
پودر نان تست سه چهارم پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
پودر سیر ۱ چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر مزورلا ۱ چهارم پیمانه



طرز تهیه:

سینه مرغ را به صورت خلالی خرد کرده و با بیفتک کوب بکوبید، سپس با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پودر کاکائو و پودر سیر و پودر تست را با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را داخل تخم مرغ زده شده فرو برده،‌ سپس در مواد پودری و در پایان در پنیر رنده شده غلتانده و در روغن سرخ ‌کنید.

نکته
:بهتر است بعد از غلتاندن در مواد پودری، کمی مرغ را استراحت دهید بعد سرخ کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس