عضو شورای فنی کشتی فرنگی می‌گوید بنا اشتباهات زیادی داشت، اما هیچ وقت در کار او دخالت نکردیم چون قهر می‌کرد.

به گزارش مشرق، حسین ملاقاسمی در پاسخ به این سؤال که فعالیت شما به عنوان ناظر کمیته ملی المپیک در کشتی فرنگی به چه صورت و چگونه با کمیته برنامه‌های خود را مطرح می‌کردید، اظهار داشت: هر 15 روز یک بار کمیته برگه‌ای را به ما می‌داد که در آن سؤالاتی در خصوص تمرینات ملی‌پوشان، اردوها، روانشناس، ماساژور، دوپینگ، تغذیه و همینطور فنی مطرح می‌شد.

* کمیته المپیک گول 3 طلای لندن را خورد

وی افزود: به عنوان مثال از من می‌پرسیدند که پیش‌بینی ما چند مدال است یا هر نیازی که می‌خواستیم مطرح می‌کردیم. من بارها گوشزد کردم که ورزشکاران ما پیر شدند، فشار تمرینات را گفته بودم که زیاد است اما بنا اینطور می‌خواست و از شورای فنی هم اختیار گرفته بود. تمامی اینها را به کمیته ملی المپیک گفتم اما آنها گول 3 طلای المپیک لندن را خوردند و به من گفتند بگذار بنا کارش را انجام دهد.

ناظر فنی کمیته فنی المپیک با اشاره به اینکه بنا فشاری بیش از المپیک لندن را در تمرینات روی ورزشکاران پیاده می‌کرد، تصریح کرد: او از این غافل شده بود که کشتی‌گیران ما پیر شده‌اند. سن 20 تا 25 سال میانگین سن حضور در المپیک است. سوریان 32 سال دارد. نباید فشار لندن روی او باشد. از طرفی کشتی‌گیران عشق و علاقه 4 سال پیش را ندارند. بدن‌شان نمی‌کشد و وقتی انرژی تمام شود، مغز انسان کار نمی‌کند.

در کار بنا دخالت نکردیم چون قهر می‌کرد
 
عضو شورای فنی فدراسیون کشتی با بیان اینکه اگر فشارها یک ماه قبل از المپیک ریو کم می‌شد شاید نتیجه بهتری می‌گرفتیم،‌خاطرنشان کرد: تمرینات در خانه کشتی برگزار می‌شود که من می‌گفتم زندان آمریکایی‌ها. چند دلیل اتفاق افتاد که نتیجه المپیک ریو رخ داد.

* در کار بنا دخالت نکردیم چون قهر می‌کرد

ملاقاسمی افزود: نخستین نکته‌ اینکه فشار تمرینات بیش از حد بود. بنا هم شخص خودمحوری است و کسی را قبول ندارد. به همین خاطر به او اختیار دادیم. بارها به حسام‌الدین گوشزد کردم فشار تمرینات سنگین است. وزن کم کردن هم نکته دیگری است که از کشتی مهم‌تر است و روحیه عجیبی می‌خواهد. سوریان در عرض 2 ماه 8 کیلو کم کرد. به بنا گفتم برای مسابقات کسب سهمیه اول عبدولی را بفرست. اگر سهمیه گرفت سوریان برای مسابقه بعد آماده می‌شود. اگر عبدولی سهمیه نگرفت سوریان را بفرست اما قبول نکرد. اشتباهات بنا هم زیاد بود اما نمی‌توانستیم دخالت کنیم چون قهر می‌کرد.

ناظر کمیته ملی المپیک در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به اینکه بنا از داخل کشور کسی را قبول نداشت، خاطرنشان کرد: وقتی به او می‌گفتیم کاری که انجام می‌دهد غلط است، می‌گفت اگر می‌توانید خودتان درست کنید. خادم هم هر چه بنا می‌خواست به او می‌داد و می‌گفت خودش باید پاسخگو باشد. بنا تورنمنت‌ها را تعیین می‌کرد و کمیته ملی المپیک هم این را می‌دانست. خادم گیر کرده بود اما او را حفظ می‌کرد.

در کار بنا دخالت نکردیم چون قهر می‌کرد

عضو شورای فنی کشتی فرنگی ادامه داد: برای مسابقات جام جهانی که در شیراز بودیم دکتر تیم ملی پریشان نزد من آمد و گفت بنا از من خواسته بنویسم که قلبش درد می‌کند تا استعفا دهد. به او گفتم باید با خادم صحبت کنم. خادم هم به پزشک تیم گفت بنا تا المپیک تعهد دارد و نباید چنین چیزی را بنویسد.

* رنگرز آدم کارکشته‌ای است

وی در پاسخ به سؤال دیگر فارس مبنی بر اینکه شما صحبت‌هایی را در خصوص گزینه‌های جایگزینی بنا داشته‌اید، گفت: همیشه باید از بنا به عنوان یک مربی خوب نام برد. من او را دوست داشتم اما استعفا کرد. البته خودش نمی‌خواست چنین اتفاقاتی در المپیک بیفتد. همیشه می‌گفت کاری می‌کنیم که همه دهانشان باز می‌ماند. گزینه‌هایی را هم که گفته بودم افراد مدنظر من بودند نه شورای فنی. من گفتم اگر بخواهند تصمیم بگیرم رنگرز را معرفی می‌کنم. او آدم کارکشته‌ای است و بعد هم خیرآبادی که سابقه کار با بنا را دارد اما انتخاب سرمربی باید در شورای فنی مطرح شود و من فقط یک رای دارم.

ملاقاسمی درباره انتخاب خادم در هیأت رئیسه فدراسیون جهانی گفت: از این موضوع خوشحال شدم. ما نیاز به کسی داریم که بتواند از کشتی ایران دفاع کند و به تیم توجه زیادی شود. اگر چنین اشخاصی را نداشته باشیم همیشه تو سر ما خواهند زد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۵
    0 0
    تکروی در همه سطوح جاری است کار ایران با خداست
  • ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۵
    0 0
    پ ن پ - بیایید دخالت کنید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس