شبکه خبري الجزيره با انتشار مطلبي در پايگاه اينترنتي خود، زمان جنگ رژيم صهيونيستي عليه لبنان را پيش بيني کرد.

به گزارش مشرق، پايگاه خبري الجزيره در مقاله‌اي نوشت که هرگاه صهيونيست ها محل حضور سيد حسن نصرالله، دبيرکل حزب الله را شناسايي کنند، بي‌درنگ جنگ عليه لبنان را ‌آغاز خواهند کرد.
پايگاه خبري الجزيره در مقاله‌اي به بررسي نقش سيد حسن نصرالله دبيرکل حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه و جنگ‌هاي احتمالي آينده رژيم صهيونيستي عليه حزب الله لبنان پرداخته است.
نواف الزرو، نويسنده اين مقاله با اشاره به اينکه چهار سال از آغاز تجاوز رژيم صهيونيستي به لبنان و پيروزي تاريخي مقاومت در اين کشور بر اسرائيل مي‌گذرد، نوشت: نتايج تحقيقاتي که بيش از 52 کميته نظامي در اسرائيل در پي شکست در لبنان انجام دادند، همگي از برتري اطلاعاتي حزب الله لبنان در اين جنگ خبر مي‌داد به همين علت بود که دستگاه‌هاي جاسوسي نظامي و موساد و شاباک در سرزمين‌هاي اشغالي دست به کار شدند تا براي آمادگي براي هر جنگ آينده اطلاعات بيشتري از رهبران حزب‌الله لبنان به دست آورند.
اين در حالي است که برخي منابع غربي پيش‌بيني کرده‌اند که اسرائيل به محض اطلاع از مکان حضور سيد "حسن نصرالله" دبيرکل حزب‌الله لبنان تحت هر شرايطي جنگ عليه لبنان را آغاز خواهد کرد.
الجزيره کاهش ميزان اعتماد به رهبران و ارتش و پايين آمدن روحيه شهرک‌نشينان و پايان يافتن افسانه ارتش شکست‌ناپذير را از مهمترين نتايج اين جنگ دانست و نوشت: از همين رو بود که "امير اورن" کارشناس مسايل سياسي در روزنامه هاآرتص نوشت که نصرالله ارکان نظريه امنيتي اسرائيل را از هم پاشيد.
امروزه همه اعتراف دارند که اسرائيل در سطوح مختلفي نظير مسايل استراتژيک، اطلاعاتي، تئوري مبارزه، آمادگي و سازماندهي و رهبري از حزب‌الله شکست خورد، اما اسرائيل در اين جنگ يک شکست ديگر نيز پذيرفت که همان شکست در زمينه جنگ رسانه‌اي و رواني بود.
اسرائيلي‌ها منتظر سخنراني‌هاي نصرالله هستندالجزيره در ادامه اين گزارش تاثير شخصيت سيد حسن نصرالله و سخنراني‌هاي وي در جنگ 33 روزه را مورد توجه قرار داده و مي‌نويسد که رسانه‌ها و منابع اسرائيلي همچنان از ادامه اعتباري که سيد حسن نصرالله در افکار عمومي اسرائيل دارد، مطالب زيادي مي‌نويسند، اين اعتبار تا جايي است که آن‌ها بي‌صبرانه در انتظار سخنراني‌هاي نصرالله مي‌نشينند و آن را نشانه‌اي از آنچه در آينده روي خواهد داد، مي‌دانند.
نتايج يک تحقيقات اسرائيلي که جنگ رواني ميان حزب‌الله و اسرائيل را بررسي کرده بود، نشان داد که تا چه حدي حزب‌الله موفق شده است تا در اين زمينه ابتکار عمل را در روند جنگ در دست بگيرد و اعتماد افکار عمومي در اسرائيل را بر ضرر منافع اسرائيل به سيد حسن نصرالله اختصاص دهد.
بر اساس اين پژوهش که "مديريت رسانه‌اي در جريان جنگ دوم لبنان" نام داشت، دکتر ليفل از دانشگاه بن گوريون مي‌گويد اسرائيلي‌ها در طول جنگ همواره منتظر سخنراني‌هاي سيد حسن نصرالله بودند، چون به وي بيش از سخنگوهاي رژيم صهيونيستي اعتماد داشتند.
الزرو در مقاله خود ادامه مي‌دهد که بعد از چهار سال از گذشت اين جنگ نتيجه‌هاي به دست‌ آمده در اثر مطالعات جديد تقويت شده و يک گزارش نظامي از رژيم صهيونيستي نشان مي‌دهد که نصرالله اولين رهبر عربي است که از زمان "جمال عبدالناصر" تاکنون سخنانش در ميان افکار عمومي اسرائيل تأثير دارد.
روزنامه صهيونيستي هاآرتص نيز اخيرا نوشت که يک افسر اطلاعات در فرماندهي مرکزي ارتش اسرائيل مطالعاتي را در مورد سخنراني‌هاي نصرالله در زمان جنگ 33 روزه انجام داد، ژنرال رونين با تجزيه و تحليل 10 سخنراني نصرالله در زمان جنگ لبنان اعلام کرد که اين سخنراني‌ها در کنار موشک‌هاي حزب‌الله که به سوي اسرائيل شليک مي‌شدند، سلاح‌هاي هجومي به شمار مي‌رفت که عليه اسرائيل استفاده مي شد.
بر اساس اين مقاله همه اسرائيلي‌ها امروز عقيده دارند که سيد حسن نصرالله نيمي از درگيري رسانه‌اي و نيمي از ميدان مبارزه و نيمي از شکست اسرائيل بود و سخنراني‌هاي وي موشک‌هاي رواني بود که روحيه اسرائيلي‌ها را در مي‌نورديد. اعتبار نصرالله در جنگ‌هاي آينده اين گزارش با اشاره به احتمال نزديک شدن جنگ جديد رژيم صهيونيستي عليه لبنان و حزب‌الله تصريح مي‌کند که اسرائيل از همان زمان به اين نتيجه رسيده است که نمي‌تواند با حزب‌اللهي که از عقيده و اراده و رهبري نادر و استراتژي و آموزش نظامي و سازماندهي فولادي برخوردار است، همزيستي داشته باشد و مهم‌تر از تمام اين‌ها اينکه نمي‌تواند با رهبري منحصر به فرد که کاريزما و اعتبار آن از هر رهبر عربي يا حتي جهاني بيشتر است، کنار بيايد.
به اين ترتيب است که تمام اسرائيل شامل موسسات نظامي و امنيتي و سياسي و دانشگاهي آن و همچنين افکار عمومي صهيونيست‌ها همواره به صورت گسترده تحرک‌ها و سخنراني‌ها و هشدارها و تهديدهاي نصرالله را به دقت و با اهميت بسيار بالا زير نظر دارند.
در افق جنگ‌ آينده که اسرائيل خود را براي آن آماده مي‌کند به عنوان مثال هنگامي که نصرالله اعلام مي‌کند" ما جنگ را نمي‌خواهم اما اگر اسرائيل به ما حمله کند، مقاومت ما ارتش اسرائيل را خرد کرده و از بين مي‌برد و چهره منطقه را با شکست دادن اسرائيل تغيير مي‌دهد"، اين موضوعات شاخص‌ها و نشانه‌هاي خود را دارد که اسرائيلي‌ها بدون شک و ترديد و با توجه به اعتبار نصرالله آن را مي‌دانند.
از سوي ديگر نصرالله تهديد به هدف گرفتن زيرساخت‌هاي اسرائيل و فرودگاه بن گوريون و بنادر و تاسيسات نفتي و هسته‌اي اسرائيل در صورت بروز جنگ کرده و اسرائيلي‌ها مي دانند که اين اظهارات مبالغه نيست.
اين مقاله در پايان تاکيد مي‌کند که نصرالله که از محبوبيت مردمي و اعتبار بالايي در ميان امت اسلام برخوردار است، علاوه بر اين اعتبار، اعتبار ويژه‌اي نيز در سطح رژيم صهيونيستي و صهيونيست‌هاي ساکن سرزمين‌هاي اشغالي دارد و آنها مي‌دانند که حرف و عمل وي در تمام جنگ‌ها و ميدان‌هاي ديگر در عرصه لبنان يکي بوده است، اين اعتماد تا جايي است که از اعتماد مردم اسرائيل به رهبران و فرماندهان ارتش و عرصه‌هاي سياسي و اطلاع رساني اسرائيل نيز بيشتر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس