به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از شبکه اطلاع رسانی کشتیرانی جمهوری اسلامی (مانا) ،امیر دریادار سید محمود موسوی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش یکی از مولفه های قدرت دریایی را دیدگاه و نگرش سیاست گذاران کلان کشور دانست و گفت: مقام معظم رهبری نیز دیدگاهی کلان در این خصوص دارند و حتی نیروی دریایی کشور را یک نیروی راهبردی می دانند. معاون عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حضور یگانهای این نیرو در خلیج عدن اظهار داشت :تاکنون 14 ناوگروه متشکل از 28 یگان شناور به خلیح عدن اعزام و از 540 نفر نیروی عملیات ویژه در مبارزه با دزدان دریایی استفاده شده است.
وی با اشاره به طی بیش از یکصد هزار مایل دریایی با یگانهای شناورهای نیروی دریایی ارتش اعزامی به خلیج عدن گفت :خوشبختانه این نیرو ضمن پشتیبانی از حدود 10 هزار فروند کشتی تجاری و نفتکش ، تاکنون در انجام وظایف محوله خود در حفاظت از کشتی های داخلی وخارجی در مقابل حملات دزدان دریایی با مشکل و مورد خاصی مواجه نشده است.
امیردریادار موسوی در باره مباحث مطرح شده در خصوص حضور نیروی های نظامی در کشتی های تجاری ،خواستار بازنگری در قوانین دریایی ایران شد و گفت: امیدواریم در جهت حفظ و حراست از کشتی های تجاری و نفتکش کشور در مقابله با حملات دزدان دریایی ، زمینه حضور نیروی های مسلح در این کشتی ها فراهم و موانع قانونی رفع شود.
وی با اشاره به ایستگاه شناور نیروی دریایی ارتش در محدوده تنگه باب المندب اظهار داشت : تلاش می کنیم با راه اندازی ایستگاه های شناور در سواحل کشورهای ساحلی واقع در این مسیر ، بیش از گذشته کشتی ها را مورد پشتیبانی قرار دهیم.
کد خبر 54476
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۴
- ۰ نظر
- چاپ
دریادار موسوی با اشاره به ایستگاه شناور نیروی دریایی ارتش در محدوده تنگه باب المندب اظهار داشت : تلاش می کنیم با راه اندازی ایستگاه های شناور در سواحل کشورهای ساحلی واقع در این مسیر ، بیش از گذشته کشتی ها را مورد پشتیبانی قرار دهیم.