به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، در تازهترين بررسي انجام شده درباره وضعيت کيفي خودروهاي سواري داخلي، خودرو تينا - محصول شرکت نيسان که در پارس خودرو مونتاژ ميشود، توانست در خردادماه با کمترين امتياز منفي رتبه نخست را به خود اختصاص دهد. از اين خودرو در دو ماه نخست امسال تنها 112 دستگاه از پارس خودرو مونتاژ شد.
ردههاي دوم و سوم جدول کيفيت خودروهاي سواري داخلي نيز به خودرو ديگر شركتهاي ژاپني يعني نيومزدا3 و نيسان ماکسيما اختصاص يافت.
اما در پايين اين ردهبندي نام خودروهايي مانند سايپا X131 پارس خودرو، سايپا X132 ، پژو روآ سال، سايپا X131 و MVM 110 به چشم ميخورد.
در خرداد امسال در مجموع 22 مدل خودروي سواري مورد ارزيابي کيفي شرکت بازرسي کيفيت و استاندارد ايران قرار گرفتند که از بين آنها 12 خودرو در سطح خيلي خوب و 10 خودرو در سطح خوب ارزيابي کيفي شدند.
در بخش فنربندي، تعليق و فرمان MVM530 بيشترين نمره منفي را گرفت. در بخشهاي موتور و انتقال قدرت نيز مدل ديگر MVM يعني MVM110 حائز بيشترين نمره منفي شد.
در بخش تجهيزات الکتريکي، سايپا X131 بدترين وضعيت را داشت. در بخشهاي تزئينات داخلي و خارجي و صداهاي غيرعادي پژو روآ سال بالاترين منفي را بدست آورد. در بخش بدنه، سايپا X131 پارس خودرو بدترين وضعيت را داشت. خودرو سايپا X131 در بخش نفوذ آب بيشترين نمرات منفي را کسب کرد و سايپا X132 نيز در بخش رنگ حائز بيشترين نمره منفي شد.
* * كاپرا، صدرنشين وانتها
اما در گروه وانت در خرداد ماه امسال در مجموع هفت مدل خودرو مورد ارزيابي کيفي قرار گرفتند که در اين بين دو مدل در سطح خوب، يک مدل در سطح قابل قبول و سه مدل نيز در سطح حداقل قابل قبول مورد ارزيابي کيفي قرار گرفتند.
در گروه وانت، وانت کاپرا صدرنشين شده و وانت مزدا تک کابين، وانت شوکا، وانت پيکان تبريز، وانت ديزل زامياد، وانت نيسان سي.ان.جي و وانت مزدا دوکابين رده هاي بعدي را به خود اختصاص دادند.
در بخش فنربندي، تعليق و فرمان وانت شوکا بيشترين نمره منفي را گرفت. در بخشهاي موتور و انتقال قدرت، تجهيزات الکتريکي، صداهاي غيرعادي و رنگ وانت پيکان تبريز بيشترين نمره منفي را کسب کرد. در بخش ترمز وانت ديزل زامياد حائز بيشترين نمره منفي شد. در بخشهاي تزئينات داخلي و خارجي، بدنه و نفوذ آب وانت مزدا دو کابين بدترين وضعيت را داشت.