کد خبر 328815
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹

رئیس پلیس آگاهی ناجا، ضمن تشریح اقدامات انجام شده در قرارگاه مرکزی مبارزه با سرقت، گفت: گزارشات میزان وقوع و کشف و مصوبات قرارگاه‌های استانی از تک تک استانها به تفصیل پیگیری و اخذ شده است.

 به گزارش گروه اجتماعی مشرق، سردار مقیمی در هجدهمین جلسه قرارگاه مرکزی مبارزه با سرقت با بیان اینکه سرقت از دغدغه‌های اصلی مردم و مسئولان نظام است گفت: بنابراین مبارزه با این جرم باید در اولویت اقدامات ناجا قرار بگیرد، در همین راستا قرارگاه مرکزی مبارزه با سرقت به دبیری پلیس آگاهی ناجا راه اندازی و تا کنون 17 جلسه با اعضاء ثابت و غیرثابت نیز برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات انجام شده در این قرارگاه، جمع بندی اولویت‌های مورد نظر استان‌ها بود، افزود: براساس این جمع بندی، 9 استان سرقت لوازم و قطعات داخل خودرو ، 3 استان سرقت اماکن خصوصی، یک استان سرقت منزل و یک استان سرقت خودرو را اولویت اول خود می‌دانند اما سرقت موتورسیکلت اولویت اول هیچ استانی نبود.

وی ضمن معرفی اعضای دائم و غیر دائم این قرارگاه، افزود: 14 استان، خراسان رضوی، کرمان، فارس، اصفهان، تهران بزرگ و شرق و غرب تهران، البرز، مازندران، خوزستان، لرستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی و شرقی از استانهای هدف ما در این قرارگاه هستند.

دبیر قرارگاه مرکزی مبارزه با سرقت یادآور شد: در 17 جلسه که تا کنون برگزارشده، 94 مصوبه داشته‌ایم، که 53 مصوبه عملیاتی، 26 مصوبه در دست اقدام و 15 مصوبه نیز اجرا نشده است که البته ممکن است در رده‌ها انجام شده اما هنوز به ما گزارشی نداده باشند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا، برگزاری جلسه تعاملی با مسئولان سازمان بسیج و امضای موافقت نامه در راستای تعامل با این سازمان در مبارزه با سرقت، برگزاری جلسه کارشناسی با خودروسازان در خصوص انتقال اطلاعات قطعات شرکت های خودرو سازپیگیری می شود، تهیه و تنظیم پیش نویس طرح جامع پیشگیری از جرم و اجرای توافقنامه اطلاعاتی بین پلیس آگاهی و پاوا ناجا و آموزش را از دیگر اقدامات انجام شده در این مرکز برشمرد و افزود: توافقنامه اخیر با سرعت در حال اجراست که به دنبال راه اندازی و به کارگیری صندوق امانات بانکها هستیم و به همین منظور چندین جلسه با بانکها برگزار کردیم که نتایج آن آماده است تا برای وزارت کشور ارسال شود همچنین تصویب کلیات طرح حمل سلاح سرد در کمیسیون قضایی مجلس درحال پیگیری است.

مقیمی تصریح کرد: گزارشات، میزان وقوع و کشف و مصوبات قرارگاه‌های استانی از تک تک استانها به تفصیل پیگیری و اخذ شده است.

دبیر قرارگاه مرکزی مبارزه سرقت پیگیری طرح کلان تحقیقاتی نظام پیشگیری و پروژه‌های تحقیقاتی مبتلایه سرقت و تشکیل تیم‌های بازرسی با محوریت بازرسی کل ناجا با بررسی میدانی امکانات و ایجاد بانک اطلاعات و انگشت نگاری از معتادان با هماهنگی پلیس مبارزه با مواد مخدر را از دیگر اقدامات از زمان راه اندازی قرارگاه برشمرد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: تیمی متشکل از نمایندگان پلیس پیشگیری، آگاهی، فاوا، ناجا و راهور را به صورت میدانی از محل نصب دوربین های پلاک خوان بازدید کنند چرا که این دوربین ها نقش مهمی در افزایش کشفیات سرقت خودرو دارند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا از تعامل هدفمند با قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی از طریق معاونت حقوقی و امور مجلس ناجا در خصوص خلاء های قانونی در جرم سرقت و پیگیری تشکیل شعبات ویژه مبارزه با سرقت در مراجع قضایی توسط معاونت حقوقی خبر داد.

به گفته مقیمی، در سه ماهه اول امسال در 14 استان هدف میزان وقوع به وقوع سرقت، سه درصد و میزان کشف به کشف نیز 20 درصد افزایش یافته است.

وی همچنین یادآور شد: در 14 استان هدف در خرداد ماه میزان کشف به کشف 10 درصد و میزان وقوع به وقوع نیز شش درصد کاهش داشته است که این رقم در کل کشور به ترتیب پنج درصد و 9 درصد است که حاکی از آن است که در خرداد ماه بیشتر به کاهش وقوع سرقت توجه داشته‌ایم.

همچنین در سه ماهه اول سال گذشته میزان کشف به وقوع 59 درصد و در سه ماهه امسال این رقم 68 درصد بوده که نشانگر 9 درصد افزایش است.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • بهرنگ ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    0 0
    ايناناشي ازفشارهاي اقتصاديه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس