امیر دریادار دوم سید محمود موسوی سخنگوی رزمایش با اعلام مطلب فوق تأکید کرد: این اقدام که قبلاً مورد آزمایش قرار گرفته بود، برای نخستین بار در این رزمایش و در قالب تمرینات تاکتیکی توسط یگان های عملیاتی به کار گرفته شده است.
سخنگوی رزمایش افزود: در این مرحله از رزمایش با فرض اینکه دشمن در راستای آسیب رساندن به خطوط مواصلاتی و منطقه عبور و مرور کشتی ها اقدام به مین ریزی دریایی کرده ، نیروی دریایی ارتش به منظور عبور بی خطر کشتی های تجاری و نفتکش خودی و بازنگه داشتن این خطوط با بهره گیری از بالگرد های RH اقدام به مین روبی در محدوده تنگه هرمز کرد.
وی گفت: نیروی دریایی راهبردی ارتش با بهره گیری از انواع پهپادهای گشت و شناسایی دوربرد توانست نسبت به شناسایی کامل یگان های شناور دشمن در دریا و تصویربرداری از آنها اقدام کند.
دریادار موسوی با بیان اینکه تیم های پشتیبانی و امدادی نیروی دریایی ارتش به دنبال حملات هوایی و موشکی دشمن به مناطق حساس مشغول امدادرسانی به مردم هستند افزود: در راستای به حداقل رساندن آسیب های ناشی از حملات شیمیایی، موشکی و هوایی دشمن اقدامات پدافندی مناسبی با حضور فعال تیم های مهندسی و یگان های جنگ نوین در حال انجام است.
سخنگوی رزمایش در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به تخریب برخی از اماکن مسکونی و آسیب رسیدن به مردم عادی تیم های آمادی و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش با حضور فعال در منطقه نسبت به ارائه نیازهای اولیه و ضروری به مردم و نیز تیم های سیار بهداشت، درمان و پزشکی در خصوص تأمین نیازهای پزشکی و کمک های اولیه مردم اقدام به مردم یاری کرده و با بهره گیری از سامانه های تله مدیسن و برقراری ارتباط با مراکز درمانی و پیش بینی بیمارستان های سیار به مداوای مجروحین پرداختند.