النخاله: مردم غزه با شجاعت با دشمن جنگیدند و تسلیم نشدند

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی با اشاره به قریب الوقوع بودن اجرای توافق آتش بس آن را ثمره ایستادگی و شجاعت بی‌نظیر مردم غزه در برابر دشمن متجاوز صهیونیستی دانست.

به گزارش مشرق، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی گفت: آتش بس تا چند ساعت دیگر اجرایی می شود تا خون ما شاهدی بر دروغگویی جهان باشد.

وی خاطر نشان کرد ملت ما با شجاعت کم نظیری با ظلم و جنایات مقابله کرد و با مقاومت خود، عزیز و سربلند از این آزمون بیرون آمد.

النخاله تاکید کرد فرزندان مقاومت تسلیم نشدند، بلکه با شجاعت بی نظیری جنگیدند.

وی با بیان اینکه تمام باطل در مقابل تمام حق ایستاد، خاطر نشان کرد با فداکاری و ایستادگی خود، آینده درخشان تر و امیدوارتر به آزادی برای نسلهای آینده را می سازیم.

النخاله گفت با وجود خسارتهای تجاوزات دشمن، آنچه را از روز نخست مشخص کرده بودیم، بر دشمن تحمیل کردیم.

وی خطاب به مردم فلسطین گفت فرزندان مبارز شما، سلاح را بر زمین نگذاشتند، بلکه از غزه تا جنین(کرانه باختری) ایستادگی کردند.

دبیرکل جهاد اسلامی تاکید کرد که هرگز در برابر عملیات کشتار و ویرانگری که دشمن به راه انداخته، تسلیم نخواهیم شد.

النخاله گفت در مرحله دوم، آزادسازی اسیران خود را تکمیل خواهیم کرد و دشمن از نوار غزه خارج خواهد شد.

وی افزود در برابر ما نبردی بزرگ و چالشهای بسیار مهمتر از نبرد با دشمن است، و آن جبهه داخلی است.

النخاله گفت ما به شدت به همبستگی کشورهای عربی و اسلامی و حمایت آنها از مردم خود نیاز داریم.

دبیرکل جهاد اسلامی با تجلیل از ایثار و جانفشانی کم نظیر حزب الله در راه حمایت از مردم و مقاومت فلسطین گفت حزب الله شهدای زیادی و در راس آنها، رهبر بزرگ و عنوان جهاد مبارک جناب سید حسن نصرالله را تقدیم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
    0 2
    صبر و استقامت مردم غزه واقعأ ستودنی ست ان شاءالله ایمان به‌وعدهٔ الهی منجر به مهاجرت معکوس سگهای هار هم بشه🤲

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس