کد خبر 20063
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۵

يک متخصص تغذيه گفت: مصرف ترشي براي افراد بي‌اشتها به غذا مفيد است و قسمتي از نيازهاي بدن به ويتامين را تأمين مي‌کند.

به گزارش مشرق، سيدضياءالدين مظهري در گفت‌وگو با فارس، افزود: ترشي يکي از چاشني‌ها و طعم‌دهنده‌ها به غذا است که براي تهيه آن فرآيند نسبتاً طولاني لازم است.
وي گفت: با استفاده از اين فرآيند مي‌توان مواد غذايي فاسد شدني را تا چند ماه سالم نگه داشت. ترشي اگر از مواد اوليه خوب و تازه تهيه شده باشد، مي‌تواند به عنوان يک چاشني مناسب در کنار غذا مصرف شود.
اين متخصص تغذيه افزود: ترشي‌هايي که از سرکه‌ انگور خانگي تهيه شده مناسب‌تر است و مصرف ترشي براي کساني که نسبت به غذا بي‌ميل هستند، مناسب است.
مظهري اضافه کرد: اکثر ترشي‌هايي که در بازار وجود دارد به دليل اينکه از سرکه‌هاي صنعتي استفاده مي‌شود، مناسب نيستند و ترشي‌هايي که به صورت فله‌اي ارائه مي‌شود، از نظر مواد اوليه، طرز تهيه يا وسيله‌اي که با آن ترشي‌ را برمي‌دارند، اطميناني وجود ندارد و حتي تهيه آنها نيز ممکن است در شرايط بهداشتي صورت نگرفته باشد که موجب ورود آلودگي به بدن مي‌شود.
وي گفت:‌ ترشي‌ها از مواد مختلفي مانند پياز، کلم، سير، هويج، کرفس و سيب‌زميني ساخته شده است که همه اين مواد داراي مواد معدني مانند پتاسيم، ويتامين C، کليسم و‌ آهن دارند و قسمتي از نيازهاي بدن را تأمين مي‌‌کند.
اين متخصص تغذيه افزود: در ساختن ترشي‌ها به دليل اينکه نمک زياد به آن اضافه مي‌کنند براي افراد مبتلا به فشار خون مفيد نيست و مي‌تواند در کنار غذاي خود از ماست استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس