کد خبر 43483
تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

استفاده از مواد غذايي تازه، کاهش مصرف مواد غذايي فراوري شده و همچنين حذف مواد غذايي حاوي قند تا حد ممکن، از بهترين راههاي کاهش وزن است.

به گزارش مشرق، واحد مرکزي خبر به نقل از يونايتدپرس نوشت: به گفته فيل ليمپرت کارشناس تغذيه از انجمن سلامت آمريکا، ميانگين قند افزودني مصرفي روزانه افراد به 23 قاشق چايخوري مي رسد که تقريبا دو برابر ميزان مجاز است.

وي تصريح کرد: زنان به طور ميانگين در هر روز به 1800 کالري نياز دارند که تنها تامين صد کالري آن (شش و نيم قاشق چايخوري قند يا شکر) از قندهاي افزودني و يا مواد غذايي حاوي قند مجاز است.

انرژي مورد نياز مردان در هر روز به حدود 2 هزار و 200 کالري مي رسد که آنها نيز به تامين تنها 150 کالري (نه و نيم قاشق چايخوري) با خوردن و نوشيدن مواد غذايي حاوي قند مجاز هستند.

لمپرت تامين کالري مورد نياز بدن را از طريق قند افزودني غير ضروري دانست و افزود، وجود قند در برنامه غذايي روزانه به افزايش وزن و چاقي مفرط منجر خواهد شد و در نتيجه آنها خطر ابتلا به بيماريهايي چون تريگليسريد بالا و بيماريهاي قلبي - عروقي افزايش خواهد يافت.

اين کارشناس کاهش قند افزودني و حتي حذف آن را از برنامه غذايي در کنترل و کاهش وزن و همچنين تنظيم سطح گلوکز خون موثر دانست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس