کد خبر 247120
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۱

هالیوود برای تهیه فیلمی پرهزینه، دست به دامان «سی آی اِی» شد. «سی آی اِی» تمام پول آن فیلم رو تقبل کرد به یک شرط ! آن هم اینکه آن فیلم بر ضد‌ِ «سی آی اِی» باشد.

به گزارش گروه فرهنگی مشرق، اکبر عالمی مدرس سینما در گفتگو با فارس، وظیفه سینماگر پیدا کردن حفره‌ها و پر کردن آن است. کمتر دیده‌ایم در بین سینماگرها کسی نسبت به برآیند جمعی مردم کشورمان شناختی داشته باشد.

وی تفکر هنر برای هنر را شکست خورده دانست و افزود: در تاریخ هنر جهان، در دهه اول قرنی که پشت سر گذاشتیم، جنبشی شکل گرفت که بلافاصله و کمتر از ده سال زمین خورد. اسم این جنبش بود هنر برای هنر. شکست‌اش هم قابل پیش‌بینی بود. صوت که در خلاء منتشر نمیشود. برای تولید هر اثر هنری باید به فکر مخاطب بود، در کنارش باید سعی کرد سطح سلیقه مخاطب را هم بالاتر برد.

این کارشناس سینما تصریح کرد: این سینما و حتی این دوربین عکاسی باید «حیا» داشته باشد. «حیا» داشتن سینما، یعنی برای بشر سوغاتی از معرفت به همراه آوردن.

عالمی در بخش دیگری از این گفت وگو بر ارتباط هالیوود با سازمان سیا صحه گذاشت و گفت: هالیوود برای تهیه فیلمی پرهزینه، دست به دامان «سی آی اِی» شد. «سی آی اِی» تمام پول آن فیلم رو تقبل کرد به یک شرط ! آن هم اینکه آن فیلم بر ضد‌ِ «سی آی اِی» باشد! پسر جوانی که در خانه خواهر و برادر من قد می‌کشد با دیدن این فیلم می‌گوید اوه اوه! ببینید چطور این فیلم «سی آی اِی» را نابود کرده است! و من به او می‌گویم شاید در ظاهر همینی باشد که تو می‌گویی، اما در لایه‌های زیرین این فیلم «سی آی ای» سازمانی هولناک و ویرانگر نشان داده می‌شود! سازمانی مافیایی که اگر پر عقابش به جایی بگیرد روزگار آنجا سیاه می‌شود! و این چنین آثار، چنان زهری در استخوان و روان و ناخوداگاه مردم دنیا تزریق می‌کنند، که دیگر حتی شنیدن اسم سی آی اِی هم مو به تن مردم سیخ می‌کند. این همان چیزی است که آن‌ها می‌خواهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس