دستپیش، در این مقاله ضمن اعتراف به ناتوانی گروهکهای تروریستی تجزیهطلب چون کومله و دموکرات که قصد جدا کردن کردستان از جمهوری اسلامی با پشتیبانی اطلاعاتی و تسلیحاتی آمریکا، رژیم اسرائیل و انگلیس را داشتند، به این مطلب نیز اشاره میکند که اصلاحطلبان کُرد که پس از دوره دوم خرداد تشکیل شدند، نیز توانایی چندانی برای به چالش کشیدن و بحرانسازی برای نظام اسلامی نداشتند.
دستپیش(سمت راست) در یکی از اردوگاههای گروهکهای تروریستی غرب کشور
وی در پایان مقاله خود به نقش احزاب و گروهکهای به اصطلاح کردی در انتخابات سال آینده میپردازد و اینچنین مینویسد: با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، اصلاح طلبان کرد و احزاب سیاسی کردستان با پرسشی جدی روبهرو هستند. آیا اصلاحطلبان کُرد خواهند توانست با طرحی نو و درس گرفتن از تجربه کشورهای همسایه نقشی در به چالش کشیدن حاکمیت داشته باشند؟
دستپیش در ادامه از بوق تبلیغاتی بیبیسی استفاده کرده و فرمان اغتشاش و آشوب در آستانه انتخابات 1392 را برای عوامل داخل کردستان خود صادر میکند تا به زعم خود خواب غیرقابل تعبیر 34 سالهاش مبنی بر جدایی کردستان از ایران تعبیر شود: آیا احزاب کُرد که تجربه زیادی در تحریم انتخابات دارند در فکر این خواهند بود که رؤیای انتخابات آرام را که رهبر جمهوری اسلامی خواهان آن است به کابوسی برای حکومت تبدیل کنند؟
همان طور که دستپیش در مقاله خود اشاره کرده گروهکهای تروریستی غرب کشور از قبیل کومله، دموکرات و پژاک که خود را حامی مردم کرد معرفی میکنند، همیشه شعار تحریم انتخابات را سر دادهاند و از هموطنان کرد نیز خواستهاند که به پیروی از این شعار آنها نیز در انتخابات شرکت نکنند. این در حالی است که همیشه شاهد بی اعتنایی مردم به این قبیل اظهارات بودهایم و استانهای کردنشین ایران اسلامی همیشه حضور پرشوری در انتخاباتها داشتهاند.
لازم به ذکر است کلیدواژه «انتخابات آزاد» که همگان به عنوان رمز عملیات اغتشاش و آشوب در سال آینده میشناسندش؛ گروهک تروریستی کومله از آن به عنوان کلید پیروزی و موفقیت خود نام میبرد.