بر
اساس این مطالعات کلم بروکلی بدلیل وجود ویتامینC، کلروفیل، آنتی اکسیدان
و ترکیبات ضد سرطانی میتوانند مقاومت سیستم ایمنی بدن را افزایش دهند،
همچنین استفاده از سیر، توتفرهنگی و غلات کامل و حبوبات، ماست و گوجه
فرنگی نیز برای افزایش سیستم ایمنی بدن باید بصورت صحیح و متعادل مصرف شود
تا باعث مقاومت بدن شود.
براساس
آخرین یافتههای علمی سیر حاوی ویتامین C است که حاوی آنزیمی بنام آلیسین
میباشد که باعث مبارزه با سرطان میشود و ماستها نیز حاوی ویتامین B12 و
مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر هستند که در نهایت باعث افزایش سیستم ایمنی
میشود.