کد خبر 371324
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳

خبر احتمال تصويب قانون خريد خدمت مشمولان غايب، باعث اميدواري برخي بازيکنان و تيم ها شده است.

به گزارش مشرق، پس از آن که سردار کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت و گوی اخیرش اعلام کرد« به منظور اجرای عدالت تصمیم گرفته شده براساس لایحه بودجه سال ۱۳۹۴ مشمولینی که بیش از ۸ سال غایب و سن آنها حداقل ۲۷ سال و حداکثر ۵۰ سال است همچنین کارایی لازم را برای نیروهای مسلح نداشته باشند یا خدمت آنها در کنار سایر سربازان روحیه آنها را خراب می‌کند با پرداخت جریمه می‌توانند تعیین تکلیف شوند.» این خبر در محافل فوتبالی بازتاب زیادی داشت.

سرپرست سپاهان اخیرا از لزوم بازگشت حمودی و خلیل زاده به جمع زرد پوشان دیار زاینده رود خبر داده و کسی هم به این موضوع توجه ندارد که آنچه سردار کمالی مطرح کرده صرفا در چارچوب لایحه پیشنهادی دولت برای بودجه سال 94 بوده و هنوز این لایحه در مجلس بررسی نشده تا مشخص شود آیا رای خواهد آورد و تبدیل به قانون می شود یا خیر و مهمتر از آن بعد از این پروسه، باید شورای نگهبان هم آن را تایید نماید و آن گاه در ابتدای سال 94 قابل اجراست و قبل از سال 94 نمی توان قانون بودجه سال 94 را اجرایی دانست و باستناد آن اقدام کرد.

فارغ از این موضوع آنچه سردار کمالی مطرح کرده با آنچه دولت در لایحه تقدیمی به مجلس آورده متفاوت است. سردار کمالی این قانون را شامل افرادی دانسته که بیش از 8 سال غیبت دارند اما در صفحه 41 لایحه تقدیمی دولت تحت بند «ط» تبصره 16 ماده واحده قانون بودجه سال 94 آمده به دولت اجازه داده می شود تا کلیه مشمولین خدمت وظیفه عمومی که بیش از ده سال غیبت دارند را با پرداخت جریمه زمان غیبت معاف نماید.

یعنی این لایحه اگر هم نهایی شود شامل کسانی است که در سال 94 بیش از ده سال از زمان مشمولیت آنها گذشته و غیبت داشته اند.در جمع فوتبالیست هایی که معافیت آنها باطل شده کمتر نفری وجود دارد که سال 84 مشمول شده باشد.شاید تنها فردی که چنین وضعیتی داشته باشد مهدی کریمیان باشد به همین دلیل اولا تا قبل از تصویب نهایی این لایحه ، نمی توان درباره آن اظهار نظری کرد، ثانیا بعد از تصویب این لایحه ، وزارت دفاع می تواند آیین نامه و میزان مبلغ را اعلام کند که این نیز خود زمانبر است و ثالثا تا قبل از سال 94 به هیچ عنوان این امر اجرایی نمی شود و به همین دلیل حداقل در نیم فصل دوم لیگ برتر نمی توان امیدی به آن داشت.

در کنار همه این موارد حتی اگر اظهارات سردار کمالی را هم نهایی بدانیم باید این بخش از گفته های او را هم مدنظر قرارداد که این قانون شامل کسانی می شود که کارایی لازم را برای نیروهای مسلح نداشته باشند. همین الان تیم های نظامی برای سربازها سر و دست می شکنند .آیا می توان گفت فوتبالیست ها برای نیروهای مسلح –تیم های نظامی- کارآیی ندارند؟قطعا برای اثبات این ادعا باید نیروهای مسلح مبادرت به صدور گواهی عدم نیاز برای این افراد نماید.آیا چنین چیزی ممکن است؟
منبع: ورزش سه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • محسن از اصفهان ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
    0 0
    یک تبعیض دیگر برای افرادی که توانایی مالی درند و افرادی که از مظر مالی دچار مشکل هستند. درمورد بند «عدم کارایی برای نیروهای مسلح» باید گفت همانهایی که به فوتبالیستها کارت پایان خدمت جعلی دادند گواهی عدم کارایی برای بسیاری از افراد چه فوتبالی و چه غیر فوتبالی می توانند صادر کنند.
  • ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
    0 0
    آنوقت معیار برای عدم کارائی چسیت ؟ یعنی فوتبالیست بودن باعث میشود تا فرد مورد نظر بلد نباشد در عملیات های سنگین شرکت کند و یا تیراندازی و نگهبانی نتواند بدهد ؟ آخه این فوتبالیست شدن مگر چه تمایزی بین آنا و دیگر جوانان ایجاد میکند ؟ مجانی کار میکنند ؟ بواسطه ورزش کردن بدنشان تحلیل میرود ؟ آسیب پذیر شده اند ؟ و مورد اصلی اینکه چرا نباید این اقایان محامکه و زندانی نشوند ؟ مگر در قانون مجازات اسلامی برای رشوه دهی و سند جعلی برای ایجاد معافیت فکری نشده است ؟
  • ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    0 0
    همچین سر ما دکتر مهندس های این مملکت رو با پنبه بریدن که باید تو تاریخ بنویسن. هی درس بخون، دود چراغ بخور، شماره چشمتو ببر بالا، سن و سالت ببر بالا. که آخرش چهارتا فوتبالیست متخلف میلیاردر رو معاف می کنن و ما با سی و خورده ای سال سن و جیب خالی و مدرک دکترا بریم خدمت.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس