سعيدي با بيان اينکه 2 مانع براي برخورد با فتنه‌گران وجود داشته گفت: يکي عدم توجه برخي مردم نسبت به عملکرد فتنه‌گران بود که افکار عمومي آماده برخورد با فتنه‌گران است اما ديگري حمايت برخي خواص از فتنه‌ گران است.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، حجت الاسلام علي سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه در نشست خبري که صبح امروز سه‌شنبه به مناسبت شهادت شهيد محلاتي و روز روحانيت و دفاع مقدس برگزار شد، گفت: سپاه يکي از مهمترين و حساس‌ترين نهاد‌هاي برخواسته از انقلاب بوده و هست و تفاوت ماهوي زيادي با ديگر نيروهاي مسلح دارد.

وي افزود: ويژگي خاص سپاه، پاسداري از انقلاب و دستاوردهاي آن است و اين باعث شد که امام (ره) از همان ابتدا تصميم به انتخاب يک نماينده در سپاه بگيرند.

سعيدي در ادامه با بيان اينکه شهيد محلاتي از اولين نمايندگان امام خميني(ره) در سپاه بود، تصريح کرد: آيت الله محلاتي يک شخصيت مبارز و خستگي ناپذير قبل از انقلاب و همراه شهيد کاشاني و امام خميني (ره) بودند و بعد از پيروزي انقلاب هرگز از امام (ره) جدا نشدند و عاشق امام و سپاه بودند.

نماينده ولي فقيه در سپاه در ادامه خاطرنشان کرد: شکل گيري کنوني نمايندگي ولي فقيه در سپاه در دوران شهيد محلاتي صورت گرفت و اين شهيد در جهت تحکيم ولايت مداري، عمق بخشي به معنويت و بصيرت افزايي نمايندگي ولي فقيه در سپاه نقش بسزايي داشتند.

سعيدي با بيان اينکه سپاه نزديکترين نهاد و ارگان به مقام معظم رهبري و انقلاب است، گفت: در سال‌هاي اخير و به خصوص فتنه 88 و چه قبل از فعاليت و چه بعد از فعاليت فتنه‌گران، سپاه هوشمند ترين و فعال‌ترين حرکت را داشت و دقيقا در کنار مقام معظم رهبري بود و سالم‌ترين مواضع را اعلام مي‌کرد.

وي ادامه داد: آنچه که امروز در سپاه مي‌بينيم همان چيزي است که قانون براي آن مشخص کرده است. اکنون سپاه در جبهه‌ها مختلف سخت نيم سخت و نرم حضور دارد و به انجام فعاليت مشغول است.

نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اينکه عقبه ريشه فتنه‌هاي اخير در گذشته است، اظهار داشت: فتنه 88 اولين و آخرين فتنه نبوده است بعد از پيروزي انقلاب ما با فتنه‌هاي زيادي از جمله نهضت آزادي و جبهه ملي، فتنه بني صدر و منافقين، فتنه بيت منتظري و مهدي هاشمي و فتنه عصر اصلاح طلبان و فتنه 88 روبه رو بوده‌ايم. اين فتنه‌ها حلقه‌هايي بود که به نوعي با هم ارتباط دارند و کامل‌ترينشان فتنه 88 بود.

وي افزود: در فتنه 88 چپ‌‌ترين چپ‌ها و راست‌ترين راست‌ها در يک جبهه واحد در تقابل با انقلاب قرار گرفته‌ بودند و ريشه اين فتنه‌ها تقابل گفتمان امام و رهبري در برابر ديگر گفتمان‌ها است.

سعيدي با بيان اينکه انقلاب اسلامي و امام خميني گفتمان ديني را زنده کرده‌اند، اظهار داشت: گفتمان بني صدر با گفتمان امام(ره) تفاوت داشت، مدل مديريتي امام خميني، شهيد رجايي بود اما بني صدر اين موضوع را قبول نداشت. همچنين نگاه منتظري به ولايت فقيه با نگاه امام (ره) فرق داشت و شاهد بوديم نگاه اصلاح طلبان نيز به اختيارات رهبري جداي نگاه امام به ولايت فقيه بود.

وي با اشاره به تفاوت‌ها در نگاه‌ها اظهار داشت: حمايت از فلسطين جزء آرمان‌هاي ما است نه يک موضوع مصلحتي با يک نگاه ابزاري، همچنين ايستادگي‌مان در مقابل آمريکا ريشه در اعتقاد ما دارد اما برخي به اين موضوع نگاه ابزاري دارند.

نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اينکه مردم بايد گفتمان امام (ره) و رهبري را به خوبي بشناسند، تصريح کرد: در صورتي مديرانمان مي‌توانند در راستاي اسلام حرکت کنند که گفتمانشان گفتمان رهبري باشد اگر اين انسجام در حاکميت ديني‌مان وجود داشت تاکنون به همه اهدافمان رسيده بوديم.

سعيدي با اشاره به فتنه اخير تاکيد کرد: دستگاه‌هاي متعددي مسئول برخورد با عوامل فتنه هستند و تنها سپاه مسئول نيست و يک اقدام ملي بايد در اين خصوص انجام شود و سپاه مامور است تدبير را به نحو احسن انجام دهد.

نماينده ولي‌فقيه در سپاه با بيان اينکه 2 مانع براي برخورد با عناصر فتنه‌گر وجود داشته و دارد، گفت: يکي عدم توجه برخي مردم نسبت به ذهنيت‌ها و عملکرد فتنه‌گران بود که تا حدودي برطرف شده و افکار عمومي آماده برخورد با فتنه‌گران است اما ديگري حمايت برخي خواص از فتنه‌گران است.

وي ادامه داد: مهمترين مانع برخورد با فتنه‌گران اين است که ممکن است بعد از برخورد فيزيکي با فتنه‌گران برخي از خواص از آنها حمايت کنند و آن وقت توجه افکار عمومي جهان به اين افراد جلب مي‌شود در حاليکه ما نمي‌خواهيم افکار عمومي جهان امروز به اين مسئله معطوف شوند. اين افراد امروز در افکار عمومي مطرود هستند و حتي جرات خارج شدن از خانه خود را ندارند و اين براي ما کافي است.

سعيدي با اشاره به خواص حامي فتنه گران تاکيد کرد: ما بايد افرادي که موضع نگرفته‌اند و ممکن است بعدا از فتنه‌گران حمايت کنند و جوي را به وجود بياورند که براي نظام مناسب نباشد، را بشناسيم.

نماينده ولي‌فقيه در سپاه در ادامه نشست خبري با اشاره به تحولات اخير منطقه و موج اسلام خواهي در کشورهاي عربي گفت: يکي از مهمترين آثار انقلاب اسلامي ايران، بيداري اسلامي در ديگر کشورها بود که در برخي از کشورها خيزش‌ها در همان ابتدا صورت گرفت مثل کشور لبنان و در برخي ديگر بعد از گذشت مدتي اين خيزش به نوعي شکل گرفت مانند کشورهاي ترکيه و سودان اما امروز آثار بيداري اسلامي در قالب کشورها مانند مصر، تونس، ليبي، بحرين و يمن نمايان شده است.

وي ادامه داد: اين خيزش اسلامي تحت تاثير انديشه‌هاي امام و مقام معظم رهبري و تاثير پذيري از اقدامات حزب الله لبنان و سيد حسن ‌نصر‌الله صورت گرفته است.

نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به تفاوت‌هاي روحانيت شيعه و سني گفت: روحانيت شيعه هميشه در تضاد با ظلم و ستم بوده است اما در اين تحولات ديديم که رئيس دانشگاه الازهر مصر در روز اول تظاهرات را حرام دانست و مفتي‌هاي عربستان نيز به همين صورت عمل کردند که جاي تعجب دارد.

سعيدي ادامه داد: الگوي انقلاب‌هاي کشورهاي اسلامي، انقلاب اسلامي ايران است و شاهد بوديم خطبه عربي مقام معظم رهبري 7 بار در ميدان التحرير پخش شده است.

وي در ادامه خاطرنشان کرد: مشکل موجود در انقلاب‌هاي منطقه فقدان رهبري و تجربه آمريکا است اما مقاومت مردم و ايجاد اتلاف بين گروه‌هاي ديني و مردمي مي‌تواند جايگزين رهبري باشد و هر چه مردم مقاومت کنند جبهه مدافع منافع آمريکا کوچکتر خواهد شد.

سعيدي با بيان اينکه آمريکايي‌ها در خصوص مقابله با انقلاب‌هاي اسلامي تجربه زيادي دارند، گفت: آنها به حداقل ضرر اکتفا مي‌کنند تا بتوانند خود را در منطقه حفظ کنند به عنوان مثال در کشور مصر گزينه اول آنها حفظ مبارک و گزينه دوم‌شان جايگزيني عمر سليمان بود و گزينه سوم‌شان که فعلا درگير آن هستند، ارتش است که اگر موفق شوند به همين روال ادامه مي‌دهند اما گزينه چهارم آنها پيش بيني يک دولت ليبرال است تا مردم مصر موفق به تشکيل شوراي انقلاب ديني نشوند.

نماينده ولي فقيه در سپاه در خصوص اقدامات سپاه در جنگ نرم گفت: انقلاب ما انقلاب فرهنگي بود و مکتب و مردم ما پتانسيل بسيار بالايي دارند به همين دليل کل کشورمان در معرض تهاجم دشمن در اين حوزه قرار دارد.

وي افزود: تعميق بصيرت، شناساندن شيوه‌هاي دشمن در عرصه براندازي، معرفي فتنه‌گران و عناصري که در سايه امن خود به طراحي تداوم فتنه مشغول‌اند، اقدامات مفيدي است که مي‌توانند در عرصه مقابله با جنگ نرم صورت بگيرد البته با اقدامات خوبي که امسال صورت گرفته دشمن کاملا به مردم معرفي شده است.

سعيدي با بيان اينکه سپاه از سال 80 اقدام به بصيرت افزايي کارکنانش کرده است، اظهار داشت: اين امر باعث شده سپاه در فتنه‌هاي اخير هيچ ريزشي نداشته باشد.

وي در پايان افزود: از سال 80 تاکنون سالانه بين 50 تا 100 هزار نشست سياسي با استفاده از 11 هزار هادي سياسي براي کارکنان سپاه برگزار شده است. البته بصيرت افزايي بايد در همه دستگاه‌هاي کشور توسعه پيدا کند که خوشبختانه در برخي از دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها اين امر صورت مي‌گيرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس