کد خبر 156713
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۵

متخصصان تغذيه تاكيد دارند از آنجا كه زنجبيل مجموعه‌اي غني از آنتي اكسيدان‌ها است و مزاياي فراواني براي سلامتي دارد لذا بايد جزو چاشني‌هاي ضروري و دائمي در آشپزخانه شما باشد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، اين متخصصان مي‌گويند نوشيدن يك فنجان چاي زنجبيل در روز مي‌تواند به بهبود خلق و خو كمك كند، استرس را كاهش دهد و درعين حال تاثير فوق العاده‌اي در بهبود فرآيند هضم و جذب غذا دارد.

كارشناسان تغذيه و سلامت مي‌گويند: اسيد معده براي هضم غذا حياتي است و زماني كه فرد، تحت استرس است ترشح اين اسيد دچار اختلال مي‌شود اما نوشيدن يك فنجان آب داغ حاوي يك برش تازه زنجبيل و يك برش كوچك ليمو روشي معجزه گر براي تحريك هاضمه و كمك به گوارش است.

دكتر آليس ماكينتوش، از متخصصان علوم تغذيه‌اي در انگليس خاطرنشان ساخت: زنجبيل حاوي نوعي آنتي اكسيدان خاص و مهم موسوم به «جينگرول» است كه به پاكسازي مواد شيميايي مضر ناشي از استرس و نگراني در بدن كمك مي‌كند لذا اين چاشني در كاهش استرس رواني نيز تاثير دارد.

زنجبيل درعين حال در كاهش التهاب، مقابله با مشكلات تنفسي شايع و بهبود گردش خون طبيعي در بدن موثر است. در زنان نيز نوشيدن چاي زنجبيل روشي موثر براي كاهش انقباضات شكمي ناشي از عادت ماهانه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس