وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: اعطاي نشان‌هاي دولتي اقدامي است که از سوي رياست جمهوري انجام مي‌شود و در حيطه مسووليت‌هاي ما نيست و حتي اعطاي نشان هنري از ميان نشان‌هاي دولتي نيز در زمره مسووليت‌هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيست.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، سيد محمد حسيني در حاشيه نشست خبري هيجدهمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن کريم، در پاسخ به سوالي در مورد اعطاي نشان درجه يک هنري به يکي از عوامل ناتوي فرهنگي اظهار کرد: اين بحث نشان هنري را روزنامه‌اي در روز چهارشنبه مطرح و روز پنج‌شنبه هم با بعضي از نمايندگان مجلس مصاحبه کرد. ما روز چهارشنبه بلافاصله در اين زمينه توضيحاتي داديم که متاسفانه در روز پنج‌شنبه در اين روزنامه درج نشد. روز پنج‌شنبه نيز توضيحات مجددي را ارايه کرديم که فکر مي‌کرديم در روز شنبه اين توضيحات مطرح شود. روز شنبه هم من با مديرمسوول محترم اين روزنامه صحبت کردم و همين توضيحات مختصر را نيز نوشتم تا اين موضوع مشخص شود. انتظار داشتيم که امروز اين توضيحات درج شود که اين کار هم صورت نگرفت.
وي خاطرنشان کرد: ما در عين حال که انتظار داريم مطبوعات مباحث را دنبال کنند و اگر ضعفي هست نقد کنند، اما اين انتظار هم هست که اگر ما توضيحي مي‌دهيم حداقل توضيحات وزارت فرهنگ و ارشاد که متولي مطبوعات کشور است را درج کنند.
وي ادامه داد: اصلا نشاني در کار نبوده است و ما به هيچ‌کس « نشان هنري » نداده‌ايم. آن‌چه که هست گواهي‌نامه درجه هنري است که ما درجات يک، دو، سه، چهار و پنج آن را داريم و بايد دانست که اين‌ها معادل مدارک دانشگاهي از کارداني تا دکتري هستند و گواهي‌نامه درجه يک آن معادل دکتراست. اين گواهي‌نامه در حکم يک کار کارگزيني است. يعني اين‌که فرد دوره‌اي را طي کرده و مدرکي را دريافت مي‌کند و صرفا يک کار تخصصي است. بعضي افراد از چهار سال قبل در اين مورد پرونده داشتند که بررسي و مراحل آن طي شد و هرکس متقاضي باشد، مورد بررسي و مصاحبه قرار مي‌گيرد. فقط بحث‌هاي مهارتي و تخصصي است و مباحث فکري و سياسي افراد در اين مساله هيچ دخيل نيست.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار کرد: اخيرا هم به 270 نفر اين مدارک اعطا شد که از بين آنان يک نفر هم مي‌تواند گرايش ديگري داشته باشد و يا با يک راديوي بيگانه مصاحبه کرده باشد ولي بايد دانست اين موارد باعث نمي‌شود ما وظيفه‌اي را که شوراي عالي انقلاب فرهنگي بر ما محول کرده است را انجام ندهيم. البته اين نکات را هم بايد مدنظر داشته باشيم.
وي تاکيد کرد: در هر صورت مي‌خواهم بگويم که اصلا نشاني داده نشده است که بعضي از نمايندگان مصاحبه کرده‌اند که نشان‌ها را پس بگيريد. در اين مورد با يکي از آنان صحبت کردم و گفتم خوب بود حداقل يک سوال از ما مي‌کرديد.
وي در عين حال گفت: به هر حال ما از دلسوزي که افراد متعهد دارند و اين‌که رسانه‌ها مباحث وزارتخانه را زير ذره‌بين داشته باشند و ايرادات را مطرح کنند، استقبال مي‌کنيم، ولي خب انتظار داريم متقابلا اگر توضيحاتي ارايه شد مطرح کنند. حال مي‌گويند مجري اين‌گونه گفته است که بايد گفت مجري يا روزنامه‌ها شايد دچار اشتباه شوند؛ چون متاسفانه امروزه به دليل اهميت سرعت، صحت اخبار در برخي مواقع مورد توجه قرار نمي‌گيرد و به گونه ديگري تعبير مي‌شود.
حسيني گفت: اعطاي نشان‌هاي دولتي اقدامي است که از سوي رياست جمهوري انجام مي‌شود و در حيطه مسووليت‌هاي ما نيست و حتي اعطاي نشان هنري از ميان نشان‌هاي دولتي نيز در زمره مسووليت‌هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيست.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر به کارگيري برخي افرادي که در حوادث پس از انتخابات نقش داشته‌اند در وزارت ارشاد، اظهار کرد: موردي که مطرح شد، جاي بررسي دارد ولي تاکيد ما بر اين است که نيروهايي که در سطح مديريت‌ها هستند، افرادي پايبند به نظام، انقلاب، ارزش‌ها و آرمان‌هاي امام(ره) باشند و اميدواريم که اگر در اين زمينه اشکالاتي هست، برطرف شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس