به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمد ابراهيم نکونام نماينده مردم گلپايگان و رئيس کميسيون اصل نود مجلس در جلسه علني امروز (سهشنبه) و همزمان با آغاز بررسي استيضاح وزير راه در مجلس با اشاره به سرنوشتساز بودن اين موضوع اظهار داشت: از 22 نماينده امضاکننده اوليه طرح استيضاح در حال حاضر اکثر آنها انصراف دادهاند و اگر يکي از نمايندگاني که اعلام شد به صورت مشروط اين طرح را امضا کرده نيز در نظر بگيريم بايد گفت که اين راي در مجلس اعتبار ندارد چرا که بايد قاطع باشد.
وي افزود: با توجه به اينکه تعداد امضاهاي اين طرح از 22 امضاي اوليه کمتر شده بهتر است اين موضوع 10 روز ديگر در مجلس مطرح شود تا آئيننامه نيز رعايت شده و با مباني حقوقي نيز منطبق شود.
علي لاريجاني رئيس مجلس در پاسخ به اين تذکر گفت: چنين برداشتي در آئيننامه نيست که تعداد امضاهاي يک طرح استيضاح نميتواند اضافه شود.
وي افزود: بر اين اساس از نظر آئيننامه در حال حاضر تعداد امضاهاي اين طرح استيضاح بيش از 10 امضا است و اگر آن امضاي مشروط را نيز در نظر نگيريم طرح اين موضوع از نظر آئيننامه اشکال ندارد.
بهروز جعفري نماينده مردم سميرم نيز در تذکري ديگر اظهار داشت: بهتر بود اين استيضاح همانند ديگر استيضاحهاي مطرح شده قبل از طرح آن در مجلس رايزنيهايي درباره آن صورت ميگرفت.
وي با بيان اينکه بنده نميدانم چه اصراري بود که استيضاح آقاي بهبهاني خيلي سريع اعلام وصول شد،خطاب به لاريجاني گفت: شما ميتوانستيد از ابتدا اين موضوع را مسالمتآميز حل کنيد تا کار به اينجا کشيده نشود.
علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به وي گفت: اين استيضاح از مدتها پيش مطرح شده بود و قبل از طرح آن در صحن علني آقاي ابوترابيفرد و وزير راه و نمايندگان درخواستکننده استيضاح در جلسهاي مشترک با يکديگر صحبت کرده بودند ولي اين نمايندگان از توضيحات قانع نشده بودند.
رئيس مجلس پيشنهاد نکونام مبني بر مطرح شدن استيضاح وزير راه بعد از 10 روز در صحن مجلس را نپذيرفت.