کد خبر 59792
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۴

فتاح در جریان شکل گیری کابینه دهم نیز در حمایت از وزیر جایگزین خود - مجید نامجو - به مجلس رفت و از نمایندگان که به دلیل عدم معرفی فتاح به عنوان وزیر از رئیس جمهور گلایه داشتند خواست که به نامجو رأی اعتماد دهند.

به گزارش مشرق به نقل از عصر ایران، این حرکت فتاح از آن نظر برای مجلسی ها جالب توجه بود که او ، برای کسی رایزنی می کرد که قرار بود به جایش بنشیند. بدین ترتیب نامجو توانست 210 رأی از مجلس بگیرد و رکورد آرای اعتماد وزرای نیرو را بشکند... هم اکنون در برخی محافل سیاسی و رسانه ای از فتاح به عنوان یکی از گزینه های نامزدی ریاست جمهوری یاد می شود ؛ هر چند که خود او در این باره سخنی نگفته است.
در حالی که رستم قاسمی روز چهارشنبه به مجلس می رود تا در صورت کسب رأی اعتماد "وزیر نفت" شود ، پرویز فتاح به مجلس شورای اسلامی رفت و با دهها نماینده در کمیسیون های مختلف در این باره دیدار کرد. 

وزیر سابق نیرو - که به دلیل تقابلش با اطرافیان احمدی نژاد از فهرست وزرای دولت دهم خط خورد - در این دیدارها که با استقبال نمایندگان صورت گرفت ، با تشریح توانمندی های قاسمی از نمایندگان خواست از وزارت او به عنوان گزینه ای مناسب و قدرتمند حمایت کنند و به قاسمی رأی اعتماد دهند.

فتاح در جریان شکل گیری کابینه دهم نیز در حمایت از وزیر جایگزین خود - مجید نامجو - به مجلس رفت و از نمایندگان که به دلیل عدم معرفی فتاح به عنوان وزیر از رئیس جمهور گلایه داشتند خواست که به نامجو رأی اعتماد دهند. این حرکت فتاح از آن نظر برای مجلسی ها جالب توجه بود که او ، برای کسی رایزنی می کرد که قرار بود به جایش بنشیند. بدین ترتیب نامجو توانست 210 رأی از مجلس بگیرد و رکورد آرای اعتماد وزرای نیرو را بشکند.

نکته قابل توجه این که در جریان معرفی محمد علی آبادی به عنوان وزیر نیرو ، فتاح حاضر نشد در حمایت از او با نماینده ها رایزنی کند. علی آبادی در جریان تشکیل دولت دهم ، موفق به کسب رأی اعتماد مجلسی ها نشد و از وزارت بازماند و پس از چندی به ریاست شیلات بسنده نمود!

جانشین قاسمی کیست؟

هر چند برخی منابع از احتمال معرفی فتاح به عنوان رئیس جدید قرارگاه سازندگی سپاه خبر می دهند اما اطلاعات خبرنگار عصرایران حاکی از آن است که فتاح این پیشنهاد را رد کرده است.

هم اکنون در برخی محافل سیاسی و رسانه ای از فتاح به عنوان یکی از گزینه های نامزدی ریاست جمهوری یاد می شود ؛ هر چند که خود او در این باره سخنی نگفته است.

در حال حاضر دو نفر به عنوان گزینه های احتمالی ریاست قرارگاه سازندگی مطرح هستند ؛ اولی مسعود میرکاظمی است که پیشتر وزیر نفت بود و دومی ابوالقاسم مظفری شمس است که در حال حاضر مشاور وزیر نیروست که شانس بیشتری برای تصدی این پست مهم دارد.

شمس پیش از این مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران بود و بسیاری از پروژه های بزرگ عمرانی کشور را مدیریت کرده است که از ان جمله می توان به پروژه ملی کارون 4 اشاره کرد که از مهم ترین پروژه های عمرانی کشور به شمار می رود. مدیرعاملی شرکت معروف سپاسد متعلق به سپاه پاسداران نیز در کارنامه کاری او وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۹:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    آقایان مهندس فتاح و مهندس نامجو هر دو تحت مدیریت آقای مهندس مظفری شمس در سپاه کار کرده اند ایشان بهترین مدیران متعهد و متخصص را در مجموعه های تحت مدیریت خود پرورش داده اند و دولت می بایست قدر این نیروی خدوم و متعهد و متخصص را بهتر از این می دانست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس