در این مراسم سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اهمیت فضایل بسمالله و همچنین پشتکار جشنواره بسمالله طی سالهای اخیر و اراده بخش خصوصی در حوزه هنر دینی و معنوی تأکید کرد.
سید محمد هادی ایازی معاون اجتماعی شهرداری تهران نیز در سخنانی گفت: شهرداری باید از آثار راهیافته به جشنواره و خوشنویسی آیه مبارک بسمالله و خطوط قرآنی در زیباسازی شهر تهران نیز استفاده کند.
در این مراسم، رئیس جدید مؤسسه اکو «افتخار حسین عارف» نیز از برنامههای اکو در جهت حمایت از جشنوارههای فرهنگی از جمله جشنواره بسمالله خبر داد.
در مراسم افتتاحیه این جشنواره که با حضور 15 کشور از جمله سفرای بوسنی، ترکیه، ترکمنستان، افغانستان، پاکستان، تاجیکستان و ... همراه بود، حاضران از آثار دهمین جشنواره بسمالله دیدن کردند.
محمدرضا کمرهای دبیر جشنواره نیز در این مراسم با اشاره به جهانی شدن جشنواره بسمالله گفت: امروز حضور سفرای بیش از 15 کشور در این مراسم، نشان ارادت کشورهای دنیا به موضوع وحدتبخش بسمالله است و امید است در دهه دوم جشنواره بسمالله تعداد شرکتکنندگان به 150 کشور برسد.
در این مراسم وزیر ارشاد و ایازی معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران هر کدام وعده دادند که 5 اثر خوشنویسی را خریداری کنند.
همچنین بنا به دستور معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران قرار شد کلیه راهیافتگان به دهمین جشنواره بسمالله تا مبلغ 50 میلیون ریال از صندوق حمایت از هنرمندان و نویسندگان عرصههای قرآنی شهرداری وام دریافت کنند.
بیش از 6500 اثر به دبیرخانه جشنواره بسم الله ارسال شد که از این تعداد بیش از 1300 اثر متعلق به هنرمندانی از هشت کشور از جمله پاکستان، ترکیه، بوسنی، افغانستان، اردن و چین است.
دهمین جشنواره هنری بسمالله در سه رشته گرافیک، خوشنویسی و تصویرسازی ماه رمضان امسال همزمان با برگزاری دومین حراج هنرهای قرآنی و خوشنویسی در تهران برگزار شده و طی آن 40 اثر خوشنویسی و 80 تابلو لوگو تایپ به معرض نمایش گذاشته شده است.