به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، آيتالله هاشمي رفسنجاني در ديدار با اعضاي انجمن فرهنگ و سياست دانشجويان دانشگاه شيراز در پاسخ به سوالي درباره سختترين لحظات زندگي سياسي خود، انفجار حزب جمهوري و ترورهاي ابتداي انقلاب را جزو بدترين لحظات خود به ياد آورد و اظهار کرد: در جنگ نيز زماني که مجبور به عقبنشيني از برخي مناطق ميشديم لحظات دردآوري بر من ميگذشت.
وي بمباران شيميايي حلبچه را بسيار دلخراش و نشان از ددمنشي صدام خواند و خاطرنشان کرد: توصيف لحظاتي که پس از چند روز هنوز اجساد تلمبار شده مردم مظلوم حلبچه را ميديدم قابل توصيف نيست.
وي رحلت حضرت امام(ره) و حوادث پس از انتخابات دهم را از ديگر اتفاقات ناگوار زندگي سياسي خود خواند و تصريح کرد: در حال حاضر تندرويها و افراطيگريهاي برخي که با تصميمات و اقدامات غيرعاقلانه خود انقلاب و نظام را در مهلکههاي سخت که دشمن در پي آن است قرار ميدهند، از نگرانيهاي اساسي است که بايد با اتفاق و وحدت و همدلي در داخل بهانههاي دشمنان بيروني را از دست آنان خارج کنيم و کشتي انقلاب و نظام را به ساحل امن و سلامت برسانيم.
رييس مجلس خبرگان رهبري در پاسخ به سوالي درباره ميزان تحقق اهداف انقلاب اسلامي، «استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي» را اصليترين شعار مردم و مبارزان انقلاب اسلامي خواند و گفت: در طول سه دهه گذشته عليرغم کاستيهايي که وجود داشته به ميزان قابل قبولي به اهداف اين شعار نزديک شدهايم اما اينها کافي نيست و ما تا تحقق کامل اين اهداف راه درازي در پيش داريم.
وي با تاکيد بر اينکه « در زمينه استقلال سياسي تا حدود زيادي اين امر محقق شده است» تصريح کرد: در زمينه استقلال اقتصادي با پايان جنگ و شروع دوران سازندگي بسياري از وابستگيها پشت سر گذاشته شد و در حال حاضر وظيفه مسوولين ادامه خودکفايي و استقلال در بخشهاي مختلف جامعه است.
وي جمهوريت و اسلاميت نظام را دو رکن خللناپذير مردمسالاري ديني در کشور خواند و گفت: افراط و تفريط در هر کدام از اين دو بخش ضربه جبرانناپذيري به نظام، انقلاب و آينده کشور خواهد زد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به پرسشي درباره چگونگي حضورش در تحولات سياسي کشور تصريح کرد: بنده همواره در طول ساليان دراز انقلاب مواضع و نظرات خود را بيان کردهام و در حال حاضر هم همينگونه عمل ميکنم، اما همواره از دعواي سياسي پرهيز داشتهام. نميخواهم دشمن را از اختلافات داخلي ما فرصت ضربه زدن به نظام و انقلاب را به دست آورد و اين همواره اصلي اساسي براي من در دوران پس از انقلاب بوده است.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: افراط و تفريط در هر يک از دو بخش جمهوريت و اسلاميت نظام، ضربه جبرانناپذيري به نظام، انقلاب و آينده کشور خواهد زد.