کد خبر 47929
تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۷

رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان تهران با تأکيد بر اينکه حضرت زهرا(س) مباحث تربيتي خود را هدفمند دنبال کردند، گفت: بهتر است مادران بر اساس آموزه‌هاي ديني بحث تربيت فرزندان را آغاز کنند، داشتن برنامه تربيتي خوب مي‌تواند مادران را در امر تربيت ياري کند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، حجت الاسلام نصير نيک نژاد رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان تهران به ابعاد مختلف شخصيتي حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: متأسفانه وقتي سخن از حضرت فاطمه(س) مي شود در مورد مظلوميت ايشان مطالبي عنوان مي شود در حاليکه اين بانوي بزرگوار در طول عمر کوتاه اما پربرکتشان الگوي عملي از فرامين الهي و اسلام بودند و شايسته است از ابعاد گوناگون شخصيت اهل بيت به ويژه حضرت زهرا(س) الگوبرداري کنيم.

وي با تأکيد بر نقش تربيتي حضرت زهرا(س) در خانواده، تصريح کرد: اساسا مادر، مربي و معلم است و مهمترين انتظار از مادر تربيت فرزند خوب است؛ تنها مادر خوب مي تواند فرزند شايسته تربيت کند و فراتر از آن مي تواند موجب تربيت يک جامعه شود.

حجت الاسلام نيک نژاد افزود: خداوند در وجود مادر ويژگيهايي نهاده است که نوع رفتار او مي تواند جامعه اي صالح ايجاد کند همانطور که امام خميني(ره) فرمودند "از دامن زن مرد به معراج مي رود" اين کلام کوتاه روح اين مسئله را مي رساند که مادران در مرحله بعد از تربيت فرزند مي توانند موجب تربيت مردان الهي شوند.

رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان تهران تصريح کرد: ما مقدم بر حضرت زهرا(س) در عالم خلقت کسي را نمي يابيم که چون ايشان فرزنداني همانند حسنين و زينبين را در حد اعلي تربيت کرده باشد به همين دليل است که معتقديم روش تربيتي اهل بيت مي تواند الگويي براي ما در تربيت نسل باشد.

وي رعايت حقوق الهي و حق مردم را مهمترين بخش روش تربيتي حضرت زهرا(س) دانست و افزود: آموختن حدود و حقوق الهي، رعايت حقوق مردم، تکريم خدا و والدين، بخشش، ايثار، دفاع از راه حق تا حد نثار جان و... از جمله نکات تربيتي است که حضرت زهرا(س) به فرزندشان آموختند و آن بزرگواران نيز آن را به حد اعلي نشان دادند.

نيک نژاد در ادامه يادآور شد: حلقه مفقوده تربيت در اين است که مادران ما بايد نسبت به جايگاه و نقش مادر واقف شوند و بدانند وظيفه يک مادر چيست؟ زماني که اين مسئله را درک کردند که وظيفه مادر تربيت است و براي اين هدف آموزش ديدند مي توانيم اميدوار باشيم مادران ما چگونه خوب تربيت کردن را مي دانند.

وي آشنايي با آموزه هاي ديني را مهمترين نياز امروز خانواده ها دانست و گفت: از آنجايي که تأثيرپذيري بچه ها تا سنين نوجواني از مادر بيشتر است لذا بايد مادران در حوزه تربيت از توانايي هاي بالايي برخوردار باشند.

رئيس سازمان تبليغات اسلامي تهران در پايان گفت: با اينکه از نگاه اسلام، تأثيرگذاري در فرزند از دوران جنيني شکل مي گيرد اما داشتن برنامه تربيتي خوب مي تواند مادران را در امر تربيت ياري کند. يک مادر بايد بداند که در هر سني و در چه شرايطي فرزندش چه نيازهاي دارد و بايد چه آموزشهايي را فراگيرد و اين مسائل به روشني در آموزه هاي ديني ما بيان شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس