به گزارش مشرق به نقل ار ایسنا، سردار منتظرالمهدی عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه مد و لباس نمایشگاه بینالمللی قرآن در پاسخ به سئوال ایسنا درباره آخرین وضعیت خانهسینما، گفت: نیروی انتظامی وظیفه صیانت را بر عهده داشت که این مهم تحقق یافت و قرار شد وقتی صحبتها به نتیجه رسید، به صورت مکتوب نامه از وزارت ارشاد رسیده و کار قانونی انجام گیرد تا خانه سینما در اختیار افراد واجد شرایط قرار گیرد.
وی با بیان اینکه حجاب موهبت الهی است که خدا به زنان و مردان هدیه کرده، گفت: راهبرد و راهکارهای کلان عفاف و حجاب را نیروی انتظامی مشخص نمیکند، اما کلیت نیروی انتظامی در مورد این بحث حول و حوش ترویج و ترغیب پیش میرود.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه نیروی انتظامی در وهله اول روش ترویج و اغنا را در پیش میگیرد، گفت: معتقدیم مردان و زنان بالفطره دیندار و دیندوست هستند و باید بتوانیم آنها را قانع کنیم و پس از آن از شیوه ترغیب، تسهیل و تشویق و در آخر از اقدامات سلبی استفاده میکنیم.
منتظرالمهدی با بیان اینکه از 25 نهاد دخیل در بحث فرهنگ تنها دو نهاد نیروی انتظامی و قوهقضاییه وظیفه برخورد سلبی را بر عهده دارند، گفت: ناجا معتقد است آخرین دوا و درمان، برخورد سلبی است.
کاهش 20 درصدی جرایم و انحرافات در 20 روز رمضان
وی با بیان اینکه در 20 روز ماه مبارک رمضان نسبت به مدت مشابه سال قبلش شاهد کاهش 20 درصدی جرایم و انحرافات بودهایم، در پاسخ به برخی انتقادات مبنی بر افزایش بیحجابی و روزهخواری، گفت: نباید منطقهای و نقطهای نگاه کنیم. مردم در رمضان آداب را رعایت میکنند، اما ممکن است مواردی همچون بیحجابی در کشور باشد که مردم نسبت به امر به معروف و نهی از منکر لسانی اقدام کرده و وظایف سلبی را بر عهده مجریان قانون بگذارند، چرا که معتقدیم اگر فرهنگ امر به معروف ترویج یابد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه جرایم در این مدت 20 درصد کاهش یافته است، گفت: در این مدت شاهد کاهش هشت درصدی تخلفات رانندگی و همچنین کاهش شدید جرایم اجتماعی و ناهنجاریهای خانوادگی بودهایم.
به گفته وی، در این مدت میزان مراجعه به کلانتریها کاهش چشمگیری داشته و شاهد کاهش 20 درصدی تظاهر به روزهخواری در جامعه بودهایم و حضور مردم در محلهای مذهبی سه برابر افزایش داشته است.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: ناجا وظیفه صیانت از خانه سینما را بر عهده دارد.