کد خبر 45738
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۰

معاون وزير دفاع و رييس دانشگاه مالک اشتر با تاکيد بر اينکه تحريم هاي عليه ايران تاثيري ندارد، گفت: دانشگاه مالک اشتر در پنج سال آينده اقدام به تجاري سازي و فروش دستاوردها و فناوري هاي پژوهشي خود مي‌کند.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از ايرنا رضا مظفرنيا در خصوص برنامه هاي دانشگاه مالک اشتر اظهار داشت: اين دانشگاه در پنج سال آينده تجاري سازي و فروش دستاوردها و فناوري‌هاي پژوهشي را در نظر دارد.
وي افزود: در 10 سال گذشته تعداد زيادي پروژه تحقيقاتي انجام شده که از دل آنها فناوري هاي جديد و سامانه هاي نويني ساخته شده است.
مظفرنيا خاطر نشان کرد: با انجام برخي تغييرات جزيي بر روي اين طرح ها، اين پروژه ها قابليت تجاري سازي پيدا مي‌کنند.
وي تصريح کرد: بخشي از طرح هاي دانشگاه مالک اشتر مربوط به صنايع و محصولات دفاعي است اما بخش قابل توجهي نيز قابليت عرضه به بازار را دارد.
مظفرنيا با اشاره به برنامه دانشگاه براي ايجاد شرکت هاي دانش بنيان گفت: دانشگاه مالک اشتر در نظر دارد براي فارغ التحصيلان خود شرکت هاي دانش بنيان را ايجاد و از آنها حمايت کند.
وي افزود: فارغ التحصيلان مقطع کارشناسي ارشد در اين شرکت ها ساماندهي مي‌شوند و پروژه هاي خاتمه يافته در اختيار اين شرکت ها قرار مي‌گيرد تا اين فناوري ها به بازار فروش عرضه شود.
وي خاطر نشان کرد: عرضه اين فناوري ها به بازار باعث رونق علمي و تقويت توليدات صنعتي مي‌شود.

 تحريم و تهديد باعث رشد ما مي‌شود
معاون وزير دفاع در خصوص تاثير تحريم‌ها بر حوزه علم و فناوري دفاعي کشور، گفت: من با حدود 20 سال سابقه فعاليت در حوزه علم و فناوري دفاعي معتقد هستم که در هر مقطعي که تحريم و تهديدي واقع شده زمينه رشد ما را فراهم کرده است.
وي افزود: جوانان باهوش و بااستعداد ايراني اگر تحت فشار قرار گيرند فکر خود را به کار انداخته و استعدادهايشان شکوفا مي‌شود.
وي تصريح کرد: با زمينه هاي علمي بعد از انقلاب در کشور فراهم شده تحريم باعث رشد و شکوفايي در حوزه هاي مختلف مي‌شود.
مظفرنيا تصريح کرد: هم اکنون يک جهش علمي بسيار بلند در کشور ايجاد شده است که پرتوان به پيش مي‌رود.
معاون وزير دفاع همچنين اظهار داشت: در ماه آينده يک دستاورد مهم دانشگاه مالک اشتر که در سطح ملي اجرا مي‌شود به بهره برداري خواهد رسيد.
رييس دانشگاه مالک اشتر در خصوص اقدامات اين دانشگاه در بحث پدافند غيرعامل گفت: دانشگاه مالک اشتر از بنيانگذاران مبحث پدافند غيرعامل در کشور است و حدود يازده سال پيش جرقه هاي آن در دانشگاه مالک اشتر زده شد.
وي اظهار داشت: در ابتدا يک دوره کارشناسي ارشد در اين خصوص راه اندازي شد و سپس با توسعه رشته‌ها، پژوهشکده پدافند غيرعامل نيز به بهره برداري رسيد که در چهار حوزه به موضوع پدافند غيرعامل مي‌پردازد.
مظفرنيا ترويج فرهنگ پدافند غيرعامل را يکي از حوزه هاي مهم فعاليت دانشگاه مالک اشتر دانست و گفت: براي شناسايي و تعريف پدافند غيرعامل سمينارها و همايش هاي متعددي در تهران و ساير استان‌ها در حوزه هايي مانند نفت، نيروگاه، زيرساخت‌ها، شهرسازي، بهداشت و غيره برگزار شده است.
وي توسعه منابع انساني و آموزش را حوزه ديگر فعاليت دانشگاه مالک اشتر معرفي کرد و اظهار داشت: دوره هاي کوتاه مدت و درسي در حوزه پدافند غيرعامل برگزار و مربياني براي آموزش پدافند غيرعامل تربيت مي‌شوند.
معاون وزير دفاع چهار دوره سازه هاي امن، معماري با نگاه پدافند غيرعامل، طراحي صنعتي و اختفا، استتار و فريب را از جمله دوره هاي دانشگاه مالک اشتر در مقطع کارشناسي ارشد عنوان کرد.
وي با اشاره به موقعيت ممتاز رشته جديد التاسيس پدافند غيرعامل در کشور خاطر نشان کرد: فارغ التحصيلان اين رشته ها به سرعت جذب دستگاه ها و مراکز مي‌شوند.
وي ايجاد زيرساخت هاي پژوهشي و ايجاد آزمايشگاه را از ديگر اقدامات دانشگاه مالک اشتر در حوزه پدافند غيرعامل معرفي کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس