به گزارش مشرق، هیچ ماده غذایی نمیتواند به تنهایی معجزه کند و بدون تغییر عادات غذایی غیر ممکن است شخص لاغر شود.
اما متخصصان تغذیه چندین راه حل طبیعی به شما پیشنهاد میکنند که بی تاثیر نیستند.
توت گوجی – به توت گوجی هیمالیا معروف است. پیروان کرمهای صورت احتمالا این نام را شنیدهاند.
این توت تاریخ 3 هزار ساله دارد و دارای 18 اسید آمینه و 21 ماده معدنی است.
در واقع قویترین آنتیاکسیدان در جهان است.
خواص مفید دیگر این توت مقدار زیاد آنتی اکسیدانت، مقدار زیاد آنتی اکسیدانت اسید آمینه، پلی ساکارید، ویتامین C,B1,B2,B6,C,E و دارای دیگر مواد مغذی است که بسیار مفید هستند که این مواد موجب نشاط، انرژی، بردباری، طول عمر، خواب آرام و حس عمومی آرامش و سلامتی میشود.
پزشکان چین و تبت توت گوجی را برای محافظت از چشم، کبد، بهبود گردش خون و تعادل سیستم ایمنی بدن تجویز میکنند.
برای افرادی که میخواهند اندامی مناسب داشته باشند میتوانند از این ماده غذایی به عنوان یک مکمل طبیعی رژیم غذایی استفاده کنند.
گندم سیاه بو داده – بسیاری از آنتی اکسیدانها در این ماده غذایی وجود دارد از جمله روتین که موجب تنظیم و کاهش اشتها میشود.
جلبک دریایی – در ابتدا قهوهای است اما وقتی پخته میشود به رنگ سبز تبدیل میشود.
فواید این ماده غذایی آسیایی بسیار زیاد است، یکی از آنها کلسیم زیاد است که حتی از شیر هم بیشتر است.
دارای آهن، ویتامین B12, C و پتاسیم است.
در صنعت داروسازی به عنوان یک مهارکننده اشتها از آن استفاده میشود.
برای افرادی که تمایل به لاغر شدن دارند راه حل بسیار خوبی است.
آگار – عصاره خشک جلبکهای قرمز است. به شکل قطعات باریک، نازک، شفاف یا گرد سفید خاکستری رنگ و بدون طعم و بیبو است.
به عنوان یک ملین مخصوصا در یبوستهای مزمن بکار میرود و بدون جذب شدن از روده میگذرد؛ همچنین ضد زخم معده است.
در بسیاری از دستورالعملهای ژلاتینی استفاده میشود.
ژاپنیها به عنوان یک ماده لاغری از آن استفاده میکنند.
برای رقیق کردن آن یک گرم از آگار را مانند چای دم کرده و بلافاصله قبل از سرد شدن باید نوشید.
بعد از خوردن این ماده غذایی احساس سیری میکنید.
نوعی توت سیاه در جنوب آمریکا – خوردن آب این مادهغذایی برای افرادی که تمایل به لاغر شدن دارند بسیار مفید است.
این ماده طبیعی به شکلهای مختلفی است. این ماده غذایی حاوی فیبر و آنتی اکسیدان است که جلوگیری از خوردن میکند.
آن را به صورت آب میوه، کپسول و پوره میتوان خورد. یکی از فواید آن مهار شدن اشتهاست.
اما متخصصان تغذیه چندین راه حل طبیعی به شما پیشنهاد میکنند که بی تاثیر نیستند.
توت گوجی – به توت گوجی هیمالیا معروف است. پیروان کرمهای صورت احتمالا این نام را شنیدهاند.
این توت تاریخ 3 هزار ساله دارد و دارای 18 اسید آمینه و 21 ماده معدنی است.
در واقع قویترین آنتیاکسیدان در جهان است.
خواص مفید دیگر این توت مقدار زیاد آنتی اکسیدانت، مقدار زیاد آنتی اکسیدانت اسید آمینه، پلی ساکارید، ویتامین C,B1,B2,B6,C,E و دارای دیگر مواد مغذی است که بسیار مفید هستند که این مواد موجب نشاط، انرژی، بردباری، طول عمر، خواب آرام و حس عمومی آرامش و سلامتی میشود.
پزشکان چین و تبت توت گوجی را برای محافظت از چشم، کبد، بهبود گردش خون و تعادل سیستم ایمنی بدن تجویز میکنند.
برای افرادی که میخواهند اندامی مناسب داشته باشند میتوانند از این ماده غذایی به عنوان یک مکمل طبیعی رژیم غذایی استفاده کنند.
گندم سیاه بو داده – بسیاری از آنتی اکسیدانها در این ماده غذایی وجود دارد از جمله روتین که موجب تنظیم و کاهش اشتها میشود.
جلبک دریایی – در ابتدا قهوهای است اما وقتی پخته میشود به رنگ سبز تبدیل میشود.
فواید این ماده غذایی آسیایی بسیار زیاد است، یکی از آنها کلسیم زیاد است که حتی از شیر هم بیشتر است.
دارای آهن، ویتامین B12, C و پتاسیم است.
در صنعت داروسازی به عنوان یک مهارکننده اشتها از آن استفاده میشود.
برای افرادی که تمایل به لاغر شدن دارند راه حل بسیار خوبی است.
آگار – عصاره خشک جلبکهای قرمز است. به شکل قطعات باریک، نازک، شفاف یا گرد سفید خاکستری رنگ و بدون طعم و بیبو است.
به عنوان یک ملین مخصوصا در یبوستهای مزمن بکار میرود و بدون جذب شدن از روده میگذرد؛ همچنین ضد زخم معده است.
در بسیاری از دستورالعملهای ژلاتینی استفاده میشود.
ژاپنیها به عنوان یک ماده لاغری از آن استفاده میکنند.
برای رقیق کردن آن یک گرم از آگار را مانند چای دم کرده و بلافاصله قبل از سرد شدن باید نوشید.
بعد از خوردن این ماده غذایی احساس سیری میکنید.
نوعی توت سیاه در جنوب آمریکا – خوردن آب این مادهغذایی برای افرادی که تمایل به لاغر شدن دارند بسیار مفید است.
این ماده طبیعی به شکلهای مختلفی است. این ماده غذایی حاوی فیبر و آنتی اکسیدان است که جلوگیری از خوردن میکند.
آن را به صورت آب میوه، کپسول و پوره میتوان خورد. یکی از فواید آن مهار شدن اشتهاست.