به گزارش مشرق، سيدضياءالدين مظهري در گفتوگو با فارس، افزود: ترشي يکي از چاشنيها و طعمدهندهها به غذا است که براي تهيه آن فرآيند نسبتاً طولاني لازم است.
وي گفت: با استفاده از اين فرآيند ميتوان مواد غذايي فاسد شدني را تا چند ماه سالم نگه داشت. ترشي اگر از مواد اوليه خوب و تازه تهيه شده باشد، ميتواند به عنوان يک چاشني مناسب در کنار غذا مصرف شود.
اين متخصص تغذيه افزود: ترشيهايي که از سرکه انگور خانگي تهيه شده مناسبتر است و مصرف ترشي براي کساني که نسبت به غذا بيميل هستند، مناسب است.
مظهري اضافه کرد: اکثر ترشيهايي که در بازار وجود دارد به دليل اينکه از سرکههاي صنعتي استفاده ميشود، مناسب نيستند و ترشيهايي که به صورت فلهاي ارائه ميشود، از نظر مواد اوليه، طرز تهيه يا وسيلهاي که با آن ترشي را برميدارند، اطميناني وجود ندارد و حتي تهيه آنها نيز ممکن است در شرايط بهداشتي صورت نگرفته باشد که موجب ورود آلودگي به بدن ميشود.
وي گفت: ترشيها از مواد مختلفي مانند پياز، کلم، سير، هويج، کرفس و سيبزميني ساخته شده است که همه اين مواد داراي مواد معدني مانند پتاسيم، ويتامين C، کليسم و آهن دارند و قسمتي از نيازهاي بدن را تأمين ميکند.
اين متخصص تغذيه افزود: در ساختن ترشيها به دليل اينکه نمک زياد به آن اضافه ميکنند براي افراد مبتلا به فشار خون مفيد نيست و ميتواند در کنار غذاي خود از ماست استفاده کنند.
يک متخصص تغذيه گفت: مصرف ترشي براي افراد بياشتها به غذا مفيد است و قسمتي از نيازهاي بدن به ويتامين را تأمين ميکند.