به گزارش خبرنگار مشرق، حسن عباسي در سالروز حماسه آزادسازي خرمشهر (سوم خرداد) با حضور در همايشي با عنوان "جنگ با خدا" در تالار شيخ انصاري دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران، به تبيين معضل حاکميت ليبراليسم اقتصادي در نظام بانکداري کشور پرداخت و نظام بانکي کشور را ربوي و مبتني بر گزاره هاي اقتصاد يهودي توصيف کرد.
وي در آغاز سخنانش با اشاره به آيه 278-9 سوره بقره (فان لم تفعلوا فاذنوا بحرب من الله و رسوله) در خصوص مفهوم ربا در نظام بانکداري کشور به عنوان جنگ امروز گفت: با الگو گيري از افرادي مثل حسن باقري در حوزه عملياتي، بايد جنگ هاي امروز را نيز تبيين کرد. قرآن به صراحت از ربا به عنوان جنگ با خدا و رسول خدا ياد مي کند.
من کاپيتالستم، پس هستم
حسن عباسي افزود: به جز حضرت سليمان نبي که با اراده هاي گسترده الهي در دوره کوتاهي موفق به جنگ با "ربا" شده بود هيچ پيامبري در دوره نبوتش و هيچ امام معصومي اين شرايط را نداشت که بتواند با ربا جنگ کند.
وي با بيان اينکه جنگ با صدام جنگ بين حق و باطل بود گفت: امروزه جنگ نظام سلطه، سياسي و فرهنگي نيست. بلکه اقتصادي است. امروز وقتي سخن از مهندسي فرهنگي جمهوري اسلامي مي کنيم اين امر در مهندسي اقتصادي کشور نهفته است.
وي در اين همايش تحت عنوان " من کاپيتاليستم، پس هستم"، در خصوص مواجهه جمهوري اسلامي با شقوق پديده ليبراليسم افزود: آنچه که در 30 سال گذشته در مواجهه و مهاجه با ليبراليسم سياسي گفته شد به پيروزي رسيد. اما هرگاه هر فرد اصول گرا و حزب اللهي و متديني به جنگ با ليبراليسم اقتصادي رفت، به يک چهره ليبرال تبديل شد.
وي همچنين گفت: متاسفانه جمهوري اسلامي در مواجهه با ليبراليسم سياسي و فرهنگي موفق بوده، اما در مواجهه با پديده اي به نام ليبراليسم اقتصادي شکست خورده است. جريان ليبراليسم سياسي و فرهنگي زير سوال است. اما جريان ليبراليسم اقتصادي در تارو پود و بند بند و سلول سلول جمهوري اسلامي ريشه دوانده است و کسي ياراي مبارزه با آن را ندارد.
اين استراتژيست ارشد مرکز بررسي هاي دکترينال، با بيان اينکه در کلام حضرت روح الله و مقام معظم رهبري، بارها و بارها بحث مبارزه با ليبراليسم مطرح شده است، گفت: در نامهاي که امام (ره)براي عزل منتظري، از جانشين رهبري نوشتند مطرح کردند که نگراني ايشان اين است که منتظري کشور را به دست ليبراليستها خواهد داد و منتظري را که درجه فقاهتش بر هيچکس پوشيده نبود به خاطر طرد ليبراليسم از صحنه کنار گذاشت.
وي همچنين افزود: مساله جنگ با خدا چيزي نيست که بانک مرکزي ادعا کند که اينگونه نيست و ما شوراي فقهي داريم. کلمه بانک مترادف با رباست. اين را پرفسور نايل فرگوسن که يک دانشمند يهودي آمريکايي است مي گويد.
امروز پشت دولت اصولگراي احمدي نژاد، دکتر جمشيد پژويان که به اقتصاد ليبرالي شهره است، قرار دارد. اصولگرايي يک پديده لفاظي نيست! بانک در زبان لاتين به معني "نيمکت " است و مترادف کلمه بانک، ربا است؛ اگر در سياست ريزشها بالا است و جوانان در خيابانها ناهنجاري اخلاقي دارند به اين دليل است که اقتصاد ما ليبراليستي است و ليبراليسم سفره مردم را آلوده کرده است.
رئيس مرکز مطالعات استراتژيک، افزود: روزي که حسن باقري، جوان ريز نقش و 50 کيلويي 21 ساله براي آزادسازي خرمشهر فرماندهان ارشد نظامي کشور را تعليم مي داد؛ امروز هم همان روز است، که ما در مرحله طرح ريزي براي مبارزه و مواجهه با جريان يهود هستيم که نظام بانکي را به وجود آورده است که تماما مبتني بر رباست و در حال جنگ مداوم با خداست.
جريان اقتصادي مخوف و مافيايي که در سي سال گذشته به طور خزنده و بي سروصدا نظام اقتصادي ليبرالي را به وسيله بانک در کشور نهادينه مي کند، همان جرياني است که به جنگ با خدا رفته است.
نظام اقتصادي ما براساس اقتصاد يهود "پول مبنا"ست
وي نظام اقتصادي جمهوري اسلامي ايران را نظامي صددرصد کاپيتاليستي و سرمايه داري دانست و تصريح کرد: با التقاط الفاظ بانکداري اسلامي اين مشکل حل نميشود.
اين استاد دانشگاه افزود:مفاهيم بانک اسلامي، فمنيسيم اسلامي، کمونيسم اسلامي مفاهيمي التقاطي هستند و مفهوم بانکداري اسلامي تنها به معني جنگ با خداي اسلامي است!
رئيس مرکز مطالعات استراتژيک سيستم ربوي در کشور را ريشه در اقتصاد پول مبنا دانست و اظهار داشت: پاراديم موجود در اقتصاد جمهوري اسلامي ايران پول مبنا است، اقتصاد پول مبنا مبتني بر 3 نهاد بانک، بورس و اوراق قرضه است و در جهان با اين 3 نهاد يهود، نهادينه شده است.
اين تحليلگر مسائل استراتژيک با اشاره به اينکه در اقتصاد جمهوري اسلامي ايران نيز اوراق قرضه، بورس و بانک يهودي وجود دارد گفت: يهود در اين زمينه صاحب دکترين است و مي گويد که به همه ربا بدهيد و از کسي ربا نگيريد. به اين ترتيب سازو کار بانکي را رقم زدند و دوم به همه وام و قرض بدهيد و از هيچکس قرض نگيريد و به اين ترتيب نظم اوراق قرضه را در جهان رقم زدند.
غربي ها اعللام کرده اند که 70 تريليون دلار، نزديک دو برابر گردش مالي جهان اوراق قرضه وجود دارد. فروپاشي و ورشکستگي کامل360 بانک و وجود 700 تا 800 بانک در حال فرپاشي و ورشکستگي در نظام مالي جهان حاصل اين دو دکترين در دو نهاد اوراق قرضه و بانک است. لذا اگر نظام اقتصادي جمهوري اسلامي را بر اساس اين دو نهاد استوار کنيم به سرنوشت اقتصاد فعلي غرب که در حال فروپاشي است دچار مي شويم.
وي در ادامه با توجه به بزرگداشت سوم خرداد و حماسه اي که حسن باقري رقم زدند، گفت: اگر امثال حسن باقري ها بودند خواندن کتابي را که به نسل جوان براي شناخت نظام مالي غرب توصيه مي کردند، کتاب هاي سمبارت و ماکس وبر بود. نظر وبر اين بود که اخلاق پروتستاني موجب افزايش سرمايه ميشود که اين ديدگاه خود را در کتاب "اخلاق پروتستاني و روح سرمايه داري " آورده است و اين ديدگاه در دانشگاههاي ما تدريس ميشود در حالي که ديدگاههاي سومبات که اعتقاد ديگري داشت و يهود را در سرمايه داري موثر ميدانست و اين چيزي است که در دانشگاه ما تدريس نميشود.
وي با اشاره به مشکلات ناشي از تدريس علوم انساني غرب در دانشگاه هاي ايران، افزود: از کف همين دانشکده حقوق و علوم سياسي وبر شناساني به وجود آمده که براي نظام مشکل درست کردهاند؛ سعيد حجاريان در اين زمينه مي گويد که ديدگاه پاتريمونياليزم مارکس وبر ما را بيچاره کرد و به اينجا رساند.
اين کارشناس مسايل فرهنگي در باب سيطره نظم بانکي و اقتصاد غرب بر کشور ما افزود: معماري جامعه ما 30 سال بعد از انقلاب زير و رو شده و در هيچ شهري مشاهده نميشود که زيباترين ساختمان براي بانک نباشد که بيش از هزار سال مساجد نگين معماري شهرها بوده اند و اکنون ساختمان بانک ها نگين معماري ما شدهاند.
اين استاد دانشگاه، در زمينه شناخت غرب عنوان کرد، چيزي که در دانشگاه ها درس نمي دهند اين است که تمدن غرب به خاطر کوژيتو رنه دکارت، به خاطر دازاين هايدگر، چون هگل گفته است گايست، به خاطر نومن و فنومن کانت و يا کتاب ثروت ملل آدام اسميت به غرب امروزي تبديل نشده است و اين آدرس غلطي است که در دانشگاه ها داده مي شود؛ بلکه به خاطر سفر کريستوف کلمب که راه آمريکا را پيدا کرد، واسکودوگاما که دماغه اميد نيک را دور زد و راه چپاول ملت ها را به غرب نشان داد و تاسماني که استراليا را فتح کرد و به خاطر سفر جهانگرداني چون مارکوپولو جلو رفته است.
رئيس مرکز بررسيهاي دکترينال با اشاره به ديدگاهي "نايل فرگوسن "گفت: وي در کتاب خود پديده دولتهاي استعماري و دولت مدرن را زاييده يهوديها دانسته است.
وي با بيان اينکه تار و پود نظام اقتصادي که 700 سال است در جهان وجود دارد مبتني بر ربا است گفت: وصل بودن به صندوق بينالمللي پول و بانک جهاني، وصل بودن به نظام ربوي و سرمايه داري است.
وي اضافه کرد: مگر قرار نبود که حکومت ديني اقتصاد ديني رقم بزند ولي اکنون 80 درصد اقتصاد ما ليبراليستي شده است.
وي ادامه داد: مهندسي اقتصاد جمهوري اسلامي ايران بايد جاي خود را به اقتصاد بدون پول مبنا بدهد و با توجه به اينکه قرآن روي مفهوم برکت تمرکز ميکند بايد اقتصاد برکت مبنا جايگزين اقتصاد پول مبنا شود.
اين تحليلگر مسائل استراتژيک بيان داشت: نظام اقتصادي غرب در حال فروپاشي است و يک راه برايش نمانده و آن آغاز جنگ جهاني ديگري است تا دوباره شروع به بازسازي خود کند.
حسن عباسي تحليلگر مسائل استراتژيک با اشاره به وضعيت بحراني اقتصاد آمريکا گفت: وب سايت www.usdebtclock.org که ايالات متحده آمريکا آن را براي گزارش لحظه به لحظه آخرين وضعيت بدهي خود طراحي کرده، نشان ميدهد که اين کشور نزديک به 14.5 تريليون دلار بدهي دارد که اين ميزان برابر يک سوم گردش مالي جهان در سال است.
وي در ادامه با بيان اينکه مطمئن باشيد بحران اقتصادي ايجاد شده در جهان، سراغ ما نيز خواهد آمد، گفت: زماني تحول در نظام اقتصادي جمهوري اسلامي ايران شروع ميشود که اقتصاد پول مبنا، جاي خود را به اقتصاد برکت مبنا بدهد.