سرویس سیاست مشرق- روز گذشته حزب تجزیهطلب و تروریستی «تضامن دمکراتیک اهواز» مونا سیلاوی را به ریاست جدید این حزب انتخاب کرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دولتهای آمریکا و انگلیس برای سرنگونی حکومت نوپای جمهوری اسلام، عناصر خود را در ایران فعال کرده و علم تجزیهطلبی را بلند کردند و در این میان، یکی از مناطق حساس و استراتژیک ایران خوزستان بود که دستخوش خیانت و آشوب گروههای قدرتطلب زیادی شد. حزب «تضامن الدیمقراطی الاهواز» یا تضامن دمکراتیک اهواز، نسخهای انگلیسی برای برخی افراد تروریست موسوم به «خلق عرب مقیم اروپاست» که در سال ۲۰۰۳ در این کشور اعلام موجودیت و علم مبارزه با جمهوری اسلامی ایران را بلند کرد.
مونا سیلاوی کیست؟
مونا سیلاوی
خانواده سیلاوی اهل اهواز بودند که در دهه هشتاد به یکی از کشورهای منطقه متواری شده بودند. سال ۱۳۸۴ در خوزستان پس از شکلگیری اغتشاشات، تشکیلات نظامی و تروریستی حرکه النضال العربی بمبگذاری در شهر اهواز، ۱۱ تن از شهروندان ایرانی را به شهادت رساندند. دو خواهر شیما و مونا سیلاوی وظیفه ارائه خدمات رفاهی و ترجمه برای متواریان اغتشاشات آن سال را برعهده داشتند.
مهدی نواصری و عوده عفراوی دو عضو تیم بمبگذاری در خوزستان ۸۴، در اعترافاتشان گفته بودند «این گروه با افکار پلیدش میخواست منطقه را ناامن و مشوش و مکانهای مختلف و لولههای نفت را منفجر کند و قصد سوءِاستفاده از ما را داشت.» این دو عامل که موفق به فرار از کشور نشده بودند اعتراف کردند: «مسئله خروج از کشور را خیلی جدی گرفته بودم و به هیچکس نگفته بودم. توصیهای به جوانها دارم که گول افراد خارج از کشور و فریب گروههای تروریستی خارج یا داخل را نخورند.»
چهار سال بعد در میانه فتنه 88 یوسف سیلاوی، برای انجام چند عملیات تروریستی راهی ایران میشود اما در میانه راه به دلیل اختلافات درون تشکیلاتی توسط یکی از همراهانش کشته میشود، این اتفاق باعث شد مونا سیلاوی با رسانههای تجزیهطلب و تروریستی خارج از کشور همکاری کرده و این اواخر نیز با شبکههای فارسیزبان معاند همچون اینترنشنال، مصاحبه و گفتوگو میکند.
سیلابی در این سالها با عنوان فعال حقوق زنان، حقوق بشر و کارشناس رسانهای فعالیت میکرده و اکنون به ریاست، حزب تضامن دمکراتیک اهواز( شاخهای از گروهک تروریستی احوازیه) انتخاب شده است. وی از سالهای ۲۰۱۵ تاکنون سخنگوی این حزب بوده است.
آشنایی مونا سیلاوی با تروریستها از کجا شروع شد؟
آشنایی مونا سیلاوی با این حزب به دهه ۸۰ برمیگردد. خواهر او شیما سیلاوی در مصاحبههای خود با شبکههای معاند، اعتراف کرده که پدرش از گذشته با منصور عبدویس یا منصور سیلاوی، رئیس اول حزب تروریستی تضامن دموکراتیک اهواز، ارتباط خانوادگی داشته است. عبدویس با پدرش نسبت پسرعمو و برادر همسری را داشته. به همین سبب رئیس این حزب، دایی مونا و شیما سیلوای هم میشود.
این حزب افراد برجسته تروریست و وابسته به سازمانهای جاسوسی، کم به خود ندیده است. منصور عبدویس، رئیس اول حزب و وابسته به سرویسهای جاسوسی انگلیس، عدنان سلمان، رئیس دوم حزب و تجزیهطلب و جاسوس، کریم عبدیان نژاد، از قدیمیهای حزب و عنصر سازمان سیا، یاسین غبیشی (اهوازی)، از اعضای قدیمی حزب و از دوستان تروریست عبدالمالک ریگی و عامل اتصال عبدالمالک به رژیم صهیونیستی.
علاوه بر این عبدالمالک در اعترافاتش درباره یاسین غبیشی معروف به یاسین الاهوازی، مزدور بودن گروه حزب تضامن و تفکرات تروریستی در این گروه را پیشتر مطرح کرده بود.
حزب تضامن دموکراتیک اهواز، هماکنون نیز بهصورت علنی فعالیتهای تجزیهطلبانه خود را ادامه میدهد. حسابت توئیتری این حزب توئیت ها و اکانتهای افراد با سابقه تجزیهطلبی ایران را ریپورتاژ و پوشش میدهد.