شبکه اي ماهواره اي با همکاري کمپاني وارنر، با برگزاري مسابقه اي در دبي به دنبال کشف رقاص و خواننده و سوپر مدل ايراني است و اين اقدام را با هدف نفوذ فرهنگي از راه الگوسازي و پرورش ستاره ها انجام مي دهد.

به گزارش مشرق، شبکه ماهواره اي " تي وي پرشين وان (tvp1) " با همکاري کمپاني وارنر، اقدام به برگزاري مسابقه اي گسترده تر از هميشه در زمينه هاي خوانندگي، رقص و سوپر مدل ايراني، با هدف کشف، سرمايه گذاري و پرورش ستارگان موسيقي ( خوانندگي ) ايران، رقاص ها و سوپر مدل هاي ايراني، در شهر دبي امارات نموده است.
در اين مسابقات به صراحت بر الگو بودن اين شرکت کنندگان براي جوانان ايران تاکيد شده است.
اين مسابقه که اهداف ناتوي فرهنگي را در ميان جوانان ايران دنبال مي کند و به دنبال ترويج الگوي هاي غربي، ستاره سازي و تغيير سبک زندگي ايراني است؛ ايده و سبک خود را از مسابقه امريکن آيدل (American idol) که نفوذ فرهنگي بالايي در جوامع جهان دارد؛ برگرفته است.
برنامه امريکن آيدل با هدف کشف ستارگان موسيقي از سراسر نقاط دنيا توسط شبکه تلويزيوني فاکس (FOX) دنبال مي شود و از تاريخ 11ژوئن 2002 با حضور داوراني چون رندي جکسون، پائولا عبدل، سايمون کاول، کارا ديوگواردي، الن دي حنرس، جنيفر لوپز ، استيفون تايلر اجرا شده است. سايمون فولر، سازنده اين برنامه به عنوان يکي از 100نفر افراد با نفوذ دنيا توسط مجله time در سال 2007 شناخته شد و ششمين ميليونر در عرصه موسيقي کشور انگلستان در سال 2010 است.
زماني که امريکن آيدل نتواند نقش فرهنگي خود را در جامعه ايران دنبال کند، لزوما بايد از شيوه پراکسي ديپلماسي استفاده کند. يعني شبکه ماهواره اي تي وي پرشين وان به نيابت از او اين نقش را ايفا کند و ستاره هايي را در ايران کشف کند و پرورش دهد که سالها به عنوان مرجع فرهنگي از دامنه نفوذ آنها در جامعه هدف، در حوزه ي "سلبريتي ديپلماسي" يا ديپلماسي مشاهير، توسط غرب بهره برداري شود.
شبکه ماهواره اي تي وي پرشين وان (tv persia1) که خشايار قياسي آن را مديريت مي کند؛ اقدام به برگزاري چنين اقدامي در قالب اين مسابقات نموده و فرهاد زند به عنوان فردي صاحب نفوذ در اين مسابقات حضور دارد.
در واقع فرهاد زند همان نقش سايمون فولر را در اين برنامه دارد و همان اهداف را دنبال مي کند. زيرا سايمون فولر نمي تواند مستقيما اين برنامه را در ايران دنبال کند. وي به گونه اي در اين مسابقات سخن مي گويد که گويا او مدير شبکه تي وي پرشين وان است نه خشايار قياسي.
اين شبکه از حضور افرادي چون اميد سلطاني، وارطان آوانسيان، فرهاد زند، رامين زماني، مريم حيدرزاده و هنگامه براي داوري مسابقات بهره مي گيرد.
شرکت کنندگان اين مسابقه در چهار بخش شو و رقص، کشف استعداد، سوپر مدل و همچنين بخشي با نام نکست پرشين استار ثبت نام نموده اند.
مرحله اول اين مسابقات در آنتاليا برگزار شده است و مرحله نيمه نهايي اين مسابقات در دبي درحال برگزاري است و بعضي بخش هاي مسابقه نيز در شرف اجرا در آينده اي نزديک است.
تعداد شرکت کنندگان اين دوره 228 نفر بوده است و تاکنون 10 نفر به نيمه نهايي و سپس 5 نفر به فينال راه پيدا کرده اند.
تعدادي از خوانندگان لس آنجلس در مرحله نيمه نهايي حضور دارند از جمله : "قيصر" ، "سعيد شايسته" و "نيما" . آنها نظارت خود را درباره شرکت کنندگان ارائه مي دهند و همگي بر ناعادلانه بودن شرايط شرکت کنندگان خانم نسبت به شرکت کنندگان مرد تاکيد دارند و علت اين عدم عدالت را نبود شرايط خواندن زنده live در ايران براي خانم ها عنوان مي کنند.
با اين توجيه (زنان در ايران امکان اجراي زنده را ندارند)، در مسابقات بر زنان تاکيد بيشتري مي شود. آنچه مسلم است اين است که اثر فرهنگي که زنان بر يک جامعه مي توانند بگذارند به مراتب تاثيرگذارتر است و پروژه حيازدايي را با ظرافت بيشتري پيش خواهند برد.

نقش آفرين اصلي و فرد داراي اهميت در اين مسابقه "فرهاد زند" است. وي را مي توان نماينده "کمپاني وارنر" در اين برنامه دانست. وي در مصاحبه با شبکه وارنر به اين نکته اشاره مي کند که کليپ برنده نهايي اين مسابقه توسط "کمپاني وارنر" ساخته مي شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • mehdi ۰۰:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۳۰
    1 0
    خوبه
  • ♑ℱℒoℜÅ ⅉoOoOoO ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۴
    3 0
    خوبه؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس