به گزارش مشرق به نقل از پرس تي وي، فرانکو فراتيني وزير خارجه ايتاليا، اين اظهارات را روز دوشنبه (15 فروردين) در رم، پايتخت اين کشور و در ديدار با علي العيساوي، نماينده گروه مخالف دولت ليبي بيان کرد.
فراتيني گفت: "ايتاليا تصميم گرفته است شوراي ملي انتقالي ليبي را بهرسميت بشناسد."
وزير خارجه ايتاليا افزود، تنها راه براي حل و فصل بحران ليبي سرنگوني رژيم معمر قذافي ديکتاتور اين کشور است.
فراتيني همچنين بر لزوم ادامه حملات هوايي نيروهاي غربي به مواضع نظاميان ليبي تاکيد کرد.
در همين حال، وزير خارجه ايتاليا پيشنهاد دولت ليبي براي واگذاري مسئوليت مرحله انتقالي حکومت اين کشور به سيفالاسلام قذافي، پسر بزرگ ديکتاتور ليبي را غيرقابل قبول عنوان کرد.
شوراي ملي انتقالي ليبي تاکيد دارد که تمام اعضاي خانواده قذافي بايد پيش از هر گونه آتشبس با رژيم، کشور را ترک کنند.
سخنگوي اين شورا گفت: "مردم فکر ميکردند او [سيفالاسلام] فردي اصلاح طلب است، اما از زماني که انقلاب شروع شد، او چهره واقعي خود را نشان داد. او نمونه مشابه پدرش است."
درپي آزادسازي چندين شهر در شرق ليبي از حاکميت رژيم قذافي، انقلابيون اين کشور شوراي ملي انتقالي را با 30 عضو و به رياست مصطفي عبدالجليل، وزير سابق دادگستري ليبي، در شهر بنغازي تشکيل دادند که هدف از آن تلاش براي برگزاري انتخابات آزاد عنوان شده است.
عبدالجليل از جمله نخستين چهرههاي برجسته نظام حاکم ليبي بود که در اعتراض به سياست قذافي در سرکوب خونين مردم از سمت خود استعفا داد.
اين در حالي است که انقلابيون ليبي روز دوشنبه (15 فروردين) بدون مواجه با هيچ مقاومتي از جانب نيروهاي وفادار به معمر قذافي موفق شدند به سوي شهر مهم و نفت خيز بريقه پيشروي کنند.
نيروهاي قذافي در حالي شهر بريقه را ترک کردند که روز يکشنبه (14 فروردين) انقلابيون ليبي را به عقبنشيني از اين شهر وادار کرده بودند.
فرانکو فراتيني، وزير خارجه ايتاليا (راست) در ديدار با علي العيساوي، نماينده شوراي ملي انتقالي ليبي (چپ) در رم