کد خبر 62690
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۲

روسیه نخستین جنگنده رادارگریز خود که به عنوان نمونه ارزانتر راپتور اف-۲۲ آمریکا طراحی شده را به نمایش گذاشت.

به گزارش مشرق، نمایش این جنگنده با غافلگیری محافل امنیتی و نظامی غرب مواجه شده است.
سوخوی تی-۵۰ که به طور مشترک با هند ساخته شده برای اولین بار روز چهارشنبه در نمایشگاه هوایی ۲۰۱۱ ماکس در نزدیکی مسکو به پرواز درآمد.
این هواپیمای مافوق صوت با هدف برابری با تازه ترین مدل مشابه آمریکایی ساخته شده و قادر به انجام مانورهایی است که در هواپیماهای قدیمی تر ممکن نبود.
روسیه قصد ساختن هزار فروند از این جت ها در دهه های آینده را دارد و انتظار می رود که هند تا ۲۰۰ فروند از آنها را بخرد. با این حال تولید کامل آن تا ۲۰۱۵ آغاز نخواهد شد.
 
 
میخائیل پوگوسیان رئیس شرکت "یو اِی سی" روسیه که هواپیما را ساخته است گفت: "جت تی-۵۰ نه فقط ستون فقرات نیروی هوایی روسیه بلکه نیروی هوایی هند را تشکیل خواهد داد."
او گفت انتظار می رود نیروی هوایی روسیه تا ۲۰۰ عدد از این هواپیماها را بخرد که جایگزین جنگنده اس یو-۲۷ خواهد شد.
در ماه دسامبر ۲۰۱۰ در جریان سفر دمیتری مدودف رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند قبول کرد که این پروژه را در شراکت با مسکو انجام دهد. هند بزرگترین مشتری جنگ افزارهای ساخت روسیه است.
بنابه گزارش ها پرواز آزمایشی تی-۵۰ که ابتدا قرار بود در سال ۲۰۰۷ تولید شود مکررا به دلیل مشکلات فنی عقب افتاد.
این جنگنده بالاخره در ماه ژانویه سال گذشته برای اولین بار به طور مخفیانه آزمایش شد.
سوخوی که تی-۵۰ در هر هوایی قادر به عملیات است، توانایی پرش در باندی ۳۰۰ تا ۴۰۰ متری را دارد و حمله همزمان به اهداف زمینی و هوایی را دارد.
رسانه های روسیه سال گذشته گزارش دادند که تا ۱۰ میلیارد دلار خرج طراحی و ساخت این جنگنده شده است اما بهای هر فروند در نهایت ۱۰۰ میلیون دلار خواهد بود. راپتور آمریکایی که نمونه آزمایشی آن بیش از دو دهه قبل رونمایی شد ۱۴۰ میلیون دلار فروش می رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    0 0
    pkafa هنوز عملیاتی نیست ولی اف 22 داره ماموریت انجام میده این روس های بدبخت کارشون بد نیست اما همیشه لنگ پول بوده و هستن وگرنه کی میاد همچین پروژه ای را با کشور خارجی شریک شود؟؟؟
  • ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    0 0
    حالا فرضا عملیاتی هم شد، کی بهشون اعتماد میکنه بخره؟ تو همه قرارداداشون مشکل دارن
  • قلی ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    0 0
    من از هر دوتاشون بدم میاد.ولی معمولا فن آوری های روس ها مخفی و منحصر به فرد است.اف 22 الان برای تعمیرات اساسی زمین گیر شده.آمریکایی ها با مغز جوامع دیگه محصولات رو با سر و صدا می سازن
  • محمد ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    0 0
    روسها معمولا در ابعاد نظامی یک پله بالاتر از آمریکاییها هستند.
  • مرتضي ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    0 0
    و ايضا هوا-فضايي.
  • ناشناس ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    0 0
    هند به جای خرید این هواپیماها بره یه لقمه نون بده دست گشنه های کشورش . آخه زورم میگیره وقتی میگن روسیه با هند مشترکاً این هواپیما رو ساختن ، هند فقط پولش رو داده فکر ساختن و عمل ساختن هواپیما با روسیه بوده .
  • ۲۲:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    0 0
    آمریکا هم پروژه F35 (رادارگریز) رو با شصتا کشور شریک شده!
  • علی ۲۳:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۷
    0 0
    هندی ها حالا حالا ها مونده تو رقابت نظامی اون هم در زمینه هوایی به پاکستانی ها برسن چون پاکستان 3مین کشور قدرتمند تولید کننده موشکها کروز اند مخصوصا با تولید بومی جا تنتدر 17 برتی خودشو رو به رخ هندی ها و برابری خود را با اف16 نشان دادن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس