درحالی این روزها در محافل مهدوی بر ضرورت وجود درس خارج مهدویت بحث می‌شود که عده‌ای وجود این درس را یک اقدام غیرعلمی و برخی دیگر نیز آن را عاملی برای توسعه منطقی و کلامی مهدویت در جامعه می‌دانند.

به گزارش مشرق به نقل از شبستان، این روزها در محافل مهدویت صحبت‌هایی مطرح می‌شود مبنی بر اینکه آیا ضرورتی برای وجود درس خارج مهدویت در حوزه علمیه وجود دارد یا نه! چرا که برخی معتقدند در حوزه تاکنون درس خارج فقه و اصول وجود داشته و این به عنوان بدعت محسوب می‌شود، درحالی‌که در جبهه مخالف، برخی دیگر از کارشناسان فعال در عرصه مهدویت با تأکید بر لزوم درس خارج مهدویت، آن را پشتوانه‌ای برای فراگیر کردن اندیشه ناب مهدوی در جامعه و توسعه منطقی و کلامی آن میان مردم می‌دانند.


درس خارج مهدویت غیرعلمی است

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و استاد حوزه علمیه خراسان در دیدار با اعضای مراکز تخصصی امامت و مهدویت استان خراسان که ظهر دوشنبه 24 مهرماه در دفتر وی برگزار شد، با انتقاد از برپایی درس خارج مهدویت در حوزه علمیه و غیرعلمی خواندن آن، ابرازداشت: توسعه فعالیت‌های مطالعاتی و پژوهشی مسأله‌ای است که در جریان مهدویت بسیار قابل رشد و موفقیت است؛ ما در عرصه آموزش باید چیزهایی را بیاوریم که تخصص فن خواص است و باید گروهی برای سیر مطالعاتی مباحث مهدویت تشکیل شود.

وی در این دیدار همچنین با انتقاد از اینکه نباید درسی در حوزه‌های علمیه با اسم خارج مهدویت شکل گیرد، افزود: تنها خارج، خارج فقه و اصول است و خارج دیگری نداریم، یعنی خارج اصول به این معنا است که فردی که مجتهد بوده و مبانی اسلام را می‌داند، می‌آید نظریات فقها را مطرح کرده و آنان را تأیید یا رد می‌کند و نظریه خودش را می‌گوید، خارج مهدویت به معنای مبتذل کردن مسأله مهدویت است؛ زیرا مهدویت و شبهات پیرامون آن مسأله‌ای کلامی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
    0 0
    مقصود خارج فقه مهدویت است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس