به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي بسيج، سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين که به همراه تعدادي از اساتيد و اعضاي هيأت علمي دانشگاهها، در آستانه سالگرد شهادت شهيد عليمحمدي جهت ديدار با خانواده اين شهيد، به منزل وي رفته بود، گفت: شهيد عليمحمدي و ساير شهدا ستارههايي هستند که راه را نشان ميدهند از اين رو بايد خاطرات آنها پس از جمعآوري، در اختيار عموم قرار داده شود تا الگويي براي ادامه دهندگان راهشان باشد.
وي افزود: شهدا ذخاير و گنجينههاي ارزشمندي هستند که هرچه از آنها استخراج کنيم، تمامي ندارند. از سوي ديگر کتاب شهدا مغناطيسي دارد که جوانها را به سوي خود جذب ميکند به همين جهت هر چه زودتر بايد خاطرات آنها جمع آوري و بصورت کتابي حتي کوچک، منتشر شود.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينکه پيشرفت علمي ثمره تلاشهاي عاشقانه است، تصريح کرد: بيشترين انگيزه براي کارهاي فداکارانه، بيان کارهاي فداکارانه است بنابراين بايد از مکتب شهدا براي گرفتن انگيزه و روحيه، بيشتراستفاده کنيم، همچنين بايد با تأسي از آنها با اخلاص بيشتري وظايف محوله را انجام دهيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود درباره ترور دانشمندان ايراني اظهار داشت: وقتي دولتمردان کشورهاي استکباري نتوانستند ملت ما را از مسير جهاد علمي منحرف کرده و بترسانند، تصميم به دانشمندکشي گرفتند. در واقع هنگامي که آنها ميبينند نخبگان علمي ما دست رد به سينه آنها ميزنند، خود را در اجراي طرحهاي آدم کشي مجاب ميبينند.
در اين ديدار همسر شهيد عليمحمدي هم با بيان خاطراتي از اين شهيد گرانقدر، گفت: 10روز قبل از اين اتفاق منافقين برخي اسناد مهم مربوط به مباحث هستهاي کشورمان را از طريق اينترنت برايش ارسال کرده بودند تا دکتر درباره صحت يا عدم صحت اسناد نظر بدهد اما وي هيچ پاسخي به آنها نداد.
وي ادامه داد: شهيد عليمحمدي بسيار در کارش دقيق بود به نحوي که هيچ گاه رفاقت و دوستي را در کارهايش دخالت نميداد؛ به همين جهت بارها پيش ميآمد که با دوستانش ساعتها بر سرنحوه انجام کاري بحث ميکردند اما رابطهاش با دانشجويان يک رابطهاي شبيه رابطه پدر و فرزندي بود تا رابطه استاد و دانشجو، همين رابطه باعث شده بود تا دانشجويانش بصورت متحد علاوه بر محکوميت به شهادت رساندن شهيد عليمحمدي در روز تشييع پيکرش نيز حضور همه جانبه داشته باشند.