به گزارش مشرق، فارس نوشت: باز هم بدعتی تازه از سوی فدراسیون کشتی! خبرنگاران و رسانهها ذهن کنجکاو و پرسشگر مخاطبان در جامعه هستند. موضوع خیلی پیچیده نیست مانند اتفاقات چند ماهه اخیر فدراسیون کشتی، انتظار دیگری هم نباید داشت و نداریم.
روز گذشته رسول خادم و محمد بنا بعد از جلسهای خصوصی رو در روی رسانهها قرار گرفتند و یکی از مهمترین نشستهای سالهای اخیر فدراسیون گوش شکستهها را رقم زدند. البته اینکه آن عده معدود از رسانههای تصویری با دعوت چه کسانی برای پوشش خبری مهمترین اتفاق چند ماهه اخیر فدراسیون کشتی به خانه کشتی رفته بودند بر ما پوشیده نیست، اما ماجرایی دیگر دارد و شاید حالا زمان مناسبی برای کالبد شکافی این موضوع نباشد.
اینکه با کدامین مجوز اهالی رسانه تنها به شبکههای تلویزیونی و چند خبرنگار نزدیک، مورد وثوق و منتسب به فدراسیون کشتی محدود شدهاند، جالب توجه است. اینکه قالب رسانهها در این نشست حضوری ندارند جالب توجه است آن هم تنها به اتهام اینکه به نقد شرایط موجود در فدراسیون کشتی میپردازند.
آیا فدراسیوننشینها انتظار دارند که اهالی رسانهها موضوعات را آنطور که آنها میخواهند نشان دهند؟ و نشان دهند که همه چیز آرام است و کِشتی کُشتی در ساحل آرامش! خود بهتر از هر کسی میدانند که این روش مناسبی برای اطلاعرسانی به ذهن تشنه مخاطبان نیست.
در حالیکه فدراسیون کشتی با توجه به حواشی بیشماری که با آنها دست به گریبان است بیش از گذشته نیازمند حمایت رسانههاست، اما روابط عمومی فدراسیون و مسئولان ذیربط، به زعم خودشان، به دنبال منزوی کردن رسانهها هستند! حال اینکه نمیدانند این انزوای فدراسیون کشتی است نه رسانهها!
این نشست در شرایطی برگزار شد که عدهای از خبرنگاران پس از اطلاع غیررسمی از برگزاری این نشست قصد حضور در این کنفرانس خبری را داشتند که با واکنش جالب و البته عجیب مسئولان روابط عمومی فدراسیون کشتی مواجه شدند؛ آنها ابتدا اعلام کردند که تنها قرار است جلسهای خصوصی بین خادم و بنا برگزار شود و رسانهای حاضر نیست و نشست خبری در کار نیست. البته بعد از مشاهده اصرار خبرنگاران بر حضور، عنوان کردند که اگر خبرنگاری هم بیاید اجازه حضور در این نشست را نخواهد یافت!
چه زود حمایتهای بیدریغ و شبانهروزی اهالی رسانه فراموش میشود و همچنان مانند گذشته موفقیتها به نام عدهای انگشتشمار ثبت میشود. البته دیگر به این مسائل عادت کردهایم و جز این انتظاری نداریم، اما در شأن فدراسیونی که داعیه ورزش اول بودن کشور را دارند نیست.
به هر حال اهالی رسانه وظیفهای به غیر از اطلاع رسانی و شفافسازی ندارند و اینکه برخی از انتقادات رسانهها به زعم فدراسیوننشینها خوش نمیآید دلیل نمیشود که تصمیم به حذف آنها گرفته شود؛ موضوعی که بیش از هر کسی، بدون شک به ضرر فدراسیونیها خواهد بود تا رسانهها. خبرنگاران به جز احترام و عدم تبعیض انتظار دیگری ندارند و بر خلاف بعضی دوستان به دنبال سهمخواهی نیستند.
این روشی که فدراسیون کشتی در پیش گرفته است سالهاست منسوخ شده است و با وجود بمباران اطلاعاتی مخاطبان، بدون شک جایی در عرصه رسانه، روابط عمومی و اطلاعرسانی نخواهد داشت.
بازهم امیدواریم که از این پس شاهد چنین گزینشی از سوی فدراسیون کشتی نباشیم هر چند که با روند کنونی به نظر میرسد این امید در حد همان آرزو باقی بماند!