کواکبیان با اشاره به این‌که شان خاتمی بالاتر از این است که بخواهد بدون تصمیم جمعی یک نفر را انتخاب کند، تصریح کرد: من نمی‌توانم بپذیریم که اسحاق جهانگیری نامزد اصلاح‌طلبان است این موضوع باید بررسی شود.

به گزارش مشرق، مصطفی کواکبیان در نشست خبری امروز خود در باشگاه خبرنگاران با بیان این‌که در 23 آبان‌ماه 1391 همراه با 18 حزب اصلا‌ح‌طلب با خاتمی دیدار داشته است اظهار کرد: در آن جلسه خاتمی شرایطی را برای حضور در انتخابات مطرح کرد که این شرایط حاصل نشده است، من یقین دارم که خاتمی تمایلی برای حضور در انتخابات ندارد.

دبیرکل حزب مردم سالاری در ادامه با بیان این‌که تاکنون ائتلاف 1+2 اصلاح‌طلبان شکل نگرفته است، خاطرنشان کرد: مباحث مطرح شده در دیدار نوروزی خاتمی و هاشمی به تایید دفتر این دو نرسیده است.

وی همچنین افزود: تجربه تلخ انتخابات سال 84 نباید تکرار شود، اصلاح‌طلبان اگر به اجماع برسند می‌توانند به مرحله دوم انتخابات راه پیدا کنند و در مرحله دوم شانس پیروزی آنها زیاد است.

این فعال سیاسی در ادامه با بیان این‌که سه راه حل را برای اجماع اصلا‌ح‌طلبان معرفی کرده است، افزود:این سه راه حل عبارتند از تشکیل هیات حکمیت، انتخاب نامزد توسط 35 حزب اصلاح‌طلب و نظرسنجی.

دبیرکل جبهه اصلاح‌طلبان افزود: واحد ارتباطات حزب مردم سالاری در استان‌ها در بین اصلاح‌طلبان نظرسنجی انجام داده است و اعلام کرده که بعد از خاتمی بیشترین اقبال اصلاح‌طلبان به طرف من است، اما شاید نظر عموم مردم با این نظرسنجی متفاوت باشد.

کواکبیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که شان خاتمی بالاتر از این است که بخواهد بدون تصمیم جمعی یک نفر را انتخاب کند، تصریح کرد: من نمی‌توانم بپذیریم که اسحاق جهانگیری نامزد اصلاح‌طلبان است این موضوع باید بررسی شود.

وی در مورد دیدار جبهه اصلاح‌طلبان با هاشمی گفت: نماینده حزب مردم‌سالاری در آن جلسه حضور داشته است، اما خود من به دلیل اینکه در همدان بودم در این دیدار شرکت نداشتم.

کواکبیان همچنین گفت: در انتخابات 88 من هیچ اعتقادی به تقلب نداشتم، اما معتقدم بودم که تخلفاتی انجام گرفته است. من در مصاحبه خود با شبکه خبر در 24 خرداد گفتم که باید بین اعتراض قانونمند به انتخابات و عناصر برانداز ضد انقلاب تفکیکی صورت بگیرد، اما صدا و سیما قائل به این تفکیک نبود.

این فعال سیاسی همچنین با بیان این‌که نام دولت وی دولت اخلاق و شعار انتخاباتی او زنده باد اصلاحات است، خاطرنشان کرد: به دلیل فلسفه اصلی وقوع انقلاب اسلامی، قانون اساسی و بداخلاقی‌هایی که دامن‌گیر مسوولان شده است، نام دولت خود را دولت اخلاق نامیده‌ام .

وی همچنین گفت: در زمینه سیاست خارجی معتقدم هستم که با رعایت خطوط قرمز و براساس عزت،‌ مصلحت و حکمت می‌توان با آمریکا ارتباط برقرار کرد و با کار برنامه‌ریزی شده در طول شش ماه تحریم‌ها را لغو کرد.

دبیر کل حزب مردم سالاری در ادامه با اشاره به این‌که معتقد نیستم بعد از برقراری رابطه با آمریکا همه مشکلات کشور حل می‌شود، اظهار کرد: پس از برقراری رابطه با آمریکا نیازی نیست رابطه ما با این کشور در اوج باشد، ما می‌توانیم بین استکبارستیزی و تنشزدایی فصول مشترکی دریابیم.

وی در ادامه با انتقاد از مراسم تقدیر خادمان سفرهای نوروزی و سفرهای استانی احمدی‌نژاد گفت: قوه قضاییه باید جلوی تخلفات را بگیرد.

وی در مورد برنامه‌های دولت خود گفت: ما برنامه‌های خود را براساس سه سند قانون اساسی، چشم‌انداز 1404 و برنامه 5 ساله پنجم تعیین کرده‌ایم و در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی،‌فرهنگی، بین‌المللی،‌اداری، اجتماعی و زیربنایی برنامه‌هایی داریم که راه‌اندازی سازمان برنامه و بودجه،‌تقویت احزاب‌،راه‌اندازی تلویزیون خصوصی و احیای اصل هشتم قانون اساسی بخشی از این برنامه‌ها محسوب می‌شود.

دبیرکل جبهه اصلاح‌طلبان افزود: ما پیشنهادی به اصول‌گرایان داده‌ایم که یک جبهه ضدپوپولیسیم در کشور راه‌اندازی شود تا جلوی عوام‌فریبی گرفته شود.احمدی‌نژاد نسبت به گذشته هیچ تغییری نکرده است و اگر اصول‌گرایان اعتقاد دارند در حمایت از احمدی‌نژاد اشتباه کردند به جبهه ضدپوپولیسیم بپیوندند.

این فعال سیاسی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با اشاره به صحبت‌های احمدی‌نژاد در سفر استانی خوزستان، گفت: اگر قرار است پرونده‌هایی رو شود در مقابل پرونده‌های زیادی از دولت وجود دارد که باید رو شود. ما مخاطب حرف‌های احمدی‌نژاد نیستم، اما کسانی که مخاطب حرف‌های او هستند باید جدی‌تری عمل کنند مردم منتظر شنیدن حرف‌های احمدی‌نژاد هستند و اگر حرفی وجود دارد که احمد‌ی‌نژاد نمی‌زند، او به مردم خیانت می‌کند.

کواکبیان در ادامه با بیان این‌که احزاب اصلاح‌طلب واژه اصلاح‌طلب بدلی را قبول ندارند، گفت: اصلاح‌طلبی به معنای ساختارشکنی نیست، واژه اصلاح‌طلب بدلی ساخته سایت‌هایی است که در مقابل اصلاح‌طلبان قرار دارند.

وی در ادامه با اشاره به این‌که دولت در انتخابات نامزدی خواهد داشت، گفت: اگر براساس معیارهای منطقی عمل شود کاندیدای دولت هیچ اقبالی در میان مردم ندارد، اما اگر اقدامات شائبه‌داری مثل سفرهای استانی ادامه پیدا کند نامزد دولت هم در میان مردم اقبالی پیدا می‌کند.

به گفته وی احمدی‌نژاد قابل پیش‌بینی نیست و دولت نشان داده که به هر قیمتی به دنبال حفظ کرسی قدرت است، اما اگر هدف خدمت باشد اقدامات غیرشرعی صورت نمی‌گیرد.

کواکبیان با اشاره به این‌که پشتکار احمدی‌نژاد، ساده‌زیستی و سفرهای استانی وی از نکات مثبت دولت نهم و دهم بوده است خاطر نشان کرد: اما پشتکار وی باید با کار کارشناسی همراه می‌بود و ساده زیستی او ادامه پیدا می‌کرد و وعده‌های بی‌پشتوانه در سفرهای استانی نباید داده می‌شد.

این فعال سیاسی در ادامه با بیان این‌که اصلاح‌طلبان در بخش انتخابات شوراهای شهر و روستا اختلافات چندانی ندارند گفت: حزب مردم سالاری در تهران،‌کلان‌شهرها و شهرهای بالای 100 هزار نفر فعالیت می‌کند. در تهران یک لیست 30 نفره تهیه می‌کند که اصلاح‌طلبان فعلی شورای شهر تهران و 5 نفر از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس هشتم در آن حضور دارند.

کواکبیان در پایان با بیان این‌که معتقدم بالای 60 درصد مردم در انتخابات شرکت می کنند تصریح کرد: باید تمام تلاشمان رابرای خلق حماسه سیاسی به کار ببریم فضای عمومی جامعه آن طور مورد انتظار است انتخاباتی نشده است. مسوولان کاری نکنند که مردم از ورود به انتخابات مایوس شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۴
    0 0
    yadedh be kheir
  • ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۴
    0 0
    خدا کند اصلاح طلبان روی شما احماع کنند تا ببینید بیش از دو سه میلیون رای ندارید
  • ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۴
    0 0
    فقط سید بزرگوار
  • ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۵
    0 0
    پشتکار احمدی‌نژاد، ساده‌زیستی و سفرهای استانی وی از نکات مثبت دولت نهم و دهم بوده است
  • ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۵
    0 0
    گفتمان سازش؛ درِ باغِ سبز اشتباهی به روی ملت ایران

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس