به گزارش مشرق باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شين هوا نوشت: "رون بولز" از گروه "جمجمه امنيت" با استفاده ازيک نوع برنامه "Web crawler" اطلاعات شخصي صد ميليون کاربر سايت فيس بوک را به راحتي بدست آورده و به صورت يک فايل تورنت و با حجم ??? گيگابايت در اينترنت منتشر کرده است.
بر اساس اين گزارش، در واقع هم اکنون اطلاعات شخصي يکنفر از هر پنج نفر کاربر فيسبوک، در اين فايل تورنت وجود دارد.
اين کاربران فيسبوک در واقع کاربراني بودند که اطلاعات شخصي شان را در پروفايل خود در دسترس قرار داده بودند و حتي کاربران بخت برگشتهاي که صفحه فيسبوکشان را نيز راه اندازي نکرده بودند و در مراحل ابتدايي عضويت در فيس بوک بودند نيز از اين امر مستثني نشدند.
نکته جالب اينکه به دليل هجوم بيسابقه کاربران اينترنتي به وب سايت "جمجمه امنيت" براي دانلود فايل تورنت، اين سايت را مختل و در برخي مواقع غير قابل دسترسي کرده است.
هنوز شرکت فيسبوک در مورد افشاء شدن اطلاعات شخصي اين ??? ميليون کاربر هيچ گونه اظهار نظري نکرده است.
سايت فيس بوک در توجيه اي رسوايي جديد خود اعلام کرده است: اطلاعات شخصي افراد که هم اکنون در اينترنت منتشر شده است، پيشتر به اطلاع عموم رسيده بود و هيچ گونه اطلاعات شخصي جديدي در اختيار کاربران قرار نداده است.
"سيمون ديويس" يکي از مقامات مؤسسه بينالمللي "حريم شخصي افراد" نيز ضمن انتقاد از مسئولان فيسبوک گفت: ما پيش از اين به مسئولان فيسبوک در خصوص وقوع چنين اتفاقي هشدار جدي داده بوديم و آنها بايد از وقوع چنين حملهاي جلوگيري مي کردند و اقدامات لازم را در خصوص فاش نشدن اطلاعات شخصي کاربرانشان انجام مي دادند.
گفتني است، تاکنون هزار نفر اطلاعات شخصي کاربران فيسبوک را دانلود کرده اند.
کد خبر 1874
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۸
- ۰ نظر
- چاپ
سايت اجتماعي فيس بوک که به دليل خرابکاري ها و رسوايي هاي اخير خود در جهان بسيار بد نام شده است، اين بار نيز با انتشار اطلاعات شخصي 100 ميليون کاربر خود بر روي شبکه جهاني اينترنتي، رسوايي جديدي را در پروندهاش ثبت کرد.