به گزارش مشرق، فاطمه جوادی کبد چرب را بیماری شایع در بین افراد جامعه دانست و گفت: کبد چرب بیماری شایعی است که این روزها خیلی از آن رنج میبرند که متاسفانه عامل اصلی این نوع بیماری عدم رعایت تغذیه سالم و افراط در غذاهای چرب و مضر است که اگر به موقع کنترل و مداوا نشود مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت.
وی افزود: افراط در خوردن عرقیجات سرد را عامل تشدید کبد چرب دانست و گفت: طبع کبد گرم و تر است و وقتی افراد به صورت افراطی عرقیجات با مزاج سرد میخورند طبع کبد تغییر پیدا میکند و به صورت کبد تنبل و چرب در میآید، متاسفانه برخیها به مردم که مشکل کبد دارند عرق شاه تره یا کاسنی میدهند و این باعث تشدید کبد چرب میشود، در حالی که زمانی بهتر است کاسنی یا شاه تره مصرف شود که کبد بیش از اندازه داغ شده باشد که با مشورت پزشک مجاز به مصرف آن هستند.
محقق طب سنتی ادامه داد: چربی زیاد و خوردن آب یخ در وسط غذا یکی از عوامل به وجود آمدن کبد چرب است که متاسفانه خیلی از افراد این دو عامل را رعایت نمیکنند.
محقق طب سنتی، تصریح کرد: گیاه خارمریم به دلیل طبع گرم بهترین گیاه برای درمان کبد چرب است، همچنین عرق نسترن و عناب و سیاهدانه برای کبد چرب مفید هستند.
وی ریسک بیماری کبد چرب را در افراد چاق بالا دانست و گفت: ریسک کبد چرب در افرادی که اضافه وزن دارند بیشتر از افراد لاغر است بنابراین کسانی که بیماری چاقی و اضافه وزن دارند باید خیلی مواظب باشند که با تغذیه سالم و ورزش از این بیماری پیشگیری یا کنترل کنند.
جوادی، عادت غلط غذایی و افراط در خوردن فست فود در جوانان را نیز از دلایل ایجاد کبد چرب و تشدید آن موثر دانست و افزود: متاسفانه کودکان و جوانان این روزها به سمت غذاهای فست فودی و آماده روی آوردهاند که از دیدگاه طب سنتی رد شده است و همین عامل اصلی ایجاد کبد چرب است در حالی که مصرف سبزیجات، خام خوری، و پرهیز از غذاهای آماده و چرب در پیشگیری از این بیماری موثر است.
محقق طب سنتی، به نقش استرس در ایجاد کبد چرب اشاره کرد و افزود: کبد از اعضای رئیسه بدن است و نقش اساسی در بدن ایفا میکند که یکی از عوامل دیگر در آسیب رساندن به کبد استرس و اضطراب است که امروزه متاسفانه خیلیها دچار آن هستند.
وی افزود: افراط در خوردن عرقیجات سرد را عامل تشدید کبد چرب دانست و گفت: طبع کبد گرم و تر است و وقتی افراد به صورت افراطی عرقیجات با مزاج سرد میخورند طبع کبد تغییر پیدا میکند و به صورت کبد تنبل و چرب در میآید، متاسفانه برخیها به مردم که مشکل کبد دارند عرق شاه تره یا کاسنی میدهند و این باعث تشدید کبد چرب میشود، در حالی که زمانی بهتر است کاسنی یا شاه تره مصرف شود که کبد بیش از اندازه داغ شده باشد که با مشورت پزشک مجاز به مصرف آن هستند.
محقق طب سنتی ادامه داد: چربی زیاد و خوردن آب یخ در وسط غذا یکی از عوامل به وجود آمدن کبد چرب است که متاسفانه خیلی از افراد این دو عامل را رعایت نمیکنند.
محقق طب سنتی، تصریح کرد: گیاه خارمریم به دلیل طبع گرم بهترین گیاه برای درمان کبد چرب است، همچنین عرق نسترن و عناب و سیاهدانه برای کبد چرب مفید هستند.
وی ریسک بیماری کبد چرب را در افراد چاق بالا دانست و گفت: ریسک کبد چرب در افرادی که اضافه وزن دارند بیشتر از افراد لاغر است بنابراین کسانی که بیماری چاقی و اضافه وزن دارند باید خیلی مواظب باشند که با تغذیه سالم و ورزش از این بیماری پیشگیری یا کنترل کنند.
جوادی، عادت غلط غذایی و افراط در خوردن فست فود در جوانان را نیز از دلایل ایجاد کبد چرب و تشدید آن موثر دانست و افزود: متاسفانه کودکان و جوانان این روزها به سمت غذاهای فست فودی و آماده روی آوردهاند که از دیدگاه طب سنتی رد شده است و همین عامل اصلی ایجاد کبد چرب است در حالی که مصرف سبزیجات، خام خوری، و پرهیز از غذاهای آماده و چرب در پیشگیری از این بیماری موثر است.
محقق طب سنتی، به نقش استرس در ایجاد کبد چرب اشاره کرد و افزود: کبد از اعضای رئیسه بدن است و نقش اساسی در بدن ایفا میکند که یکی از عوامل دیگر در آسیب رساندن به کبد استرس و اضطراب است که امروزه متاسفانه خیلیها دچار آن هستند.