به گزارش مشرق، "طه طاهری" در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه آخرین مواد اعلام شده از مجامع جهانی، کانابیسها هستند، گفت: انواع مواد مخدر بسته به نوع مصرف وجود دارد و مخدر جدید صنعتی وارد ایران نشده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین مواد مصرفی را تریاک، شیشه و کراک به خود اختصاص دادهاند، گفت: گزارشهایی مبنی بر جایگزینی هرویین به جای کراک عنوان شده که با این روند، مصرف مواد به ترتیب تریاک، شیشه و هرویین است.
به گفته قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر، بیشترین مصرفکنندگان مواد در ایران را افراد 20 تا 30 سال تشکیل میدهند.
طاهری درباره میزان دسترسی به مواد مخدر که پیش از این به علت پایین بودن این زمان زنگ هشدار آن به صدا درآمده بود، گفت: با تلاشی که نیروی انتظامی انجام داده، دسترسی سختتر شده و ستاد مبارزه با مواد مخدر و ناجا تمام توان خود را به کار گرفته تا دسترسی را سختتر کند و در این زمینه موفقیتهای خوبی داشتهایم.
وی درباره کمپهای غیرمجاز نیز، گفت: اکثر این کمپها ساماندهی شدند و مراکز ماده 16 نیز در اکثر استانها در حال اجراست، به طوری که در مازندران معتاد کف خیابانی وجود ندارد و در این زمینه بیشترین معضل مربوط به پایتخت است که تلاشهایی را جهت ساماندهی معتادان خیابانهای پایتخت انجام میدهیم.
به گفته قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شهر تهران از نظر تعداد و نقاط آلوده و استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان آلودهترین نقاط کشور از لحاظ حجم مصرف مواد مخدر در کشور هستند.
کد خبر 257262
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۳
- ۰ نظر
- چاپ
به گفته قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شهر تهران از نظر تعداد و نقاط آلوده، استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان آلودهترین نقاط کشور از لحاظ حجم مصرف مواد مخدر در کشور هستند.