وی ادامه داد: رئیسجمهور منتخب آقای نوبخت را به عنوان رابط بین دولت و مجلس معرفی کرد که آقای نوبخت نیز سوابق طولانی داشته و به ادبیات مجلس کاملا آشناست اما بنده ماموریت ویژهای از طرف مجلس ندارم.
دبیرکل جامعه مهندسین تصریح کرد: اگر قرار است رایزنی رسمی بین دولت جدید و مجلس باشد، رئیسجمهور منتخب باید از مجلس شورای اسلامی درخواست کند و مجلس نیز طبق فعالیتهای فراکسیونی و کمیسیونی کار خود را آغاز کند و شخص رسمی در سطح مجلس انتخاب شود که به مذاکره برود.
باهنر گزارش احمدینژاد در مورد عملکرد خود را مثبت ارزیابی کرد و و گفت: عادلانهترین سخن در مورد عملکرد دولت احمدینژاد توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دولت آینده نقاط قوت و ضعف را نداشته باشد است، بنابراین دولتهایی که میروند انبوهی از خدمات بر جای میگذارند که بر ذائقه مردم نشسته است.
وی ادامه داد: هر دولتی که میرود باید گزارش عملکرد خود را به سمع و نظر مردم برساند و در این گزارشات، علیرغم شایستگیها بعضا مواردی نیز قابل نقد است.
وی با تاکید بر اینکه کارهای عمرانی احمدینژاد بسیار خوب و موثر بود، خاطرنشان کرد: کارهای عمرانی دولت احمدینژاد در توسعه زیربناها موثر بود و به ذائقه مردم نشست اما ارقامی مطرح شد که بعضی از ارقام با رقم های گفته نشده را میتوان مقایسه کرد.
دبیرکل جامعه مهندسین در پاسخ به این پرسش که آیا شما حزبی فراگیر تشکیل خواهید داد، خاطرنشان کرد: تشکیل حزب فراگیر از آرزوهای قدیمی من بوده البته تشکیل این حزب را مختص به جریان اصولگرا نمیدانم بلکه معتقدم در نظام مردم سالاری دینی نیاز به چند حزب مقتدر داریم.
باهنر با بیان اینکه در حال حاضر 200 گروه فعال سیاسی در کشور حضور دارند، گفت: اینها قاعدتا احزابی نیستند که یک حرف سنگین و جدی با آراء 40 درصدی بزنند.
نایب رییس مجلس در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه جناح اصلاحطلب نیز باید یک حزب فراگیر داشته باشد، گفت: آقای هاشمی رفسنجانی تاکیداتی بر حزب فراگیر داشته و آقای عارف نیز درصدد تشکیل حزبی فراگیر است. آقای لاریجانی نیز در تشکیل حزب سخنرانی داشته است.
وی ادامه داد: این 4 سال و 8 سال شرایط برای انجام خیلی کارها همچون تشکیل چند حزب قوی، شناسنامهدار و ضابطهمند آماده است.
دبیرکل جامعه مهندسین با بیان اینکه اصولگراها لایههای مختلفی دارند، گفت: این جریان به دو قسمت رادیکال و میانهرو تقسیم میشود و جریان اصلاح طلب نیز از همین قاعده پیروی میکند.
باهنر به تلاشهای خود برای تشکیل حزبی فراگیر اشاره و تصریح کرد: اگر در زمان فتنه 88 به دلیل جنجالهایی که صورت گرفت، یک حزب نمیتوانست در فضاهای شلوغ و افراطی کار کند، اما در 3 یا 4 سال آینده موقعیت مناسبی برای تحقق این امر شکل خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه اصلاحطلبی و اصولگرایی تعریف جامعی ندارند، تاکید کرد: اگر این تعاریف صورت بگیرد آن موقع خود اصلاح طلبان میگویند که باید به دو گروه رادیکال و میانهرو تقسیم شود و با استفاده از این تعاریف اساسنامهها مشخص میشوند و شورای مرکزی آنان نیز انتخاب میشود.
باهنر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا از شما برای انتخاب افراد کابینه دعوت شده بود تا مذاکراتی صورت گیرد، اظهار داشت: این مذاکرات انجام میشود و طبیعی است که افرادی با آقای روحانی ملاقات کنند. علم رجال خوب است و با شناسه کاری که از آقای روحانی سراغ داریم افراد را به خوبی میشناسد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی درباره تغییر ساختار جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: جبهه پیروان یک حزب نیست بلکه دارای 15 تشکیلات است که مجوز و اساسنامه و شورای مرکزی دارد.
وی با بیان اینکه جبهه پیروان برای همکاری بین احزاب به وجود آمده است، یادآور شد: این جبهه نزدیک به انتخابات فعالتر میشود؛ در حال حاضر جبهه پیروان همان جبهه است مگر اینکه زمانی بخواهد به حزب فراگیر یا یکی از مجموعهها که حزب فراگیر را تشکیل دهد،بپیوندد. اما هنوز چنین بحث نشده است.
باهنر درباره شرایط وزرا که اخیرا مطرح میشود، گفت: هنوز این مسئله به عنوان یک طرح در بین تعداد معدودی از نمایندگان مطرح است و اینکه به این دولت برسد، بعید است ولی توصیه ما این بوده که رئیسجمهور منتخب شناسههای کاری وزرا را با مستند ارائه نماید.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه سخنان خود درباره تحلیلش از انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: با توجه به همه نکات مثبتی که در دولتها از زمان جنگ تاکنون وجود داشته، متاسفانه در 16 سال گذشته مردم دچار افراط و تفریط شدند؛این مسئله هم در 8 سال اصلاحات و هم در 8 سال دوره احمدینژاد وجود داشت و ما شاهد تندرویهایی بودیم، اگرچه جهتگیریها متفاوت بود.
وی با تاکید بر اینکه برداشتم این است که مردم پس از 16 سال به اعتدال روی آوردند،گفت: آقای روحانی سمبل این اعتدال شد و مردم به سمت یک رویکرد اعتدالی همراه با تدبیر و حفظ ارزشها روی آوردند؛ آقای روحانی ذاتا فرد متعدلی است و تلاش میکند از نیروهای توانمند در جناحهای مختلف استفاده کند.
باهنر در پاسخ به این سؤال که آیا کابینه آقای روحانی فراجناحی است، یادآور شد: بنده اینگونه تعبیر نمیکنم که کابینه یک شرکت سهامی از همه جناحها باشد؛ باید نیروهای کارشناس که منافع ملی را بر منافع حزبی و فردی ترجیح دهند، در کابینه حضور داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر فرض کنیم آقای روحانی از نیروهای رادیکال هر دو جناح چه اصولگرا و چه اصلاح طلب استفاده کند با شعارهای وی نمیخواند، از این رو آقای روحانی چنین کاری را نخواهد کرد و از نیروهای معتدل استفاده میکند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره سیاست خارجی آقای روحانی یادآور شد: ما در بحث هستهای سه جمله بیشتر نداریم، اول اینکه ما از حق غنیسازی خود صرفنظر نمیکنیم، دوم ما از این علم و این دستاورد استفاده غیر صلحآمیز نخواهیم کرد و سوم به شرط اینکه طرفهای مدعی ما این حق را برای ما قبول کنند و بپذیرند ما اجازه نظارت و راستیآزمایی را در مورد مسائل هستهای میدهیم.
باهنر درباره مسائل اقتصادی و حل آنها نیز یادآور شد: برخی از این مسائل و مشکلات در کوتاه مدت حل میشود و برخی نیز نیازمند برنامههای بلند مدت است؛ اتفاقاتی که در بازار ارز شاهد بودیم نشان داد که همه این گرانیها ریشه اقتصادی ندارد بلکه ریشه روانی، فرهنگی و اجتماعی نیز دارد و اگر تورم در کشور ما یک رقمی شود اقدام بسیار بزرگی انجام شده است.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آقای روحانی با نزدیک 250 هزار رای بالاتر به ریاست جمهوری رسید و این رای، توهم تقلب را برای همیشه از کشور ما زدود نظر شما در این زمینه چیست، افزود: ساختار انتخابات کشور ما مبتنی بر ساختاری است که امکان تقلب در آن وجود ندارد.
باهنر اضافه کرد: متاسفانه آقایان به دلیل خودخواهیها و توهمات این تهمت عظیم را به انقلاب وارد کردند و خودشان از همه بیشتر ضرر کردند و اکنون به احتمال زیاد همه آنها پشیمان شدند اما برخی شجاعت دارند و اعلام میکنند و برخی خیر.
وی اضافه کرد: از رسانهها و دوستانی که در جریان فتنه غصه خوردند و از سر دلسوزی نصیحت کردند اما سران فتنه کوتاه نیامدند، می خواهیم اگر آنها به اشتباهشان اقرار کردند ما نگوییم همانهایی هستند که فلان کار را انجام دادند بلکه به این مسئله نگاه کنیم که از مواضع خود عدول کردند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: اکثریت قریب به اتفاق از نظر فکری قانع شدند که اشتباه کردند که برخی شجاعت داشته و اعلام میکنند و برخی اعلام جرات صریح را ندارند.
باهنر در بخش پایانی سخنان خود پیشنهادی به آقای روحانی داد و خاطرنشان کرد: اگر همه رؤسای جمهور گذشته که در حال حاضر حضور دارند، جلسهای داشته باشند،این جلسه مثمر ثمر خواهد بود.