کد خبر 422276
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ما باید هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بزنیم نه بر سر وزیر امور خارجه ایران گفت: امروز به دانش پیچیده هسته‌ای مسلط شدیم و این دانش از مغز متخصصان ما قابل حذف شدن نیست.

به گزارش مشرق، علاء‌الدین بروجردی در حاشیه سفر به بهشهر در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه خبرهای ضد و نقیضی از حضور داعش در نزدیکی مرزهای ایران شنیده می‌شود و آیا این خبر را تأیید می‌کنید یا خیر، گفت: آنها خودشان بهتر می‌دانند که جرأت چنین کاری را ندارند تا به مرزهای ما نزدیک شوند.

وی اضافه کرد: البته ما آمادگی‌های لازم را در چنین مواقعی داریم و قبل از آنکه به 100 کیلومتری مرزهای ما نزدیک شوند، با آنها برخورد سختی می‌کنیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره کارنامه حضور آمریکا در عراق نیز اظهار کرد: کارنامه آمریکا در عراق شکست خورده است زیرا آنها حامی داعش بوده و نقش آمریکا و انگلیس در به وجود آوردن داعش حتمی است، از طرفی هم‌پیمانان آمریکا در منطقه به داعش کمک می‌کنند و جمهوری اسلامی ایران، عراق و سوریه با قاطعیت ایستاده‌اند و ان‌شاءالله این پروژه آمریکایی شکست خواهد خورد.

* هیچ‌گاه راه ذلت را انتخاب نمی‌کنیم

بروجردی با اشاره به اینکه کشور ما هزینه‌های بسیاری را از نظر فشارهای سیاسی، ضررهای مادی و تحریم‌ها تحمل کرده است، افزود: هیچ‌گاه راه ذلت را انتخاب نمی‌کنیم، ما در دوران دفاع مقدس حتی یک موشک برای دفاع از مردم نداشتیم، چون پیش از پیروزی انقلاب اسلامی اجازه نمی‌دادند که ایرانی دست به کاری بزند و فعالیت کند اما امروز به دانش پیچیده هسته‌ای مسلط شدیم و این دانش در مغز متخصصان ما است و قابل حذف شدن نیست.

وی با بیان اینکه آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه کشورهایی بودند که در رژیم طاغوت با ایران در نیروگاه هسته‌ای همکاری می‌کردند، گفت: آنها در آن زمان این حرف‌ها را نمی‌زدند و نمی‌گفتند که ایران دارای منابع زیاد سوخت‌های فسیلی است و حق استفاده از انرژی هسته‌ای را ندارد، لذا پس از پیروزی انقلاب اسلامی تمام این همکاری‌ها از سوی آنها قطع شد.

* غیرت "اکبر اعتماد" بیشتر از برخی افراد خودباخته داخل است

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به خاطرات بنیان‌گذار سازمان انرژی اتمی ایران که اکنون در لندن به سر می‌برد، گفت: اکبر اعتماد بنیان‌گذار سازمان انرژی اتمی ایران است که از برخی افراد خودباخته درون کشور ما غیرت بیشتری دارد، او می‌گوید: "ما با همه روابط خوبی که با تمام دنیای غرب داشتیم؛ نتوانستیم به دانش هسته‌ای دست پیدا کنیم، اما جمهوری اسلامی ایران توانست و به دست آورد."

این مسئول درباره ادعای رژیم آل‌سعود درباره خرید بمب هسته‌ای ایران از پاکستان اظهار کرد: سیاست ما ضدیت جدی با بمب هسته‌ای است و تنها کشوری هستیم که با وجود تعهدات بین‌المللی در پیمان NPT از یک پشتوانه عظیم دینی مانند فتوای امام‌ خامنه‌ای برای عدم ساخت و استفاده از بمب هسته‌ای برخوردار هستیم.

* تحریم‌ها علیه ایران، از زمان تسخیر لانه جاسوسی آمریکا شروع شد

بروجردی تبدیل تهدید به فرصت را از استراتژی‌های نظام اسلامی برای خودباوری و خودکفایی یاد کرد و گفت: اگر این اتفاق نمی‌افتاد، امکان نداشت که ما جزء چند کشوری باشیم که در عرصه نظامی جهان انواع موشک‌ها را بسازیم و این همه تحول عظیم در کشور اتفاق نمی‌افتاد.

وی با اشاره به اینکه برخی فکر می‌کنند تحریم‌ها از زمان بحث‌های هسته‌ای آغاز شد، تصریح کرد: این تحریم‌ها از زمان تسخیر لانه جاسوسی آمریکا شروع شد و در فضای تحریم، موفق به این همه پیشرفت در عرصه نظامی و هسته‌ای شدیم.

* بمب هسته‌ای، اقتدار نمی‌آورد

بروجردی با ذکر این مطلب که انقلاب اسلامی سال‌‌ها است از درون مرزهای ما خارج شده و دغدغه ما دیگر در مرزهای کشور نیست، اظهار کرد: ما امروز می‌توانیم تأثیر انقلاب اسلامی را در خاورمیانه مشاهده کنیم و می‌بینیم که حزب‌الله لبنان یکی از فرزندان انقلاب اسلامی است.

وی اضافه کرد: اگر قرار بود که بمب هسته‌ای اقتدار بیاورد؛ پاکستان تنها کشور اسلامی است که بمب اتمی دارد، در حالی که این کشور در مقابل پهپادهای آمریکا ناکارآمد ظاهر می‌شود و فراموش نکنیم که ایمان به خداوند مهم‌تر از همه چیز است.

* غربی‌ها در چاهی گرفتار شدند که برای ایران کنده‌اند

عضو خانه ملت درباره فعالیت‌های هدایت شده تروریست‌های داعش در منطقه، گفت: 80 کشور دنیا بیش از 10 هزار نیروی تروریستی را به سمت داعشی‌ها فرستادند، اکنون غربی‌ها در چاهی گرفتار شدند که برای کشور ما کنده‌اند و اگر این تروریست‌ها روزی به کشور خود بازگردند؛ یک نیروی تروریستی آموزش‌دیده هستند که برای امنیت همه بسیار خطرناک‌اند.

* هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بزنیم نه بر سر ظریف

این مسئول با اشاره به تعبیر رهبری با عنوان نرمش قهرمانانه، اظهار کرد: ایران اسلامی امروز مانند یک قهرمان در صحنه است در حالی که این وضعیت در 10 سال پیش وجود نداشت به طوری که برای کار تحقیقاتی، 20 دستگاه سانتریفیوژ درخواست کردیم و جک‌استراو رئیس فعلی گروه دوستی پارلمان انگلیس و ایران با تکبر می‌گفت که ما حتی اجازه دو دستگاه سانتریفیوژ را هم نمی‌دهیم.

وی با بیان اینکه در بحث مذاکرات هسته‌ای، جمهوری اسلامی ایران در یک کفه ترازو و تمام قدرت‌ها در کفه دیگر قرار دارند و ما باید با حفظ توانمندی‌ها از این گردنه عبور کنیم، خاطرنشان کرد: طرحی را در مجلس تصویب کردیم که در آن، شرایط بازرسی‌ها و غیره را مشخص می‌کند و ما باید هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بزنیم نه بر سر وزیر امور خارجه ایران.

* بایدها و نبایدهای هسته‌ای مشخص است

این مسئول تصریح کرد: بایدها و نبایدهای هسته‌ای مشخص است و چون در اینجا بحث داد و ستد مطرح است و در برخی موارد مانند غنی‌سازی 20 درصد برای اینکه بتوانیم بهانه را از آنها بگیریم، آن را انجام نمی‌دهیم که البته مقطعی است و طبق این توافق که ممکن است پنج یا 10 سال طول بکشد؛ ما تبدیل به یک کشور هسته‌ای می‌شویم و دنیا هم ما را قبول دارد.

بروجردی ادامه داد: آب سنگین در جای خود باقی است و تغییراتی در راکتور اراک ایجاد می‌شود که خروجی آن پلوتونیوم نگران کننده ساخت بمب نیست و اصلا ساخت بمب هسته‌ای در ساختار استراتژیکی جمهوری اسلامی ایران هیچ جایگاهی از لحاظ شرعی و عرفی ندارد زیرا ما قدرت خود را از ایمان ملت و حضور میلیونی آنها در صحنه‌های مختلف می‌گیریم.

وی در پایان گفت: طبق فرمایشات امام‌ خامنه‌ای، ما در مواضع محکم ایستاده‌ایم و اگر مذاکرات به نتیجه برسد؛ ما با حفظ توانمندی‌ها برنده هستیم و اگر به نتیجه نرسد صورت‌حساب عدم موفقیت مذاکرات و تبعات آن قطعا به حساب آمریکا و زیاده‌خواهی‌های این کشور نوشته می‌شود.


منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    0 0
    فریادها را بر سر امریکا بزنید نه ظریف احسنت
  • ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    0 0
    لطفا این را به ظریف بگویید نه به ما
  • ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    0 0
    منافاتی نداره که سر ظریف هم فریاد بزنیم، آمریکا به زور که نمی تونسته مسئولان رو سر همچین توافق ذلت باری بنشونه، متأسفانه مشکل از درون هم هست.
  • ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    0 0
    ذلت اونه که کشورت یک دوست تو دنیا نداره. ذلت اونه که تو دنیا هیچ کسی بهت احترام نمیذاره. ذلت ایناس.بفهم
  • ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    0 0
    خاطرنشان کرد: طرحی را در مجلس تصویب کردیم که در آن، شرایط بازرسی‌ها و غیره را مشخص می‌کند پس شما هم قبول کردید بازرسیها را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • جوادی ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    0 0
    خیلی ها مایل به این کارند اما به شرطی که حرف های آمریکا پسند هم زده نشود . کسی که خودش را به امریکا نزدیک کند ، وقتی که ما سر آمریکا فریاد می زنیم او فکر می کند که ما با او هم هستیم . نه اینطور نیست . فقط کافیست تا از آمریکا فاصله بگیرند .
  • ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۸
    0 0
    ذلت اینه که در این مملکت شهدا هنوز هم ستون پنجم و عمله های باجیره و بی جیره و مواجب فراوانند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس