عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با بیان اینکه دولت یارانه نقدی دهک‌های پردرآمد را حذف کند، گفت: در بودجه سال 93، اجرای این موضوع را به دولت تکلیف کردیم، اما اجرایی نشد.

به گزارش مشرق، محمدمهدی مفتح با اشاره به ضرورت حذف ثروتمندان از دریافت یارانه نقدی، دولت را مکلف به انجام این قانون دانست و اظهار کرد: در بودجه سال 93، اجرای این موضوع را به دولت تکلیف کردیم، اما این قانون اجرایی نشد.

وی با بیان اینکه کمیسیون تلفیق به دنبال الزام دولت به شناسایی و حذف یارانه ثروتمندان در بررسی لایحه بودجه خواهد بود، گفت: دولت باید در راستای تأمین منافع اقشار آسیب‌پذیر نسبت به حذف پرداخت یارانه به دهک‌های پردرآمد جامعه اقدام کند.تحقق این امر یکی از مصادیق عدالت و همچنین تحقق اقتصاد مقاومتی است.

این مسئول  در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه لایحه بودجه سال آینده انقباضی بسته نشده، بودجه سال 93 را 211 هزار میلیارد تومان دانست و گفت: این در حالی است که این رقم برای سال آینده 244 میلیارد تومان خواهد بود.

مفتح در ادامه با بیان اینکه بودجه در دو بخش کلی «درآمدها» و «هزینه‌ها» مورد بررسی قرار می‌گیرد، از افزایش 50 درصدی درآمدهای مالیاتی همدان در لایحه بودجه انتقاد کرد و گفت: درست است که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به سمت افزایش درآمدهای مالیاتی رفت اما باید یک تناسب در این زمینه بین استان‌های مختلف کشور وجود داشته باشد.

وی از اینکه همدان یک استان کشاورزی است و این بخش نیز از مالیات معاف است، سخن به میان آورد و افزود: با این شرایط در زمینه اخذ مالیات در استان همدان، بستر محدودی وجود دارد.اینکه درآمد مالیاتی همدان بیش از میانگین کشوری افزایش یافته نه تنها به مردم فشار خواهد آورد که شاید در تحقق، نیز با مشکل مواجه شود.

وی در پایان ابراز داشت: در کمیسیون تلفیق بودجه، تمام تلاش خود را برای انعکاس واقعیات وضعیت همدان خواهم کرد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۲۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
    0 0
    متاسفانه واضح است که تا زمانی فازغ التحصیلان رشته علوم انسانی ما رشد یافته تفکر علوم انسانی غیر اسلامی هستند البته جز از دریچه سکولار چیزی نخواهند گفت. اولا یارانه از بیت المال است و بیت المال مال عموم است. دولت هم یک فرد خصوصی نیست که بیت المال اموال شخصیش باشد. دولت تنها امانت دار بیت المال است و وظیفه ای جز بازگرداندن بیت المال به مردم ندارد. لهذا بر خلاف عقاید همه کسانی که مفهوم بیت المال مشکل دارند، یارانه باید به طور بالسویه تقسیم کرد و در این خصوص بین فقیر و غنی هیچ فرقی نیست و هر روشی جز نوعی تعبیر صدقه به به یارانه ها است . در حالی که صدقه تنها از مال خصوصی معنی دارد نه از بیت المال. همچنین این تعبیر زشت و تفسیم بندی مردم به دو گروه یارانه بگیر و یارانه نگیر اثر سوء اجتماعی بزرگتری هم دارد. الان فقیران هیچ احساس شرمی ندارند که بروند و یارانه بگیرند چون می دانند همین یارانه را ثروتمندان هم می گیرند. اما وقتی که یارانه را فقط به فقرا اختصاص دادید این افراد بیش از پیش احساس خواری خواهند کرد. براستی بعد آنذ چه کسی حاضر می شود که پدر همسرش یارانه بگیر باشد؟ تنها افراد شکم سیری که هرگز زندگی یک خانواده آبرومند تحت پوشش کمیته امداد را ندیده اید و تلاش آن خانواده برای مخفی کردن تحت پوشش بودن خود را متوجه نشده اند می توانند بگویند که باید جامعه رابه دو قشر یارانه بگیر و یارانه نگیر تقسیم کرد. شاید هم اینان کسانی هستند که می خواهند عزت و شرف افراد فقیر را در هم بشکنند.
  • ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
    0 0
    شما چرا حذف نکردید؟
  • علیرضا ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
    0 0
    برادر بزرگوار اینجانب نیز به نوبه خود موافق پیشنهاد شما هستم اما معتقدم به جای این دعوای زرگری هرچه زودتر بانک جامع اطلاعاتی افراد تکمیل شود تا از طریق سیستم مالیاتی به اصلاح رویه موجود پرداخته شود. یعنی مالیات بر درآمد و اموال منقول و غیر منقول این روش هیچ تعارضی با آمیزه های اسلامی نیز ندارد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس